tarieven trouwfotografie

Wat vliegt de tijd voorbij…

Dat is wat ik vaak hoor van bruidsparen als mijn werk erop zit en we afscheid nemen. Waarschijnlijk zal dat voor jullie ook gelden; al die mooie momenten volgen elkaar razendsnel op! Daarom ben ik de hele dag voor jullie super alert. Zodat die betekeningsvolle blik vlak voor de ceremonie, de slappe lach tijdens die legendarische speech en die nieuw geleerde skills op de dansvloer voor altijd worden vastgelegd. Voor nu en voor later.

EEN COMPLEET VERSLAG VAN JULLIE BRUILOFT

Het liefst ben ik de hele dag bij jullie, van het aankleden tot en met het feest. Ik vertel graag het hele verhaal van de dag, en op deze manier kan ik een compleet verslag van begin tot eind maken. Ook fijn: er is dan meer tijd en ruimte voor creativiteit. Uiteindelijk levert dat niet alleen meer, maar vooral ook betere foto’s op.

vraag een gesprek aan
bruidsfotografie tarieven

Bij elk pakket een online galerij en luxe mini-album

De pakketten voor trouwfotografie zijn zorgvuldig samengesteld om jullie de meeste waarde te bieden. Elk pakket bevat een aantal uren fotografie, een beveiligde online galerij voor jullie digitale foto’s en een luxe mini-album met linnen cover. De tarieven beginnen bij 1.750 euro voor maximaal tien uur. In de maanden november tot en met maart is het mogelijk minder uren tegen een gereduceerd tarief te boeken.

laten we kennismaken
bruiloft kasteel hernen

overzicht van alle tarieven voor trouwfotografie

De trouwpakketten zijn samengesteld op basis van ervaringen met bruidsparen. Alle pakketten zijn inclusief btw en reiskosten binnen Nederland. Willen jullie extra uren boeken? Dat is altijd mogelijk voor 125 euro per uur. En als jullie plannen hebben voor een buitenlandse bruiloft, scroll dan snel verder; ik reis graag met jullie mee.

GOUD

 • tot 14 uur fotografie
 • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20×15 luxe album met 12 spreads
 • 25 euro afdruktegoed
 • 75 euro korting op een loveshoot (normaal 275 euro)

2.250 euro

ZILVER

 • tot 12 uur fotografie
 • minimaal 350 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20×15 luxe album met 12 spreads
 • 25 euro afdruktegoed

2.000 euro

BRONS

 • tot 10 uur fotografie
 • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20×15 luxe album met 12 spreads

1.750 euro

Check jullie datum

tarieven voor buitenlandse bruiloften

Wie droomt er niet van een bruiloft op een idyllisch plekje in het buitenland? Ik in elk geval wel, ook al ben ik al getrouwd. Daarom reis ik graag met jullie mee. Voor jullie droombruiloft in Europa hanteer ik een tarief van 3.250 euro inclusief reis- en verblijfkosten op basis van twee overnachtingen. Trouwen jullie verder weg, bijvoorbeeld in de Verenigde Staten, dan komt daar €750 bij.

Laten we kennismaken
trouwreportage in venetië

Dit zeggen anderen

Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen in Nijmegen tot de oplevering van de foto’s kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen. Gedurende de dag, tijdens de ceremonie en het feest, wist hij alle momenten goed vast te leggen zonder dat de gasten daar last van hadden. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s, bedankt Jeroen! 

Sanne & Marijn / getrouwd in Ulvenhout

We zijn heel blij dat we de keuze gemaakt hebben om onze bruiloft vast te laten leggen door Jeroen. Al tijdens het kennismakingsgesprek hadden we een goed gevoel bij Jeroen, wat een rustige vriendelijke man. Op de dag zelf merkten we nauwelijks dat hij foto´s maakte. De preview foto´s waren prachtig!  Ze zijn erg mooi geworden, een mooie herinnering aan een fantastische dag!

Silvia & Sjon / getrouwd in Nijmegen

Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we een heel prettig contact gehad. Op de dag zelf was het fijn om Jeroen erbij te hebben. Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren echt weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto’s. Kortom: wat ons betreft een enorme aanrader!!

Senja & Jordy / getrouwd in Haren

Check jullie datum

masters of wedding photography
trouwfotograaf nijmegen
this is reportage
mywed logo