bruiloft floortje en erik in nijmegen 005

Bruiloft van Floortje & Erik in Nijmegen

De eerste bruiloft van het seizoen was meteen een heel mooie! Een prachtig stel, stoere trouwkleding en fantastische locaties – de Valkhofkapel in Nijmegen!- waren het recept voor een fijne dag. En dan bleef ook nog eens de voorspelde storm achterwege.
Read More
trouwfotografie fletcher jeroen savelkouls 06

Styled shoot met Alejandra & Casper in Berg en Dal

Wat een leuke klus was dit! Afgelopen zomer kreeg ik van Fletcher Hotels de vraag of ik zou willen meewerken aan een styled wedding shoot. Dat deed ik natuurlijk graag. Het idee was om een zo compleet en realistisch mogelijke bruiloft neer te zetten op de Fletcher-locatie Landgoed Hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal, bij Nijmegen. Met een groep goed gemotiveerde leveranciers en een prachtig stel – Alejandra en Casper zijn ook in het echt een paar – maakten we er een mooie middag van! En ja, het had al weken niet geregend.

Read More

Bruiloft van Yvonne & Dennis in Hernen

Een middeleeuws sprookje. Dat is misschien de beste omschrijving van de trouwdag van Yvonne & Dennis. Want niet alleen de locatie (het prachtige kasteel van het Gelderse Hernen), ook de trouwkleding was in middeleeuwse stijl. En de catering. En het entertainment.

Read More

Reisfotografie in Rome

Vorige maand mocht ik de prachtige bruiloft van Karlijn & Claudio in Rome vastleggen – binnenkort meer hierover op het blog. De dag erna had ik wat tijd over en heb ik een bezoekje gebrachtaan de beroemde Cinecittà-filmstudio. Op deze locatie zijn tal van grote Italiaanse én Amerikaanse films en series opgenomen, waaronder La Dolce Vita, Ben-Hur, The Gangs of New York en Rome. Meestal worden de sets na afloop van de opnames verwijderd, maar een aantal staat er nog en is onder begeleiding van een gids te bezichtigen. Een kleine impressie. Meer weten? Lees dan mijn blog op Ciao Tutti over Cinecittà.
 

Read More

Bruiloft van Raisa & Stefan in Heumen

Wat een superleuke bruiloft was dit! Raisa en Stefan zijn ontzettend spontane en goedlachse mensen, die de hele dag door straalden. Het weer werkte ook nog eens mee, want het was prachtig zonnig in het Gelderse Heumen. Daardoor werd het een feest om de hele dag met dit stel op te trekken en hun liefde te documenteren. Geniet mee met deze kleine selectie!

Read More

Bruiloft van Josanne & Max in Bemmel

Na een aantal warme voorjaarsweken sloeg het weer uitgerekend op de bruiloft van Josanne en Max om. Maar met veel goede zin en de hulp van paraplu’s maakte dat deze dag er niet minder om. Josanne en Max trouwden op kasteel Kinkelenburg in Bemmel. Voorafgaand aan de ceremonie maakten we op een zeldzaam droog moment een reportage rondom het gebouw. Later die middag werd het feest voortgezet bij Fort Lent, een prachtige locatie met uitzicht op de Waal en op Nijmegen.

Read More

Bruiloft Bo & Anke in Nijmegen

De eerste bruiloft van het jaar was die van Bo & Anke in Nijmegen. Een thuiswedstrijd dus! Dit keer geen ceremonie op het gemeentehuis, maar in de middeleeuwse Commanderie van Sint Jan. Eerst legden we de voorbereidingen van Anke vast, waarna we met z’n drieën een reportage in de mooie Benedenstad van Nijmegen maakten. Daarna de plechtigheid, die gepaard ging met veel gelach en af en toe een traan. Oh ja, en het was ook nog eens fantastisch weer. Kortom, een prachtige opening van het trouwseizoen.

Read More
trouwfotograaf eindhoven victor mirjam 01

Bruiloft Victor & Mirjam in Eindhoven

De laatste bruiloft van 2017 was die van Victor en Mirjam in Eindhoven. En wat was het een fijne dag! We begonnen op industrieterrein Strijp-S voor een reportage in een stoere omgeving; de machinekamer van de Pastry Club was hiervoor de ideale locatie. De tweetalige ceremonie – Victor is afkomstig uit Cuba – zelf had plaats in de International Baptist Church, waar de allerkleinsten wat moeite hadden om te blijven zitten. De dag werd afgesloten met een diner en natuurlijk de taart bij Gasterij de Harmonie. Op naar 2018!

Read More
bruiloft beek 08

Bruiloft Kenneth & Marlene in Nijmegen

Als je zo’n mooie grote tuin hebt als Kenneth en Marlene dan is de locatie van het trouwfeest natuurlijk snel gekozen. En waarom daar niet ook meteen de ceremonie voltrekken? Op een prachtige zomermiddag, onder het wakend oog van poes Charlie, stapte dit mooie paar in het huwelijksbootje. Een kleine impressie uit Nijmegen.

