De loveshoot: jullie liefde vastgelegd

Tijdens de loveshoot, ook wel verlovingsshoot of pre-weddingshoot genoemd, gaan we twee uurtjes samen op pad naar een locatie van jullie keuze. Op een plek waar jullie je prettig voelen en jezelf kunnen zijn, leg ik de liefde tussen jullie twee vast. Na afloop ontvangen jullie minimaal 25 digitale foto’s in een online galerij, gereed om te downloaden, te delen op sociale media, of af te drukken op fotopapier of canvas.

loveshoot

korting op de loveshoot bij het trouwpakket goud

Als jullie gaan trouwen en mij voor tien uur of meer inhuren voor jullie bruiloft ontvangen jullie €75 euro korting op de verlovingsshoot. Meestal plannen we deze reportage ruim voor jullie trouwdag. De foto’s kunnen jullie dan gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodigingen of een trouwwebsite. Een ander voordeel: jullie weten alvast hoe het is om door mij gefotografeerd te worden.

bekijk de trouwpakketten
Loveshoot met Monique & Kay in Nijmegen
loveshoot eindhoven
Loveshoot met Iris & Wim in Eindhoven
loveshoot florence
Loveshoot met Erika & Filippo in Florence

geen trouwplannen, wel een loveshoot

Het is natuurlijk niet nodig om te gaan trouwen om een loveshoot te boeken. De enige vereiste is dat jullie verliefd zijn!  Ook tijdens een ‘losse’ sessie trekken we er ongeveer twee uurtjes op uit. Willen jullie je kinderen graag meenemen? Geen probleem!

bekijk mijn portfolio
loveshoot duinen
Loveshoot met Claudia & Alain in de Kennemerduinen
familieshoot zwolle
Familieshoot met Herma & Jan in Zwolle
loveshoot utrecht domplein
Loveshoot met Marilou & Pascal

moeten we dan ook poseren?

Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag die ik krijg. Veel stellen willen wél graag samen op de foto, maar houden absoluut niet van poseren. Dat is geen enkel probleem! Tijdens de pre-weddingshoot (en hetzelfde geldt voor de bruidsreportage) geef ik jullie kleine aanwijzingen en ‘opdrachten’, die spontaniteit en humor in de foto’s brengen.

Laten we kennismaken
loveshoot nijmegen
Loveshoot met Noraly & Noud in Nijmegen
loveshoot eindhoven
Loveshoot met Iris & Wim in Eindhoven
loveshoot brabantse wal
Familieshoot met Marjolein & Dennis op de Brabantse Wal

Wat zijn de beste locatie voor een verlovingsshoot?

Op de meeste locaties is het mogelijk een mooie sessie neer te zetten. Zelf houd ik erg van oude steden; elke stap die je zet, levert weer nieuwe mogelijkheden op. Voor industriële locaties geldt hetzelfde. Ook een groene omgeving zoals een bos of een heide met wat bomen werkt goed. Het beste tijdstip is ongeveer een anderhalf uur voor zonsondergang.

Vragen? Stel ze!
loveshoot utrecht
Loveshoot met Marilou & Pascal in Utrecht
loveshoot nijmegen
Loveshoot met Monique & Kay in Nijmegen
bruidsfotograaf noord-holland
Loveshoot met Claudia & Alain in de Kennemerduinen

Laten we kennismaken

masters of wedding photography
trouwfotograaf nijmegen
this is reportage
mywed logo