Trouwen in de oudste stad van het land

Van harte gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en zijn op zoek naar een bruidsfotograaf uit Nijmegen of omgeving. Mijn naam is Jeroen Savelkouls en ik ben gevestigd in de oudste stad van het land.

bruidsfotograaf nijmegen

prachtige locaties voor bruidsreportages

Veruit de meeste bruiloften die ik fotografeer vinden plaats in mijn eigen woonplaats, of in omringende steden en dorpen zoals Wijchen, Bemmel, Heumen, Hernen, Bergharen en Lent. Hierdoor ken ik veel locaties die geschikt zijn voor mooie bruidsreportages. Denk daarbij aan de straten en steegjes in de binnenstad van Nijmegen, sfeervolle parken en landgoederen of stoere industriële gebouwen. Ook is het mogelijk om samen de Ooijpolder of de bossen bij Groesbeek in te trekken. Ik help jullie graag bij het kiezen van een geschikte plek in Nijmegen of elders in Gelderland.

meer over mijn werkwijze
bruidsfotograaf nijmegen
bruidsfotograaf nijmegen stevenskerk
bruidsfotograaf nijmegen

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) de Hortus in Nijmegen, 2) het centrum van Nijmegen en 3) het landgoed van Fletcher Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal.

vrijblijvende kennismaking in nijmegen

Voordat we afspraken maken over de fotografie van jullie bruiloft, plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen dan jullie wensen bespreken, en ik vertel iets over mijn werkwijze. Ook geef ik jullie tips over de indeling van de dag: wat is het beste moment voor de bruidsreportage, wanneer maken we de groepsfoto’s, hoeveel uren fotografie hebben jullie nodig. Daarnaast laat ik jullie wat meer van mijn werk zien én voorbeelden van de trouwalbums die leverbaar zijn. Het kennismakingsgesprek vindt meestal plaats in de Commanderie van Sint Jan in het centrum van Nijmegen, in de kookstudio van mijn vrouw. Na afloop stuur ik jullie een offerte, waar jullie rustig over kunnen nadenken. In de tussentijd houd ik jullie datum vrij. Zodra de offerte is geaccepteerd, hebben we een afspraak met elkaar. In de aanloop naar jullie trouwdag spreken we nogmaals de planning door.

bekijk mijn portfolio
bruidsfotograaf nijmegen canisius
bruiloft-olga-hugo-nijmegen-valkhofpark-portfolio
trouwfotograaf nijmegen waalbrug

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) het oude Canisius College in Nijmegen, 2) het Valkhofpark in Nijmegen en 3) de Pannenkoekenboot in Nijmegen.

journalistieke bruidsfotograaf

Als bruidsfotograaf vind ik het ontzettend belangrijk dat mijn foto’s een zo getrouw mogelijk beeld geven van jullie dag. Daarom fotografeer ik zo veel mogelijk op een journalistieke manier. Dat wil zeggen dat ik vastleg wat er gebeurt, met echte emoties en zonder al te  veel aanwijzingen. Alleen tijdens de bruidsreportage met jullie tweeën ben ik wat nadrukkelijker aanwezig als regisseur, maar ook dan probeer ik jullie zo veel mogelijk van het moment te laten genieten. Als jullie mij hebben geboekt, stuur ik jullie een digitale brochure toe met daarin tips voor de beste trouwfoto’s. Uiteraard ben ik altijd bereikbaar voor vragen.

vraag een gesprek aan
bruidsfotograaf nijmegen
bruidsfotograaf nijmegen

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) een privé-landgoed in Wijchen, 2) Landgoed Bergzicht-De Raaf in Heumen en 3) het gemeentehuis in Nijmegen.

tarieven voor trouwfotografie

Deze trouwpakketten zijn samengesteld op basis van ervaringen met bruidsparen. Ze bevatten allemaal de levering jullie foto’s in een online galerij én een gratis luxe trouwalbum. De meeste stellen boeken een van deze pakketten, al dan niet met een aantal losse uren erbij. Willen jullie mij graag voor minder uren inhuren, of voor een bruiloft in het buitenland? Informeer dan naar de mogelijkheden voor maatwerk. Buiten het seizoen ben ik ook te boeken voor bruiloften van vier of vijf uur.

 

BRONS

 • 6 uur fotografie
 • minimaal 200 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • gratis 20×15 luxe album met 20 spreads

950 euro

ZILVER

 • 8 uur fotografie
 • minimaal 250 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • gratis 20×15 luxe album met 20 spreads
 • 50 euro afdruktegoed

1.195 euro

GOUD

 • 10 uur fotografie
 • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • gratis 20×15 luxe album met 20 spreads
 • 50 euro afdruktegoed
 • loveshoot t.w.v. 175 euro

1.495 euro

Laten we kennismaken!

BRUIDSFOTOGRAAF NIJMEGEN