Bruiloft op Kasteel Kerckebosch | Laura & Florian

bruiloft kerckebosch

Een bruiloft op Kasteel Kerckebosch, dat sla ik niet af. Een prachtige locatie die op deze zomerse dag in het zonnetje nog eens extra schitterde. Laura en Florian wilden het liefst dat ik overal bij was: vanaf de voorbereidingen ’s ochtends vroeg tot en met het einde van het feest. Precies zoals ik het zelf ook graag wil, want zo kan ik het volledige verhaal van de dag vastleggen. En dus stond ik bijna vijftien uur op mijn benen en legde zo alle mooie, emotionele en grappige momenten vast. Uit de vele honderden beelden die ik heb ik geleverd hieronder een aantal van mijn favorieten.

voorbereidingen bruid met bruidsmeisjes
bruid in make-up op trouwdag
voorbereidingen make-up bruid
make-up kerckebosch
voorbereidingen bruid op trouwdag
bruidegom trekt pak aan op trouwdag in bijzijn van familie
bruidegom trekt pak aan
bruidegom drinkt een glas bier voorafgaand aan de bruiloft
first look van bruidspaar
first look bruidspaar
bruidspaar in tuin op zonnige dag
bruidspaar in bos
bruidspaar in bos met rode bloemen op de voorgrond
bruidspaar voor glas-in-lood-raam
bruid komt aan met vader voor ceremonie op kasteel kerckebosch in zeis
ceremonie in de tuin van kasteel kerckebosch
gasten tijdens ceremonie bruiloft
bruidspaar met babs tijdens ceremonie in tuin kasteel kerckebosch
ceremonie kasteel kerckebosch
bruiloft kasteel kerckebosch drone
bruidspaar lacht om babs tijdens ceremonie
eerste kus tijdens bruiloft
bruidspaar met op de achtergrond kasteel kerckebosch in zeist
ouders feliciteren bruidspaar
bruidspaar houdt speech
bruidspaar proeft bruidstaart
variatie op schoenenspel tijdens bruiloft op kasteel kerckebosch
felicitaties bruidspaar
gasten met bruidegom tijdens receptie op bruiloft
bruid met gasten op bruiloft
bruid met oma aan tafel tijdens diner bij kasteel kerckebosch
saxofoonspeler tijdens feest op bruiloft
bruidegom danst op feest bruiloft
dansfeest bruiloft zeist
dansende gasten op een bruiloft
bruidspaar tijdens bruiloft op kasteel kerckebosch

locatie: Kasteel Kerckebosch
babs: Memorable Moments
trouwjurk: La Bella Blanca
trouwpak: Beermann Zwolle
taart: Mercuur Patisserie
make-up & haar: Bridal Beauty by Lisanne
videograaf: Arno Tessers

GERELATEERDE BERICHTEN

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland vast, waaronder in Nijmegen, Utrecht, Eindhoven en Tilburg. In 2022 studeerde ik af bij Two Mann U, een intensief opleidingstraject voor trouwfotografen. De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *