Trouwen in een kas: de 10 mooiste kassen voor jullie bruiloft

trouwen in een kas

Waarom trouwen in een kas? De voor- en nadelen op een rij

Trouwen in een kas is ontzettend populair. En niet zonder reden. Kassen hebben meestal een fijne groene uitstraling en er valt van alle kanten natuurlijk licht naar binnen. Veel trouwlocaties met een kas hebben faciliteiten voor een complete trouwdag, hoewel het geven van een dansfeest niet altijd mogelijk is. Vaak is er ook een tuin, handig voor bijvoorbeeld het maken van de bruidsreportage en de groepsfoto’s.

Houd er wel rekening mee dat het in een kas erg warm kan worden. In hartje zomer in een driedelig pak urenlang achter het glas moeten doorbrengen, is geen pretje. Vraag daarom altijd of de kas waar jullie willen trouwen over airconditioning of een andere vorm van klimaatbeheersing beschikt. In het vroege voorjaar, het najaar en de winter is de hitte doorgaans geen probleem.

De tien mooiste kassen om in te trouwen

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloft in binnen- en buitenland vast. Ik ben actief in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Den Bosch. En graag reis ik met jullie mee naar Italië, Frankrijk of een ander mooi oord voor een destination wedding.

De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

Meer tips voor jullie bruiloft

Vragen? Stuur me een berichtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *