Deze actie is inmiddels afgelopen. De winnaars zijn Karlijn en Claudio met een bruiloft in het prachtige Rome!
 
Ben je een echte Italië-liefhebber? En heb je plannen om komend jaar te gaan trouwen? Dan hebben wij een fantastische aanbieding voor je! In samenwerking met Ciao Tutti geeft Jeroen Savelkouls Fotografie een bruiloftsreportage weg in het mooiste land van Europa. Inderdaad, gratis. Voor niks. Of je nu trouwt in een middeleeuwse kerk in Rome, tussen de heuvels van Toscane of op een Siciliaans strand – wij zijn er graag bij!
 

Het aanbod bestaat uit 12 uur fotografie verdeeld over maximaal twee dagen op een locatie in Italië naar eigen keuze. Jullie kunnen deze uren invullen met bijvoorbeeld een love shoot voorafgaand aan de bruiloft, de voorbereidingen, de ceremonie, de receptie en het feest. Uiteraard is het mogelijk om extra uren bij te boeken (tegen regulier tarief). Een album is niet inbegrepen, maar wel los te bestellen.
 

Wat moet je doen om in aanmerking te komen?

 

Dat is alles! Ciao Tutti en Jeroen Savelkouls Fotografie kiezen begin december het gelukkige koppel. Vervolgens nemen we contact op met de winnaars voor het maken van een kennismakingsafspraak. Daarin kunnen we jullie wensen en onze ideeën bespreken om samen tot een prachtige reportage te komen.
 
Kleine lettertjes
Gratis betekent niet vrijblijvend. De gemaakte afspraken worden in een contract vastgelegd. Ook zijn de algemene voorwaarden van Jeroen Savelkouls Fotografie (beschikbaar op aanvraag) van toepassing. De reis- en verblijfskosten maken geen deel uit van het aanbod en dienen vooraf te worden vergoed. Het resultaat van de reportage wordt gepubliceerd op deze website en op Ciao Tutti.