Loveshoot met Noraly & Noud in Nijmegen

loveshoot nijmegen

Een loveshoot op bekend terrein: het centrum van Nijmegen. Op een mooie avond ging ik twee uurtjes op pad met Noraly & Noud langs de Latijnse School, de Stevenskerk en de Waal. Dit soort shoots vind ik altijd erg fijn om te doen. Vooraf heb ik een aantal locaties in mijn hoofd waar ik graag naartoe wil gaan, de rest hangt af van de wensen van het stel en van het toeval. Een combinatie van voorbereiding en spontaniteit dus. 

Wil je ook graag op de foto met je lief? Stuur met dan een berichtje en we spreken snel iets af. En als jullie al plannen hebben om te gaan trouwen, kun je overwegen het fotografiepakket inclusief loveshoot te boeken.

loveshoot nijmegen noraly noud latijnse school
loveshoot nijmegen noraly noud stevenskerk 3
loveshoot nijmegen
loveshoot nijmegen noraly noud stevenskerk 13
loveshoot nijmegen noraly noud stevenskerk 14
loveshoot nijmegen noraly noud stevenskerk 15
loveshoot nijmegen noraly noud stevenskerk 16

GERELATEERDE BERICHTEN

Enthousiast geworden? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *