trouwfotograaf brabant
bruidsfotograaf brabant
trouwfotograaf brabant

Trouwfotograaf Brabant

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller met camera. Als trouwfotograaf in Brabant vertel ik graag het verhaal van jullie bruiloft in kleurrijke beelden van spontane momenten. Niets geposeerd en niets geregisseerd, maar precies zoals jullie het hebben beleefd met familie en vrienden.

Voordat ik fulltime bruidsfotograaf werd, werkte ik ruim vijftien jaar als journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren en die ervaring neem ik mee naar jullie bruiloft. Vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer staat jullie verhaal centraal.

In Brabant heb ik veel voetstappen staan. Ik doorliep er mijn middelbare school, sloot er een vriendschap voor het leven én had er mijn eerste vriendinnetje. Mooie herinneringen, die ik nog steeds koester (de meeste dan toch ;-)). En omdat ik weet hoe belangrijk het is om te kunnen terugblikken op een mooie tijd, doe ik er alles aan om jullie herinneringen zo goed mogelijk vast te leggen.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller met camera

Lees meer over mij
trouwfotograaf brabant jeroen savelkouls

trouwfotograaf brabant & bruidsfotograaf brabant

Trouwfotograaf in Brabant

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie grote dag. Brabant heeft ontzettend veel mooie plekken om te trouwen. Denk aan de gezellige binnenstad van Den Bosch, de industriële Spoorzone in Tilburg, het vennengebied rondom Oisterwijk en de vele oude kastelen verspreid over de provincie. Waar jullie ook voor kiezen, ik ben er graag bij om alle mooie momenten voor jullie vast te leggen. En als trouwfotograaf getogen in Brabant vind ik het extra leuk om hier te mogen fotograferen.

Check jullie datum
trouwfotograaf brabant ceremonie

Echte momenten & emoties

Als trouwfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven of de regie te nemen. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine opdrachten zodat de spontaan en ontspannen verloopt. Het liefst ben ik overal bij: van het aankleden tot en met het feest. Zo kan ik het complete verhaal van de dag vertellen.

Echte momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt. En misschien leren jullie dan nog wel iets nieuws over elkaar!

Check jullie datum
journalistieke trouwfotografie brabant

Trouwfoto’s waar ik van hou

Trouwfoto’s waar ik van hou

trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio
trouwfotograaf brabant portfolio

Trouwfotograaf Brabant: recensies van bruidsparen

recensie oss brabant

Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we een heel prettig contact gehad, dit voelde eigenlijk meteen al vertrouwd. (..) Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren echt weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto’s die hij (ook snel) aanleverde. Kortom: wat ons betreft een enorme aanrader om Jeroen als trouwfotograaf te kiezen!!

Senja & Jordy / getrouwd in Haren
recensie ulvenhout brabant

Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen tot de oplevering van de foto’s kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen. Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, heeft een prachtig portfolio waardoor je direct weet wat voor foto’s je kan verwachten en komt zelf met goede ideeën als je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s.

Sanne & Marijn / getrouwd in Ulvenhout
recensie mill brabant
“We zijn erg blij met hoe Jeroen onze bruiloft heeft vastgelegd. Van te voren hebben we regelmatig contact gehad en de communicatie liep altijd soepel. (..)  Zonder op de voorgrond aanwezig te zijn heeft onze bruiloft en alle emoties geweldig goed vastgelegd. Ook de momenten die we zelf niet bewust mee hebben gemaakt heeft hij prachtig vastgelegd. Tijdens de fotoshoot me z’n tweeën kwam hij met leuke ideeën en goed advies.
Lisanne & Jarno / getrouwd in Mill

Trouwalbums & meer

Loveshoot | Bruidsfotograaf Brabant

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Trouwalbum | Trouwfotograaf Brabant

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Brabant

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Trouwlocaties in Brabant

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Noord-Brabant? Misschien dat jullie dan inmiddels door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Er zijn zo ontzettend veel en uiteenlopende plekjes voor het organiseren van een mooie bruiloft. Hieronder heb ik er vijf voor jullie op een rij gezet, kijk op de kaart voor meer locaties.

 • Klooster Bethlehem in Haren
  Eén van mijn favoriete trouwlocaties van heel Nederland. Een prachtig gebouw, een unieke trouwkapel en een mooie groene omgeving: Klooster Bethlehem is het ideale decor voor jullie bruiloft. Uit ervaring weet ik dat de service uitstekend is, net als de kwaliteit van het eten. Een dikke aanrader dus. -> www.kloosterbethlehem.nl
 • Kasteel Croy in Aarle-Rixtel
  Dit unieke en wat onbekende kasteel ligt net boven Helmond, vlakbij Eindhoven. Het gebouw dateert uit de vijftiende eeuw en is tegenwoordig in handen van de Stichting Geloof, Hoop en Liefde. De opbrengsten van de verhuur, dus ook van jullie bruiloft, worden gebruikt voor de instandhouding van het kasteel en voor de armen in de omgeving. -> www.kasteelcroy.nl
 • Het Ketelhuis in Eindhoven
  Van een heel andere orde is Het Ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven. Deze industriële locatie biedt veel mogelijkheden voor een relaxte bruiloft, van diner tot trouwfeest. De nabije omgeving is heel geschikt voor de bruidsreportage. Dat is fijn, want zo hoeven jullie je gedurende de dag niet te verplaatsten. En dat scheelt tijd en stress.-> www.ketelhuis.com
 • STRND in Breda
  Toegegeven, ik heb nog niet eerder een bruiloft bij STRND mogen fotograferen. Maar deze locatie staat wel hoog op mijn lijstje. Deze niet-alledaagse, industriële omgeving levert jullie unieke trouwfoto’s op. Ceremonies zijn hier niet mogelijk, wel borrels, diners en dansfeesten. -> www.strnd.nl
 • Kasteel Tongelaar in Mill
  Ik houd van kastelen, en daarom nog één in dit lijstje. Kasteel Tongelaar is een ideale locatie voor een geheel verzorgde en complete trouwdag. De groene omgeving is een prachtig decor voor de bruidsreportage. Ik heb hier al meerdere bruiloften mogen fotograferen en kom er erg graag. -> www.kasteeltongelaar.nl
Check jullie datum

Grote & kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van de bruid of bruidegom. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend leuk, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de bruiloft van Senja & Jordy, gemaakt bij Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss). Hiervoor kreeg ik een award van de Masters of Wedding Photography, de belangrijkste prijs van de Benelux.

Grote & kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van de bruid of bruidegom. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend leuk, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de bruiloft van Senja & Jordy, gemaakt bij Klooster Bethlehem in Haren (bij Oss). Hiervoor kreeg ik een award van de Masters of Wedding Photography, de belangrijkste prijs van de Benelux.

Meer awards
winnaar masters wedding photography

Tarieven voor trouwfotografie in Noord-Brabant

Alle trouwpakketten voor bruiloften in de provincie Noord-Brabant zijn inclusief btw en reiskosten. Altijd inbegrepen zijn een online galerij met alle downloadbare foto’s, een videoslider op muziek én een basisalbum van 20×15 cm met 24 pagina’s. Extra uren en grotere albums zijn natuurlijk ook mogelijk. Stuur me een berichtje voor alle opties.

Check jullie datum

GOUD

 • tot 14 uur fotografie
 • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed
 • 75 euro korting op een loveshoot (normaal 350 euro)

2.500 euro

ZILVER

 • tot 12 uur fotografie
 • minimaal 350 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed

2.250 euro

BRONS

 • tot 10 uur fotografie
 • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur

2.000 euro

Laten we kennismaken!

trouwfotograaf nijmegen fearless
masters of wedding photography award winner
this is reportage jeroen savelkouls

Trouwfotograaf Brabant / Bruidsfotograaf Brabant

Ik ben ook actief in onder meer Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.