Grote hoogtepunten & kleine momenten

Een bruiloft verloopt altijd razendsnel: voordat je het weet is de dag waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken alweer voorbij! Als fotograaf zet ik voor jullie de tijd stil. Ik vang alle grote hoogtepunten én de kleine momenten die jullie zelf niet eens opvallen. Op die manier vertel ik het verhaal van jullie dag, van het vroege begin tot in de late uurtjes. Jullie foto’s breng ik samen in een luxe album, dat generaties meegaat. Hieronder vertel ik wat jullie van mij kunnen verwachten; in het voortraject, op de bruiloft zelf en na afloop. Maar ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar jullie eigen ideeën, plannen en wensen.

1

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Als fotograaf ben ik de hele dag dicht bij jullie in de buurt. Dan is het natuurlijk fijn als we een klik hebben. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij in Nijmegen. We nemen dan net zo lang de tijd als nodig is om al jullie vragen te beantwoorden. Ook laat ik jullie meer van mijn werk zien, inclusief een aantal trouwalbums. Wonen jullie niet in de buurt? Dan plannen we een videogesprek.

Check jullie datum
aansnijden bruidstaart

2

Voor de bruiloft

In de aanloop naar jullie bruiloft hebben we meerdere keren contact om ervoor te zorgen dat ik zo goed mogelijk voorbereid aan het werk kan. Jullie ontvangen van mij een gedetailleerde vragenlijst en we ontmoeten elkaar voor een gesprek over het draaiboek. Hoe beter ik op de hoogte ben, hoe beter de foto’s straks worden! Hebben jullie op enig moment zelf vragen? Er is alle ruimte voor overleg.

Check jullie datum
bruiloft kasteel hernen

3

Tijdens de bruiloft

Tijdens de bruiloft ben ik de hele dag dicht bij jullie in buurt. Tegelijkertijd zal ik grotendeels onzichtbaar zijn. Hoe is dat mogelijk? Ik ben de hele dag stilletjes aan het werk, met mijn camera voortdurend tegen mijn oog. Ik vind het belangrijk dat jullie optimaal van het moment kunnen genieten, alsof fotografie nog niet is uitgevonden. Dat betekent dat ik nooit iets in scene zal zetten en jullie (bijna) nooit zal vragen iets voor mij te doen. De bruidsreportage houden we zo ontspannen mogelijk, met veel ruimte voor spontaniteit en zonder ingewikkelde poses – ik ga jullie coachen. Het liefst ben ik overal bij, zodat ik jullie het complete verhaal van de dag kan leveren.

Check jullie datum
kus bruiloft

4

Na de bruiloft

Na de bruiloft hoeven jullie niet lang te wachten op de eerste foto’s: binnen 48 uur ontvangen jullie al een preview van 15 foto’s. Leuk om mee te nemen op huwelijksreis, en om te sturen aan familie en vrienden! Na 6 tot 8 weken kunnen jullie van mij een mailtje ontvangen met de vraag een datum te prikken waarop jullie samen de slideshow en de online galerij kunnen bekijken. Tip: zorg dan voor een hapje en een drankje, en houd tissues bij de hand! Ondertussen ga ik aan de slag met de samenstelling van jullie album.

Check jullie datum
bruidsreportage hoogh huys winssen

Loveshoot

Tijdens de loveshoot leg ik jullie liefde vast op een mooie locatie. Het is een perfecte generale repetitie voor de reportage tijdens jullie bruiloft. Zo kunnen jullie vast wennen hoe het is om op de foto te gaan. En jullie ontdekken zo ook dat poseren helemaal niet nodig is, liever niet zelfs.

Trouwalbum

Elke trouwfoto die jullie ontvangen, vertelt een mini-verhaal. Het liefst breng ik die allemaal samen in een album dat het complete verhaal vertelt. De trouwalbums zijn van hoogwaardige materialen en gaan generaties lang mee. Er zijn veel keuzemogelijkheden.

Zwangerschapsshoot

Een nieuw leven is op komst! Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. De zwangerschapsshoot is niet heel anders dan de verlovingsshoot. We zoeken een mooie plek en een goed tijdstip (het liefst rond zonsondergang), en creëren fijne en spontane momenten.

buitenlandse bruiloften

Natuurlijk kun je in Nederland een fantastische bruiloft op een prachtige locatie organiseren; ik heb er genoeg gefotografeerd om dat te kunnen weten. Maar wie droomt er nu niet van een bruiloft in het buitenland? Graag reis ik met jullie meer naar Frankrijk, Italië of een ander mooi oord over de grens. Klik op de knop hieronder voor meer informatie over de fotografie van destination weddings.

Trouwen in het buitenland
fiat met bruid en bruidegom tussen de cipressen tijdens een bruiloft in italie
ceremonie op zomerse buitenbruiloft
lachende bruid tijdens ceremonie vastgelegd door een trouwfotograaf
meisje met moeder op een bruiloft

Dit zeggen anderen

Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen in Nijmegen tot de oplevering van de foto’s kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen. Gedurende de dag, tijdens de ceremonie en het feest, wist hij alle momenten goed vast te leggen zonder dat de gasten daar last van hadden. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s, bedankt Jeroen! 

Sanne & Marijn

We zijn heel blij dat we de keuze gemaakt hebben om onze bruiloft vast te laten leggen door Jeroen. Al tijdens het kennismakingsgesprek hadden we een goed gevoel bij Jeroen, wat een rustige vriendelijke man. Op de dag zelf merkten we nauwelijks dat hij foto´s maakte. De preview foto´s waren prachtig!  Ze zijn erg mooi geworden, een mooie herinnering aan een fantastische dag!

Silvia & Sjon

Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we een heel prettig contact gehad. Op de dag zelf was het fijn om Jeroen erbij te hebben. Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren echt weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto’s. Kortom: wat ons betreft een enorme aanrader!!

Senja & Jordy
trouwen brakksteyn
diner bruiloft
bruiloft kasteel