Trouwreportages & loveshoots

De kosten voor een trouwreportage beginnen bij 950 euro. Hiervoor krijgen jullie zes uur fotografie op locatie, minimaal tweehonderd bewerkte foto’s en een klein fotoalbum. Inbegrepen is ook een kennismakingsgesprek in Nijmegen. Meer uren? Een groter album? Ook dat kan! Neem contact op voor alle pakketten en de mogelijkheden voor maatwerk.

bruiloft in het buitenland
Ik hou van reizen en fotografeer dus graag jullie bruiloft in het buitenland. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

loveshoot
Veel stellen boeken voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot, een ongedwongen reportage op locatie. Dit leidt niet alleen tot een mooie serie foto’s, maar biedt ook de mogelijkheid om alvast te wennen aan hoe het is om te worden gefotografeerd. Loveshoots zijn te boeken voor 175 euro en duren zo’n twee uur.

 

Bridal portraits

Veel bruiden die ik fotografeer willen tijdens hun trouwdag zo ongedwongen en spontaan mogelijk op de foto worden gezet. En dat is ook wat ik graag doe: simpelweg registreren wat er gebeurt, met soms een kleine aanwijzing om de foto net iets meer zeggingskracht te geven. Maar soms is het ook juist tof om de tijd te nemen om beelden te maken waar op de grote dag zelf geen tijd voor is. Je hebt een prachtige jurk gekocht die niet misstaat in een modetijdschrift, dan kun je daar maar beter volop gebruik van maken!

Dus ga je binnenkort trouwen of ben je al gehuwd, boek dan bij ons een bridal fashion shoot. In een grote studio in Nijmegen trekken we dan samen met een professionele haar- en make-upartiest een halve dag uit om een aantal bijzondere foto’s te maken. Ongeveer een maand na de shoot ontvang je dan tien bewerkte beelden, digitaal én als afdruk in een luxe bewaardoos. Informeer naar de mogelijkheden.

Ook voor bruidegom of koppel!

 

Portretten op locatie voor bedrijf of website

Naast trouwfoto’s, maar ik ook portretten en sfeerfoto’s voor bedrijven. Wil je een foto voor je blog, website of sociale media? Ik help je graag verder. Heb je speciale wensen wat betreft locatie of thema? Laat het weten!

overig
Heb je andere fotografiewensen? Ik heb tevens ervaring met product- en interieurfotografie. Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

 

Albums

trouwalbums
Met de digitale foto’s kunnen jullie natuurlijk alle kanten op, maar het liefst maak ik het helemaal af met een luxe album. Mijn trouwalbums beschikken over stevig professioneel papier met een matte afwerking. De cover is van linnen en is leverbaar in bijna elke gewenste kleur.

De prijzen zijn geheel afhankelijk van jullie wensen. Uiteraard is er maatwerk mogelijk met betrekking tot de afmetingen, het aantal pagina’s en een eventuele tekst op de voorkant. Reken op een gemiddelde van zo’n 400 euro voor een medium tot groot album met veel foto’s. De selectie doen we samen.

afdrukken
Bij een aantal pakketten voor trouwreportages zijn ook prints opgenomen. Die kun je natuurlijk ook los bestellen. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal en de grootte. De meeste foto’s van Jeroen Savelkouls Fotografie zijn tot op posterformaat af te drukken. Prints zijn leverbaar in een luxe bewaardoos.


 

Alle prijzen zijn inclusief btw. Reiskosten binnen Nederland bedragen 0,24 euro per kilometer, gerekend vanaf Nijmegen.

Vragen? Stuur een e-mail naar jeroen@jeroensavelkouls.nl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren