Trouwfotograaf Gelderland

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Gelderland doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Meer over mij
trouwfotograaf gelderland

trouwfotograaf in Gelderland & ver daarbuiten

trouwfotograaf gelderland
bruidsfotograaf gelderland
trouwfotograaf gelderland

Trouwfotograaf in Gelderland

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Gelderland. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een groots spektakel op een kasteel, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken.

LATEN WE KENNISMAKEN
bruiloft in gelderland

Echte momenten & emoties

Als trouwfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder veel aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik wel aanwijzingen, maar laat ik jullie vooral genieten van een rustig moment op een drukke dag.

check jullie datum
gelderse bruiloft

Bruidsfotograaf Gelderland


“Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. De ochtend na de bruiloft hadden we al een preview van tien foto’s van onze grote dag. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad op de trouwfoto’s. Wij zouden zeggen: zoek niet verder naar een trouwfotograaf!

Kelly & Rogier / via Google Reviews
haarspray bruiloft
bruidstaart aansnijden
dansfeest op bruiloft in gelderland

Trouwfotograaf Gelderland

Loveshoot | Bruidsfotograaf Gelderland

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Gelderland

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Gelderland

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankrijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Prijswinnende trouwfotograaf

Deze eerste foto in deze slider was in het najaar van 2022 prijswinnaar bij de competitie Masters of Wedding Photography Benelux. Blader verder voor meer awards of klik op de knop hieronder voor de verhalen achter deze foto’s.

Bekijk meer awards
bibliotheek in nijmegen
wedisson winner
this is reportage winner
wedisson winner
this is reportage winner
wedisson winner

Mijn favoriete trouwlocaties in Gelderland

 • Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen
  Eén van de fijnste trouwlocaties die ik ken. Op Landgoed Brakkesteyn kun je terecht voor bruiloften in alle soorten en maten. Voor de ceremonie zijn er verschillende opties: de witte stadsvilla, het koetshuis of de tuin. Deze locatie biedt een geheel verzorgd pakket: jullie kunnen er terecht vanaf de voorbereidingen in de ochtend tot en met de huwelijksnacht. Een aanrader dus. Check ook het blog met mijn twintig favoriete trouwlocaties in Nijmegen.
 • Het Hoogh Huys in Winssen
  Eigenaar en gasvrouw Femmigje zet hier voor jullie een heerlijk Frans sfeertje neer. Alle plekken voor de verschillende onderdelen van jullie trouwdag hebben een eigen romantische uitstraling. De hoogtepunten: de ceremonietuin, de kas voor lunch of diner, en de prachtige buxusbollen die een perfect decor zijn voor bruidsreportage of familiefoto’s.
 • Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem
  Trouwen in stijl doe je op Landgoed Groot Warnsborn. Een prachtige klassieke villa met een ruime ceremoniezaal en een mooie omgeving voor foto’s van jullie tweeën. Groot genoeg voor de grootste bruiloften.
 • Landgoed Bergzicht-De Raaf in Heumen
  Een lekker no-nonsense trouwlocatie op de grens met Nijmegen. Ik vind vooral de tuin erg mooi, dus zeker voor zomerbruiloften is dit geschikte plek. Het eten is goed en in de kelder kun je een goed feestje geven. Oh, en je mag hier de champagne sabreren (kijk uit voor de fotograaf ;-)).
 • Slot Doddendael in Ewijk
  Deze trouwlocatie is wel wat vergelijkbaar met Brakkesteyn, maar dan zonder groot landgoed eromheen. Een heel fijne plek voor een ongedwongen dag. De dinerzaal is erg mooi, dus speechende ouders of vrienden komen extra mooi op de foto.
Meer trouwlocaties in Gelderland


Trouwfotograaf Gelderland


“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig.Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er iemand met camera om ons heen liep. Daarnaast was Jeroen een heel fijn en prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzondere dag. We zouden hem zo opnieuw boeken.

Lise & Tom / via Google Reviews
bruid make-up
first look gelderland
bruidsreportage in het gelderse heumen

Check jullie datum

TROUWFOTOGRAAF GELDERLAND / BRUIDSFOTOGRAAF GELDERLAND

Ik ben ook actief in onder meer Nijmegen, Wijchen, Beuningen, Arnhem en Apeldoorn. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.