tarieven

Trouwreportages & loveshoots

De kosten voor een trouwreportage beginnen bij 895 euro. Hiervoor krijgen jullie zes uur fotografie op locatie, minimaal tweehonderd bewerkte foto’s en een klein fotoalbum. Inbegrepen is ook een kennismakingsgesprek in Nijmegen. Meer uren? Een groter album? Ook dat kan! Neem contact op voor alle pakketten en de mogelijkheden voor maatwerk.

bruiloft in het buitenland
Ik hou van reizen en fotografeer dus graag jullie bruiloft in het buitenland. Informeer naar de prijzen en mogelijkheden.

loveshoot
Veel stellen boeken voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot, een ongedwongen reportage op locatie. Dit leidt niet alleen tot een mooie serie foto’s, maar biedt ook de mogelijkheid om alvast te wennen aan hoe het is om te worden gefotografeerd. Loveshoots zijn te boeken voor 175 euro en duren zo’n twee uur. Bekijk een aantal voorbeelden op het blog.

 

Portretsessies

portretsessies Studio Jheronimus trouwfotograaf Nijmegen

Naast loveshoots en trouwreportages maak ik ook portretten. Wil je een foto voor je blog, website of sociale media? Ik help je graag verder. Een portretsessie duurt zo’n twee uur en is te boeken voor 175 euro. Heb je speciale wensen wat betreft locatie of thema? Laat het weten!

overig
Heb je andere fotografiewensen? Ik heb tevens ervaring met product- en interieurfotografie. Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.

 

Trouwalbums & afdrukken

trouwalbums
Met de digitale foto’s kunnen jullie natuurlijk alle kanten op, maar het liefst maak ik het helemaal af met een luxe album. Mijn trouwalbums beschikken over stevig professioneel papier met een matte afwerking. De cover is van linnen en is leverbaar in bijna elke gewenste kleur.

De prijzen zijn geheel afhankelijk van jullie wensen. Uiteraard is er maatwerk mogelijk met betrekking tot de afmetingen, het aantal pagina’s en een eventuele tekst op de voorkant. Reken op een gemiddelde van zo’n 600 euro voor een medium tot groot album met veel foto’s. De selectie doen we samen.

afdrukken
Bij een aantal pakketten voor trouwreportages zijn ook prints opgenomen. Die kun je natuurlijk ook los bestellen. De prijzen zijn afhankelijk van het aantal en de grootte. De meeste foto’s van Jeroen Savelkouls Fotografie zijn tot op posterformaat af te drukken. Prints zijn leverbaar in een luxe bewaardoos.

trouwalbums Studio Jheronimus trouwfotograaf Nijmegen

 

 


 

Alle prijzen zijn inclusief btw. Reiskosten binnen Nederland bedragen 0,24 euro per kilometer, gerekend vanaf Nijmegen.

Vragen? Stuur een e-mail naar jeroen@jeroensavelkouls.nl.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren