Trouwfotograaf Brabant

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Brabant doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf brabant jeroen savelkouls

trouwfotograaf in Brabant en ver daarbuiten.

trouwfotograaf brabant trouwen kerk
bruidsfotograaf brabant champagne
trouwfotograaf klooster brabant

trouwfotograaf in brabant

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Brabant of omgeving. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de oude binnenstad of een groots spektakel op een industriële locatie, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Check jullie datum
trouwfotograaf brabant bruidsreportage

echte momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt. En misschien leren jullie dan nog wel iets nieuws over elkaar!

Check jullie datum
winnaar masters wedding photography

bruidsfotograaf brabant

“Jeroen heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat deed hij super! Hij is heel de dag aanwezig geweest, en toch hebben we weinig van zijn aanwezigheid gemerkt tijdens de ceremonie, heel knap! Jeroen hielp ons enorm met zijn ideeën bij de fotoshoot, hij heeft duidelijk oog voor detail en geeft je de ruimte voor eigen inbreng. De foto’s van de dag geven precies weer hoe het was, we zijn er heel blij mee!”

S & J / via Masters of Wedding Photography
bruidsfotograaf brabant aan het water
trouwen in brabant
trouwfotograaf brabant dansvloer

trouwfotograaf brabant

Loveshoot | Bruidsfotograaf Brabant

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Brabant

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat dertig pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Brabant

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

prijswinnende trouwfotograaf

Met deze foto van Ellen en Ruben, gemaakt in de bibliotheek van een oud schoolgebouw, won ik in 2020 en 2021 drie internationale prijzen: bij Wedisson Awards, Badass Photographers en One Eyeland. Een hele eer, want de jury’s bestaan meestal uit kritische vakgenoten.

Check jullie datum
prijswinnende trouwfotograaf

TROUWFOTOGRAAF brabant

“Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen tot de oplevering van de foto’s kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen.
Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, heeft een prachtig portfolio waardoor je direct weet wat voor foto’s je kan verwachten en komt zelf met goede ideeën als je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s en kunnen niet wachten op de fotoboeken!”

Sanne & Marijn / via Google Reviews
trouwfotograaf brabant kasteel
bruidsreportage hei
trouwreceptie

Laten we kennismaken!

TROUWFOTOGRAAF BRABANT / BRUIDSFOTOGRAAF BRABANT

Een aantal van mijn favoriete fotolocaties in Brabant voor trouwfotografie:
Klooster Bethlehem in Haren, Kruisherenkapel in Uden, Kasteel Aldendriel in Mill en Kasteel Heeze in Heeze.

Ik ben ook actief in onder meer Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Dordrecht. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.