Vol liefde, emotie en met humor

Als bruidsfotograaf in Den Bosch mag ik jullie liefde documenteren. Een eer, en een flinke verantwoordelijkheid! Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag wil vastleggen. Ik bevind mij meestal op de achtergrond, onzichtbaar voor jullie en voor de gasten. En natuurlijk ga ik op zoek naar de details in locatie, kleding en vormgeving, die jullie bruiloft uniek maken. Uiteindelijk leidt dit tot een authentieke serie foto’s van jullie bruiloft, vol liefde, emotie en met een vleugje humor.

Jeroen Savelkouls

Lees meer over mij
jeroen savelkouls sint jan den bosch

trouwfotograaf Den Bosch & bruidsfotograaf Den Bosch

bruidsfotograaf den bosch
trouwfotograaf den bosch
bruidsfotograaf den bosch

Bruidsfotograaf in Den Bosch

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En nog wel in één van de mooiste steden van het land. Den Bosch biedt ontzettend veel geschikte locaties voor een trouwceremonie en voor het maken van een bruidsreportage. Ik houd erg van de middeleeuwse straten rondom de Sint-Jan en de Binnendieze, maar er is ook volop groen en industrie dat geschikt is voor unieke foto’s. Waar jullie ook voor kiezen, ik ben er graag bij om jullie liefde te vangen!

Laten we kennismaken
fotograaf den bosch

HOE KUNNEN WE JE BOEKEN?

Fijn dat jullie enthousiast zijn over mij trouwfotografie! De eerste stap op weg naar een boeking is het controleren van mijn beschikbaarheid op jullie datum. Dat kan via onderstaande knop. Is jullie datum nog vrij? Dan ontmoeten we elkaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik doe dat het liefst persoonlijk, zodat jullie een goed beeld krijgen van wie ik ben en hoe ik te werk ga. Maar telefonisch of via videobellen kan natuurlijk ook. Zijn jullie na het gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik jullie datum definitief. Voor, tijdens en na de bruiloft kunnen jullie altijd met vragen bij mij terecht.

check jullie datum
trouwfotograaf den bosch

documentaire trouwfotografie

Wat elke bruiloft uniek maakt, zijn de stellen die trouwen en hun gasten. Daarom vind ik het veel leuker om jullie vast te leggen zoals jullie zijn dan de te standaard gelikte plaatjes te maken. Dat betekent dat ik het grootste deel van jullie trouwdag op de achtergrond aanwezig ben, klaar om alle grote en kleine momenten vast te leggen die ik zie gebeuren. Ook als er dingen gebeuren die niet helemaal gepland waren. Natuurlijk neem ik af en toe de regie, als ik een mooi licht zie, of een prachtige plek. Maar elke foto die ik maak, moet bijdragen aan jullie verhaal en aan hoe jullie zijn.

bekijk mijn portfolio
bruidsfotograaf den bosch
documentaire trouwfotografie
trouwen in den bosch
journalistieke trouwfotograaf

TROUWFOTOGRAAF IN DEN BOSCH

“Jeroen heeft onze bruiloft vastgelegd op de gevoelige plaat. De mooiste foto’s die je je maar kunt bedenken heeft hij van en voor ons gemaakt. Ook onze fotoshoot voor het trouwen heeft hij met ons gedaan. We voelden ons in het begin een beetje ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Jeroen wist ons erg op ons gemak te stellen waardoor alles heel natuurlijk ging. Zelfs de foto’s met onze hond zijn fantastisch gelukt. Wij raden het iedereen aan om Jeroen te vragen om een bijzonder moment als je bruiloft voor je vast te leggen.”

Mireille & Remco / via trouwblog ZankYou

BRUIDSFOTOGRAFIE & MEER

Loveshoot | Trouwfotograaf Den Bosch

Een loveshoot is niets anders dan een bruidsreportage, maar dan niet in trouwkleding. We gaan samen zo’n anderhalf uur op pad voor een mooie serie foto’s van jullie twee. Locatie en stijl is geheel aan jullie. De foto’s zijn te gebruiken voor uitnodigingen, een trouwwebsite of om te delen met vrienden en familie.

Destination wedding | Bruidsfotograaf Den Bosch

Ik hou van bruiloften en ik hou van reizen; wat is er dan mooier dan een destination wedding? Graag reis ik met jullie mee naar Italië, de Verenigde Staten of waar jullie de grote dag dan ook willen vieren. Ik zorg ervoor dat jullie deze fantastische belevenis na afloop kunnen herbeleven!

Bridal Fashion Shoot | Trouwfotograaf Den Bosch

In de studio maken we twaalf unieke beelden van jou in je bruidsjurk. Dit kan voorafgaand aan de bruiloft, maar ook later. Haar en make-up worden verzorgd, evenals een lekkere biologische lunch. Je ontvangt twaalf grote afdrukken die niet zouden misstaan in een modetijdschrift, en een luxe bewaardoos.

TROTS OP DEZE INTERNATIONALE PRIJZEN

Met deze foto van Ellen & Ruben, gemaakt tijdens hun bruidsreportage in september 2020, won ik drie internationale prijzen. Eerst een prestigieuze Wedisson Award, later een prijs bij Badass Photographers en ten slotte was ik met deze foto finalist in de competitie van One Eyeland over heel 2020. De drie platforms hebben honderden tot duizenden aangesloten trouwfotografen en werken met een jury die bestaat uit ervaren vakgenoten.

Check jullie datum
jeroen savelkouls wedisson award
fotograaf den bosch
huwelijksfotograaf kasteel
journalistieke trouwfotografie

LATEN WE KENNISMAKEN!

BRUIDSFOTOGRAAF DEN BOSCH & TROUWFOTOGRAAF DEN BOSCH

Een aantal van mijn favoriete trouwlocaties in Den Bosch en omgeving: