Trouwfotograaf Brabant

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Brabant doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf brabant jeroen savelkouls

trouwfotograaf in Brabant en ver daarbuiten.

trouwfotograaf brabant trouwen kerk
bruidsfotograaf brabant champagne
trouwfotograaf klooster brabant

trouwfotograaf in brabant

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Brabant of omgeving. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de oude binnenstad of een groots spektakel op een industriële locatie, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Check jullie datum
trouwfotograaf brabant bruidsreportage

echte momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt. En misschien leren jullie dan nog wel iets nieuws over elkaar!

Check jullie datum
winnaar masters wedding photography

bruidsfotograaf brabant

“Jeroen heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat deed hij super! Hij is heel de dag aanwezig geweest, en toch hebben we weinig van zijn aanwezigheid gemerkt tijdens de ceremonie, heel knap! Jeroen hielp ons enorm met zijn ideeën bij de fotoshoot, hij heeft duidelijk oog voor detail en geeft je de ruimte voor eigen inbreng. De foto’s van de dag geven precies weer hoe het was, we zijn er heel blij mee!”

S & J / via Masters of Wedding Photography
bruidsfotograaf brabant aan het water
trouwen in brabant
trouwfotograaf brabant dansvloer

trouwfotograaf brabant

Loveshoot | Bruidsfotograaf Brabant

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Brabant

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Brabant

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

trouwlocaties in noord-brabant

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Noord-Brabant? Misschien dat jullie dan inmiddels door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Er zijn zo ontzettend veel en uiteenlopende plekjes voor het organiseren van een mooie bruiloft. Hieronder heb ik er vijf voor jullie op een rij gezet, kijk op de kaart voor meer locaties.

 • Klooster Bethlehem in Haren
  Eén van mijn favoriete trouwlocaties van heel Nederland. Een prachtig gebouw, een unieke trouwkapel en een mooie groene omgeving: Klooster Bethlehem is het ideale decor voor jullie bruiloft. Uit ervaring weet ik dat de service uitstekend is, net als de kwaliteit van het eten. Een dikke aanrader dus.
 • Kasteel Croy in Aarle-Rixtel
  Dit unieke en wat onbekende kasteel ligt net boven Helmond, vlakbij Eindhoven. Het gebouw dateert uit de vijftiende eeuw en is tegenwoordig in handen van de Stichting Geloof, Hoop en Liefde. De opbrengsten van de verhuur, dus ook van jullie bruiloft, worden gebruikt voor de instandhouding van het kasteel en voor de armen in de omgeving.
 • Het Ketelhuis in Eindhoven
  Van een heel andere orde is Het Ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven. Deze industriële locatie biedt veel mogelijkheden voor een relaxte bruiloft, van diner tot trouwfeest. De nabije omgeving is heel geschikt voor de bruidsreportage. Dat is fijn, want zo hoeven jullie je gedurende de dag niet te verplaatsten. En dat scheelt tijd en stress.
 • STRND in Breda
  Toegegeven, ik heb nog niet eerder een bruiloft bij STRND mogen fotograferen. Maar deze locatie staat wel hoog op mijn lijstje. Deze niet-alledaagse, industriele omgeving levert jullie unieke trouwfoto’s op. Ceremonies zijn hier niet mogelijk, wel borrels, diners en dansfeesten.
 • Kasteel Tongelaar in Mill
  Ik houd van kastelen, en daarom nog één in dit lijstje. Kasteel Tongelaar is een ideale locatie voor een geheel verzorgde en complete trouwdag. De groene omgeving is een prachtig decor voor de bruidsreportage. Ik heb hier al meerdere bruiloften mogen fotograferen en kom er erg graag.
Check jullie datum

prijswinnende trouwfotograaf

Met deze foto van Ellen en Ruben, gemaakt in de bibliotheek van een oud schoolgebouw, won ik in 2020 en 2021 drie internationale prijzen: bij Wedisson Awards, Badass Photographers en One Eyeland. Een hele eer, want de jury’s bestaan meestal uit kritische vakgenoten.

Check jullie datum
prijswinnende trouwfotograaf

TROUWFOTOGRAAF brabant

“Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen tot de oplevering van de foto’s kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen.
Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, heeft een prachtig portfolio waardoor je direct weet wat voor foto’s je kan verwachten en komt zelf met goede ideeën als je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s en kunnen niet wachten op de fotoboeken!”

Sanne & Marijn / getrouwd in Ulvenhout
trouwfotograaf brabant kasteel
bruidsreportage hei
trouwreceptie

Laten we kennismaken!

TROUWFOTOGRAAF BRABANT / BRUIDSFOTOGRAAF BRABANT

Ik ben ook actief in onder meer Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, en Tilburg. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.