Jullie liefde vastgelegd

Tijdens een loveshoot gaan we twee uurtjes samen op pad naar een locatie van jullie keuze. Op een plek waar jullie je prettig voelen en jezelf kunnen zijn, leg ik de liefde tussen jullie twee vast. Na afloop ontvangen jullie circa vijftig digitale foto’s in een online galerij, gereed om te downloaden, te delen op sociale media, of af te drukken op fotopapier of canvas.

gratis bij het trouwpakket goud

Als jullie gaan trouwen en mij voor tien uur of meer inhuren voor jullie bruiloft is de loveshoot ter waarde van 175 euro helemaal gratis. Meestal plannen we deze reportage ruim voor jullie trouwdag. De foto’s kunnen jullie dan gebruiken voor bijvoorbeeld de uitnodigingen of een trouwwebsite. Een ander voordeel van de loveshoot: jullie weten alvast hoe het is om door mij gefotografeerd te worden.

bekijk de trouwpakketten
loveshoot nijmegen
loveshoot eindhoven strijp 16

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) de straatjes rondom de Stevenskerk in Nijmegen, 2) Strijp-S in Eindhoven en 3) het Piazza del Duomo in Florence.

geen trouwplannen, wel een loveshoot

Het is natuurlijk niet nodig om te gaan trouwen om een loveshoot te boeken. De enige vereiste is dat jullie verliefd zijn!  Ook tijdens de ‘losse’ loveshoot trekken we er ongeveer twee uurtjes op uit. Willen jullie je kinderen graag meenemen? Geen probleem!

portfolio met loveshoots en bruidsfotografie
loveshoot utrecht
loveshoot kennemerduinen
Trouwfotograaf olga hugo nijmegen

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) het Domplein in Utrecht, 2) de Kennemerduinen en 3) de Burchtstraat in Nijmegen.

moeten we dan ook poseren?

Dit is zonder twijfel de meest gestelde vraag die ik krijg. Veel stellen willen wél graag samen op de foto, maar houden absoluut niet van poseren. Dat is geen enkel probleem! Tijdens de loveshoot (en hetzelfde geldt voor de bruidsreportage) geef ik jullie kleine aanwijzingen en ‘opdrachten’, die spontaniteit en humor in de foto’s brengen.

bekijk deze loveshoot in Nijmegen
familiefotografie zwolle
loveshoot brabantse wal
loveshoot nijmegen noraly noud latijnse school

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) de uiterwaarden in Zwolle, 2) de Brabantse Wal en 3) de straatjes rondom de Stevenskerk in Nijmegen.

Wat is de beste locatie voor een loveshoot?

Op de meeste locaties is het mogelijk een mooie loveshoot neer te zetten. Zelf houd ik erg van oude steden; elke stap die je zet, levert weer nieuwe mogelijkheden op. Voor industriële locaties geldt hetzelfde. Ook een groene omgeving zoals een bos of een heide met wat bomen werkt goed. Het beste tijdstip is ongeveer een anderhalfuur voor zonsondergang.

bekijk deze loveshoot in Utrecht
loveshoot strijp-s eindhoven 10
loveshoot utrecht trouwfotograaf marilou pascal 22
loveshoot florence ponte vecchio

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in of op 1) Strijp-S in Eindhoven, 2) het historisch centrum van Utrecht en 3) de Ponte Vecchio in Florence.

Boek een loveshoot!