Trouwleveranciers: dit zijn mijn favorieten

bruidsfotograaf soesterduinen

Het organiseren van een bruiloft kan soms stressvol zijn, zeker als je een keuze moet maken uit het grote aanbod van trouwleveranciers. In de loop der jaren ben ik ontzettend veel bedrijven tegengekomen en een aantal daarvan wil ik jullie graag aanraden.

De personen op dit lijstje zijn stuk voor stuk vakmensen waar je ook nog eens heel prettig mee kunt samenwerken. Wanneer ik zelf een project organiseer, zoals een styled weddingshoot, zijn dit de eerste bedrijven die ik benader. Willen jullie toch liever wat meer keuze? Laat het me weten via onderstaand contactformulier en ik stuur een uitgebreider lijstje met favoriete trouwleveranciers.

Oh, en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Dan hoef je natuurlijk niet verder te kijken!

Trouwjurk

Mijn absolute favoriet is LaDonna in Nijmegen. Donna is gevestigd in de mooie benedenstad en beschikt over een prachtige collectie. Ik heb een aantal keren met haar mogen samenwerken voor styled weddingshoots en dat is telkens zeer goed bevallen. Ook de stoere trouwjurken van Wild at Heart in Nijmegen vind ik erg mooi.

bruidsfotograaf nijmegen floortje erik blog 51

Trouwpak

Ik heb erg goede ervaringen met TailorMadeSuits in Arnhem. Filiaalhouder Bart neemt echt de tijd om ervoor te zorgen dat je thuiskomt met een pak dat goed (bij je) past.

Bruidstaart

Het is niet heel gek dat ik de afgelopen jaren een aantal keren Ines van Cheffi’s Pastries ben tegengekomen bij bruiloften en styled weddingshoots; zij is gewoon erg goed! Prachtige op maat gemaakte bruidstaarten, die ook nog eens fantastisch smaken.

bruidstaart nijmegen

Haar en make-up

Flexibel, enthousiast en vooral goed in haar werk: Miranda Hair and Make-up in Balgoij. Ook bij Marloes Mulders van MM Visagie & Hairstyling uit Nijmegen ben je aan het goede adres; heel vroeg opstaan voor een project is voor haar geen probleem!

Videograaf

De sfeervolle trouwvideo’s van Carola van Vos Belevingen zitten altijd bomvol liefde. Ook beschikbaar voor newborn en bedrijfsvideo’s. Vos Belevingen is gevestigd in Zwijndrecht, en actief in heel Nederland (en daar buiten).

Trouwlocatie

De afgelopen jaren heb ik heel wat trouwlocaties mogen bezoeken, vooral in de omgeving van Nijmegen. In de stad zelf is de oude Valkhofkapel een favoriet, en niet alleen omdat ik er zelf ben getrouwd! Verder hou ik erg van kastelen en gelukkig is het aanbod op dat vlak erg groot. Inmiddels heb ik een paar keer mogen fotograferen op Kasteel Hernen, een veertiende-eeuws bouwwerk in het zuiden van Gelderland; je kent het vast van de televisieserie Floris! De locatie heeft een prachtige binnenplaats, zeer geschikt voor een receptie of een diner, een sfeervolle tuin waar vaak ceremonies worden gehouden.

Andere aanraders zijn Kasteel Doornenburg, Kasteel Doorwerth en Kasteel Tongelaar in Mill. Houden jullie meer van een ‘groene’ locatie dan kan ik Landgoed Bergzicht-De Raaf in Malden aanraden. Je kunt hier zowel buiten als binnen trouwen, een receptie houden en een feest geven. Twee andere prachtige locaties elders in het land mogen ook niet ongenoemd blijven: Klooster Bethlehem in Haren (nabij Oss) en de Metaal Kathedraal in Utrecht. En ongetwijfeld ben ik er dan nog een hoop vergeten!

trouwlocatie doorwerth

Trouwblogs

Tot slot een aantal websites met tools voor het plannen van je bruiloft, voor inspiratie en voor het vinden nog veel meer leveranciers. Zelf ben ik erg gecharmeerd van ZankYou, een zeer uitgebreide site waar je onder meer cadeaulijsten kunt bijhouden. Daarnaast kun je ook terecht op onder meer The Perfect Wedding en op Trouwen-Bruiloft.nl.

Meer tips? Stuur me een berichtje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.