loveshoot

De loveshoot: mooie momenten om in te lijsten

Vier de liefde met de loveshoot! Graag leg ik jullie verhaal verhaal vast tijdens een  ongedwongen fotosessie op een locatie naar keuze. Samen creëren we mooie momenten die de moeite waard zijn om in te lijsten. Een tastbare herinnering voor nu en voor later. De loveshoot duurt 1,5 tot 2 uur. Na afloop ontvangen jullie minimaal 25 digitale foto’s, klaar om te delen op sociale media, om te laten afdrukken, of om te bundelen in een album.

hoe verloopt een loveshoot?

Je herkent dit vast: zodra er iemand met een camera in de buurt komt, ga je je ongewild anders gedragen. Dat is nu precies wat we tijdens de loveshoot gaan voorkomen. Door jullie speelse opdrachten te geven, houden we het spontaan. Ik zal jullie niet vragen om naar de camera te kijken met een neplach. In plaats daarvan laat ik jullie iets doen dat een echte reactie oproept. Het is niet ongewoon dat iemand de slappe lach krijgt, of een traantje van geluk wegpinkt.

dat wil ik ook!
loveshoot op de posbank

Maar moeten we dan poseren?

Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag die ik krijg. Jullie willen graag samen op de foto, maar houden absoluut niet van poseren. Dan heb ik goed nieuws, want daar houd ik zelf ook niet van. Natuurlijk hebben jullie wat aanwijzingen en coaching nodig, maar we houden het eenvoudig en echt. We maken immers geen foto’s voor een modeblad. Ik wil graag dat mijn foto’s jullie helpen herinneren aan de mooie momenten, en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen.

Klinkt goed!
preweddingshoot

geen trouwplannen, wel een loveshoot

Zeker niet. Ook als jullie niet gaan trouwen, is het mogelijk om een shoot te boeken. De enige vereiste is dat jullie verliefd zijn! Ook tijdens een ‘losse’ sessie trekken we er ongeveer 1,5 tot 2 uur op uit. Willen jullie je kinderen graag meenemen? Geen probleem!

Wij zijn verliefd!
loveshoot in venetie

Wat is de beste locatie voor een loveshoot?

Op de meeste locaties is het mogelijk een mooie sessie neer te zetten. Zelf houd ik erg van oude steden; elke stap die je zet, levert weer nieuwe mogelijkheden op. Voor industriële locaties geldt hetzelfde. Ook een groene omgeving zoals een bos of een heide met wat bomen werkt goed. Het beste tijdstip voor een loveshoot is ongeveer een anderhalf uur voor zonsondergang.

Meer vragen? Stel ze!
loveshoot aan de waal

Boek jullie loveshoot!

valkhofkapel
loveshoot venetie