Trouwfotograaf Gelderland

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Gelderland doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Meer over mij
trouwfotograaf gelderland

trouwfotograaf in Gelderland & ver daarbuiten

trouwfotograaf gelderland
bruidsfotograaf gelderland
trouwfotograaf gelderland

TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Gelderland. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een groots spektakel op een kasteel, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken.

LATEN WE KENNISMAKEN
bruiloft in gelderland

ECHTE MOMENTEN & EMOTIES

Als trouwfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder veel aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik wel aanwijzingen, maar laat ik jullie vooral genieten van een rustig moment op een drukke dag.

check jullie datum
gelderse bruiloft

BRUIDSFOTOGRAAF GELDERLAND


“Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. De ochtend na de bruiloft hadden we al een preview van tien foto’s van onze grote dag. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad op de trouwfoto’s. Wij zouden zeggen: zoek niet verder naar een trouwfotograaf!

Kelly & Rogier / via Google Reviews
haarspray bruiloft
bruidstaart aansnijden
dansfeest op bruiloft in gelderland

TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND

Loveshoot | Bruidsfotograaf Gelderland

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Gelderland

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Gelderland

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankrijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Prijswinnende trouwfotograAF

Deze eerste foto in deze slider was in het najaar van 2022 prijswinnaar bij de competitie Masters of Wedding Photography Benelux. Blader verder voor meer awards of klik op de knop hieronder voor de verhalen achter deze foto’s.

Bekijk meer awards
bibliotheek in nijmegen
wedisson winner
this is reportage winner
wedisson winner
this is reportage winner
wedisson winner

GELDERSE BRUILOFTEN OP HET BLOG

tROUWFOTOGRAAF GELDERLAND


“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig.Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er iemand met camera om ons heen liep. Daarnaast was Jeroen een heel fijn en prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzondere dag. We zouden hem zo opnieuw boeken.

Lise & Tom / via Google Reviews
bruid make-up
first look gelderland
bruidsreportage in het gelderse heumen

RESERVEER JULLIE DATUM

TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND / BRUIDSFOTOGRAAF GELDERLAND

Ik ben ook actief in onder meer Wijchen, Beuningen en Arnhem. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.