Read More
loveshoot florence jeroen savelkouls fotografie 05

Loveshoot met Filippo & Erika in Florence

Sinds waterpoloër Filippo en rechtenstudente Erika elkaar hebben gevonden, zijn ze onafscheidelijk. En dat is te zien! Geboren en getogen onder de rook van Florence is er natuurlijk geen betere plek om hun liefde vast te leggen dan de stad van Dante, Michelangelo en Brunelleschi. Eind september maakte ik met hen onderstaande reportage. Gaan jullie komend jaar trouwen in Italië? Bekijk dan het fantastische aanbod dat ik in samenwerking met Ciao Tutti heb samengesteld!

Read More

Portretfotografie in Amsterdam IJburg

Zita is programmaleider bij Boerderij op IJburg, een heerlijk plek waar kinderen uit de drukke stad alles over dieren kunnen leren. Terwijl geiten aan mijn veters knabbelden en paarden in mijn nek snuffelden, maakte ik van haar een aantal portretfoto’s. De beelden zijn gemaakt in opdracht van WKPA Public Affairs, dat een boekje maakt over belangenbehartiging.

Read More

Loveshoot met Marilou en Pascal in Utrecht

Een aantal dagen geleden mocht ik een paar uurtjes op pad met Marilou en Pascal. Terwijl de zon langzaam zakte, struinden we door hartje Utrecht op zoek naar mooie locaties om de liefde vast te leggen. Dat bleek niet zo moeilijk, want de stad is vol prachtige plekjes: de dom, de grachten, smalle steegjes. Dit kon niet anders dan resulteren in een fijne reportage vol geluk!

Read More

Familiefotografie op de Brabantse Wal

Afgelopen weekend mocht ik Marjolein en Dennis en hun twee prachtige dochters fotograferen. We kozen voor de Brabantse Wal als locatie, een prachtig natuurgebied in de buurt van Bergen op Zoom. Natuurlijk namen we ook een kijkje bij de opvallende Mozesbrug, waar je door het water kunt lopen zonder natte voeten te krijgen! Het werd uiteindelijk een gezellige, ontspannen middag met deze reportage als resultaat.

Read More
reisfotografie op Sicilië 01

Reisfotografie op Sicilië

Dit voorjaar reisden we voor het eerst naar Sicilië. Wat een mooie plekjes hebben we daar ontdekt: veel eeuwenoude kunst, prachtige natuur en altijd de nabijheid van de zee. Heb je plannen om op Sicilië te trouwen? Wij helpen je graag met het vinden van geschikte locaties voor een mooie fotoreportage! Neem contact op voor de mogelijkheden. Hieronder zie je achtereenvolgens Scopello, Palermo (drie keer), Segesta (twee keer), Noto (vier keer), Siracusa (vier keer), Catania, Paterno, Taormina, Riposto en de Etna.

Read More

Bruiloft Daphne & Tom in Arnhem

Eindelijk breekt de lente door! Op een van de eerste mooie dagen van het jaar fotografeerde ik de bruiloft van Daphne en Tom in Arnhem. Plaats van handeling: de stijlvolle Stadsvilla Sonsbeek in het grootste stadspark van Europa.

Read More
Bruiloft Jennifer Leon Leersum

Bruiloft Jennifer & Leon in Soesterduinen

Een bruid en bruidegom, meer heb je toch niet nodig voor een goede trouwpartij? Klopt, maar de styling van C’est la vie weddings geeft elke bruiloft nét iets meer. Zoals deze, van Jennifer en Leon. Op een mooie -en erg warme- zondagochtend maakten wij afgelopen zomer deze reportage in de Soesterduinen bij Leersum. Deze shoot is op 8 januari 2018 gepubliceerd op het trouwblog Zankyou!

Read More
Pont Alexandre

Reisfotografie in Parijs

Wij zijn het nieuwe jaar goed begonnen met een weekje Parijs. Het waren dagen vol bewolking, mist en een beetje regen, maar dat leverde juist soms verrassende platen op. Ook fijn: er hing overal nog een kerstsfeer. Hieronder tref je foto’s van achtereenvolgens de Pont Alexandre III (drie keer), de Pont Neuf, warenhuis Galeries Lafayette, een appartementencomplex aan de Boulevard Haussmann, de Eiffeltoren (tweeëneenhalf keer), Sainte Chapelle (twee keer), Arc de Triomph, scenes in Montmartre (vijf keer), Palais Garnier, het uitzicht vanaf warenhuis Printemps Haussmann en zakenwijk La Défense.

Read More

Bruiloft Ruben & Kim in Blaricum

Afgelopen zondag bracht ik een middag met Ruben en Kim door in de bosrijke omgeving van Blaricum. Het was dan wel eind oktober, maar de zon scheen alsof het nog hartje zomer was.

Read More