Op de cover van een magazine

Wat doe ik na de bruiloft met mijn trouwjurk? Het is de vraag die bijna elke bruid zich stelt wanneer de grote dag er eenmaal opzit. Vaak belandt die zorgvuldig uitgekozen en toch best wel dure jurk in de kast om nooit meer te worden gebruikt. En dat is ontzettend jammer! Voor de Bridal Fashion Shoot halen we daarom je bruidsjurk nog eenmaal tevoorschijn. Samen maken we in de studio in Nijmegen een serie foto’s die niet misstaat in een modetijdschrift. Zodat jij en je jurk nog één keer in de spotlight staan!

Jeroen Savelkouls, bruidsfotograaf

wat is een bridal fashion shoot?

Tijdens de Bridal Fashion Shoot maken een tijdloze beelden zoals je die kent uit modetijdschriften, met jou als model. Samen met een professionele haar- en make-upartiest nemen we ruim de tijd om iets heel bijzonders neer te zetten. Natuurlijk draag je niet elke dag een trouwjurk en waarschijnlijk kom je niet vaak in een fotostudio. Maar wees gerust, we kiezen voor een styling en voor poses die bij jou passen. Op die manier maken we er een ontspannen middag van en ga je naar huis met een serie beelden die laat zien wie jij bent.

vraag een gesprek aan
bridal fashion
bridal fashion

WERKWIJZE TIJDENS DE SHOOT

In de aanloop naar de shoot hebben we eerst een voorbespreking. Daardoor heb ik al voordat je in de studio aankomt een goed beeld van wat je eigen wensen zijn. Bijvoorbeeld op het gebied van sfeer en kleur van de beelden, of het gebruik van rekwisieten. Op de dag zelf maken we eerst nader kennis, waarna make-up en haar worden gedaan. De fotografie doen we in twee of drie blokjes van een 30-45 minuten met pauzes daartussen. Ik geef eenvoudige aanwijzigen voor poses, waarbij alle ruimte is voor je eigen ideeën. Voor drankjes en een (biologische) lunch wordt gezorgd.

birdal fashion nijmegen
bridal fashion nijmegen

afdrukken in luxe bewaardoos

Na afloop van de shoot selecteer ik samen met jou minimaal twaalf foto’s die ik tot in detail ga bewerken. Denk daarbij aan correcties voor kleur en contrast, en aan het verzachten van oneffenheden. Het doel is altijd een zo natuurlijk mogelijke foto. ontvangt zowel de digitale foto’s als afdrukken van 20×30 cm in een luxe, houten bewaardoos die zeer geschikt is als cadeau. Uiteraard is het mogelijk om daarnaast nog extra prints te bestellen.

laten we kennismaken
bewaarbox fashion shoot
bewaarbox fashion shoot
bewaarbox fashion shoot
bewaarbox fashion shoot

Wat kost de bridal fashion shoot?

 

meer informatie

achter de schermen

 

Boek een bridal fashion shoot

masters of wedding photography
trouwfotograaf nijmegen
this is reportage
mywed logo