Trouwen in de oudste stad van het land

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Aangezien jullie op deze pagina zijn uitgekomen, is de kans groot dat jullie op zoek zijn naar een bruidsfotograaf uit Nijmegen of omgeving. Mijn naam is Jeroen Savelkouls en ik ben gevestigd in de oudste stad van het land.

bruidsfotograaf nijmegen

Nijmegen en omgeving

Veruit de meeste bruiloften die ik fotografeer vinden plaats in mijn eigen woonplaats, of in omringende steden en dorpen zoals Wijchen, Bemmel, Heumen, Hernen, Bergharen of Lent. Hierdoor ken ik veel locaties die geschikt zijn voor mooie bruidsreportages. Denk daarbij aan de straten en steegjes in de binnenstad, sfeervolle parken en stoere industriële gebouwen. Ook is het mogelijk om samen de bossen in te trekken. Ik help jullie graag bij het kiezen van een geschikte plek in Nijmegen of elders in Gelderland.

meer over mijn werkwijze
bruidsfotograaf nijmegen
bruidsfotograaf nijmegen stevenskerk
bruidsfotograaf nijmegen

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) de Hortus in Nijmegen, 2) het centrum van Nijmegen en 3) het landgoed van Fletcher Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal.

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Voordat we afspraken maken over de fotografie van jullie bruiloft, plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen dan jullie wensen bespreken, en ik vertel iets over mijn werkwijze. Ook geef ik jullie tips over de indeling van de dag: wat is het beste moment voor de bruidsreportage, wanneer maken we de groepsfoto’s, etc. Daarnaast laat ik jullie wat meer van mijn werk zien én voorbeelden van de trouwalbums die leverbaar zijn. Het kennismakingsgesprek vindt meestal plaats in de Commanderie van Sint Jan in het centrum van Nijmegen, in de kookstudio van mijn vrouw. Na afloop stuur ik jullie een offerte, waar jullie even rustig over kunnen nadenken. Zodra de offerte is geaccepteerd, hebben we een afspraak met elkaar.

bekijk mijn portfolio
bruidsfotograaf nijmegen canisius
bruiloft-olga-hugo-nijmegen-valkhofpark-portfolio
trouwfotograaf nijmegen waalbrug

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) het oude Canisius College in Nijmegen, 2) het Valkhofpark in Nijmegen en 3) de Pannenkoekenboot in Nijmegen.

journalistieke bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf vind ik het ontzettend belangrijk dat mijn foto’s een zo getrouw mogelijk beeld geven van jullie dag. Daarom fotografeer ik zo veel mogelijk op een journalistieke manier. Dat wil zeggen dat ik vastleg wat er gebeurt, met echte emoties en zonder al te  veel aanwijzingen. Alleen tijdens de bruidsreportage met jullie tweeën ben ik wat nadrukkelijker aanwezig als regisseur, maar ook dan probeer ik jullie zo veel mogelijk van het moment te laten genieten. Als jullie mij hebben geboekt, stuur ik jullie een digitale brochure toe met daarin tips voor de beste trouwfoto’s.

vraag een gesprek aan
bruidsfotograaf nijmegen
bruidsfotograaf nijmegen

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) een privé-landgoed in Wijchen, 2) Landgoed Bergzicht-De Raaf in Heumen en 3) het gemeentehuis in Nijmegen.

bruiloften in nijmegen en omgeving

In deze blogberichten kunnen jullie wat meer zien van mijn recente werk als bruidsfotograaf in Nijmegen en omgeving.

Laten we kennismaken!