Trouwfotograaf Brabant

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik het verhaal van jullie bruiloft in Brabant in kleurrijke beelden van spontane momenten. Niets geposeerd en niets geregisseerd, maar precies zoals jullie het hebben beleefd met familie en vrienden.

Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details én op de grote lijn. Voordat ik fulltime bruidsfotograaf werd, werkte ik ruim vijftien jaar als journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren en die ervaring neem ik mee naar jullie bruiloft. Vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer staat jullie verhaal centraal.

In Brabant heb ik veel voetstappen staan. Ik doorliep er mijn middelbare school, sloot er een vriendschap voor het leven én had er mijn eerste vriendinnetje. Mooie herinneringen, die ik nog steeds koester (de meeste dan toch ;-)). En omdat ik weet hoe belangrijk het is om te kunnen terugblikken op een mooie tijd, doe ik er alles aan om jullie herinneringen zo goed mogelijk vast te leggen.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf brabant jeroen savelkouls

trouwfotograaf in Brabant (en ver daarbuiten)

trouwfotograaf brabant trouwen kerk
bruidsfotograaf brabant trouwceremonie
trouwfotograaf klooster brabant

trouwfotograaf brabant

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Brabant. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de oude binnenstad of een groots spektakel op een industriële locatie, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Check jullie datum
trouwfotograaf brabant bruidsreportage

echte momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt. En misschien leren jullie dan nog wel iets nieuws over elkaar!

Check jullie datum
winnaar masters wedding photography

bruidsfotograaf brabant

Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we een heel prettig contact gehad, dit voelde eigenlijk meteen al vertrouwd. Jeroen is erg flexibel geweest, wij hebben meermaals onze bruiloftdata moeten aanpassen door corona en ook hierin was hij erg meedenkend. Op de dag zelf was het fijn om Jeroen erbij te hebben. Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren echt weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto’s die hij (ook snel) aanleverde. Kortom: wat ons betreft een enorme aanrader om Jeroen als trouwfotograaf te kiezen!! Als we nog een keer een renewal of the vows doen weten we hem te vinden.

Senja & Jordy / getrouwd in Haren (bij Oss)
meer recensies
bruidsfotograaf brabant kasteel
trouwfotograaf brabant fotoshoot oisterwijk
trouwfotograaf brabant dansvloer

trouwfotograaf brabant

Loveshoot | Bruidsfotograaf Brabant

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Brabant

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Brabant

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

trouwlocaties in brabant

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Noord-Brabant? Misschien dat jullie dan inmiddels door de bomen het bos niet meer kunnen zien. Er zijn zo ontzettend veel en uiteenlopende plekjes voor het organiseren van een mooie bruiloft. Hieronder heb ik er vijf voor jullie op een rij gezet, kijk op de kaart voor meer locaties.

 • Klooster Bethlehem in Haren
  Eén van mijn favoriete trouwlocaties van heel Nederland. Een prachtig gebouw, een unieke trouwkapel en een mooie groene omgeving: Klooster Bethlehem is het ideale decor voor jullie bruiloft. Uit ervaring weet ik dat de service uitstekend is, net als de kwaliteit van het eten. Een dikke aanrader dus. -> www.kloosterbethlehem.nl
 • Kasteel Croy in Aarle-Rixtel
  Dit unieke en wat onbekende kasteel ligt net boven Helmond, vlakbij Eindhoven. Het gebouw dateert uit de vijftiende eeuw en is tegenwoordig in handen van de Stichting Geloof, Hoop en Liefde. De opbrengsten van de verhuur, dus ook van jullie bruiloft, worden gebruikt voor de instandhouding van het kasteel en voor de armen in de omgeving. -> www.kasteelcroy.nl
 • Het Ketelhuis in Eindhoven
  Van een heel andere orde is Het Ketelhuis op Strijp-S in Eindhoven. Deze industriële locatie biedt veel mogelijkheden voor een relaxte bruiloft, van diner tot trouwfeest. De nabije omgeving is heel geschikt voor de bruidsreportage. Dat is fijn, want zo hoeven jullie je gedurende de dag niet te verplaatsten. En dat scheelt tijd en stress.-> www.ketelhuis.com
 • STRND in Breda
  Toegegeven, ik heb nog niet eerder een bruiloft bij STRND mogen fotograferen. Maar deze locatie staat wel hoog op mijn lijstje. Deze niet-alledaagse, industriële omgeving levert jullie unieke trouwfoto’s op. Ceremonies zijn hier niet mogelijk, wel borrels, diners en dansfeesten. -> www.strnd.nl
 • Kasteel Tongelaar in Mill
  Ik houd van kastelen, en daarom nog één in dit lijstje. Kasteel Tongelaar is een ideale locatie voor een geheel verzorgde en complete trouwdag. De groene omgeving is een prachtig decor voor de bruidsreportage. Ik heb hier al meerdere bruiloften mogen fotograferen en kom er erg graag. -> www.kasteeltongelaar.nl
Check jullie datum

prijswinnende trouwfotograaf

Oké, deze foto is wél geregisseerd. Maar als je slechts twintig minuten de beschikking hebt over een fantastische locatie zoals deze, laat je liever niets aan het toeval over. Met dit beeld van Ellen en Ruben, gemaakt in de bibliotheek van een oud schoolgebouw, mocht ik tot nu toe vier internationale awards voor trouwfotografie winnen. Superleuk! Nóg fijner is dat dit beeld nu uitvergroot in de woonkamer van een tevreden bruidspaar hangt. Klik op onderstaande knop voor meer prijswinnende trouwfoto’s.

Meer awards
prijswinnende trouwfotograaf

tarieven voor trouwfotografie in Noord-Brabant

Alle trouwpakketten voor bruiloften in de provincie Noord-Brabant zijn inclusief btw en reiskosten. Altijd inbegrepen zijn een online galerij met alle downloadbare foto’s, een videoslider op muziek én een basisalbum van 20×15 cm met 24 pagina’s. Extra uren en grotere albums zijn natuurlijk ook mogelijk. Stuur me een berichtje voor alle opties.

Check jullie datum

GOUD

 • tot 14 uur fotografie
 • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed
 • 75 euro korting op een loveshoot (normaal 275 euro)

2.500 euro

ZILVER

 • tot 12 uur fotografie
 • minimaal 350 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed

2.250 euro

BRONS

 • tot 10 uur fotografie
 • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur

2.000 euro

TROUWFOTOGRAAF brabant

“Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen tot de oplevering van de foto’s kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen. Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, heeft een prachtig portfolio waardoor je direct weet wat voor foto’s je kan verwachten en komt zelf met goede ideeën als je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt. Wij zijn ontzettend blij met de foto’s en kunnen niet wachten op de fotoboeken!”

Sanne & Marijn / getrouwd in Ulvenhout (bij Breda)
meer recensies
trouwfotograaf brabant kasteel
bruidspaar tijdens bruidsreportage in zwart wit
trouwreceptie

Laten we kennismaken!

TROUWFOTOGRAAF BRABANT / BRUIDSFOTOGRAAF BRABANT

Ik ben ook actief in onder meer Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, en Tilburg. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.