Trouwfotograaf in Den Bosch

Als trouwfotograaf in Den Bosch mag ik jullie liefde documenteren. Een eer, en een flinke verantwoordelijkheid. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag wil vastleggen. Ik bevind mij meestal op de achtergrond, onzichtbaar voor jullie en voor de gasten. En natuurlijk ga ik op zoek naar de details in locatie, kleding en vormgeving, die jullie bruiloft uniek maken. Uiteindelijk leidt dit tot een authentieke serie foto’s van jullie bruiloft, vol liefde, emotie en met een vleugje humor.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf den bosch

trouwfotograaf in Den Bosch en ver daarbuiten.

 

trouwfotograaf den bosch
bruidsfotograaf den bosch chambreren
bruidsfotograaf den bosch trouwen

trouwfotograaf Den Bosch

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En nog wel in één van de mooiste steden van het land. Den Bosch biedt ontzettend veel geschikte locaties voor een trouwceremonie en voor het maken van een bruidsreportage. Ik houd erg van de middeleeuwse straten rondom de Sint-Jan en de Binnendieze, maar er is ook volop groen en industrie dat geschikt is voor unieke foto’s. Waar jullie ook voor kiezen, ik ben er graag bij om jullie liefde te vangen!

Laten we kennismaken
trouwfotograaf den bosch bruidsreportage

echte momenten & emoties

Wat elke bruiloft uniek maakt, zijn de stellen die trouwen en hun gasten. Daarom vind ik het veel leuker om jullie vast te leggen zoals jullie zijn dan de te standaard gelikte plaatjes te maken. Dat betekent dat ik het grootste deel van jullie trouwdag op de achtergrond aanwezig ben, klaar om alle grote en kleine momenten vast te leggen die ik zie gebeuren. Ook als er dingen gebeuren die niet helemaal gepland waren. Natuurlijk neem ik af en toe de regie, als ik een mooi licht zie, of een prachtige plek. Maar elke foto die ik maak, moet bijdragen aan jullie verhaal en aan hoe jullie zijn.

bekijk mijn portfolio
masters wedding photography jeroen savelkouls

BRUIDSFOTOGRAAF DEN BOSCH

“Jeroen heeft onze bruiloft vastgelegd op de gevoelige plaat. De mooiste foto’s die je je maar kunt bedenken heeft hij van en voor ons gemaakt. Ook onze fotoshoot voor het trouwen heeft hij met ons gedaan. We voelden ons in het begin een beetje ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Jeroen wist ons erg op ons gemak te stellen waardoor alles heel natuurlijk ging. Zelfs de foto’s met onze hond zijn fantastisch gelukt. Wij raden het iedereen aan om Jeroen te vragen om een bijzonder moment als je bruiloft voor je vast te leggen.”

Mireille & Remco / via trouwblog ZankYou
bruidsreportage 's-Hertogenbosch
trouwfotograaf-den-bosch-bruidstaart
trouwfeest in den bosch

HOE KUNNEN WE JE BOEKEN?

Fijn dat jullie enthousiast zijn over mij trouwfotografie! De eerste stap op weg naar een boeking is het controleren van mijn beschikbaarheid op jullie datum. Dat kan via onderstaande knop. Is jullie datum nog vrij? Dan ontmoeten we elkaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik doe dat het liefst persoonlijk, zodat jullie een goed beeld krijgen van wie ik ben en hoe ik te werk ga. Maar telefonisch of via videobellen kan natuurlijk ook. Zijn jullie na het gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik jullie datum definitief. Voor, tijdens en na de bruiloft kunnen jullie altijd met vragen bij mij terecht.

check jullie datum
aankleden bruid

TROUWFOTOGRAAF DEN BOSCH

Loveshoot | Trouwfotograaf Den Bosch

De loveshoot is  een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Bruidsfotograaf Den Bosch

Elke trouwfoto die jullie ontvangen, vertelt een mini-verhaal. Het liefst breng ik die allemaal samen in een album dat het complete verhaal vertelt. De trouwboeken zijn van hoogwaardige materialen en gaan generaties lang mee. Er zijn veel keuzemogelijkheden.

Buitenland | Trouwfotograaf Den Bosch

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Trouwlocaties in Den Bosch

Trouwen in de gemeente Den Bosch kan in de trouwzaal van het stadhuis of in de trouwzaal van Perron-3. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van één van de vijf officiële trouwlocaties: Hotel Central, Kloosterhotel De Soete Moeder, Restaurant Die Heere Sewentien, Villa Fleurie en Villa Maasdonk. Zit daar geen locatie bij die jullie past? Dan is het ook mogelijk op een plek naar keuze te trouwen. Dat is wel iets duurder én jullie moeten dat minimaal drie maanden vooraf aanvragen. Hieronder een aantal suggesties voor trouwlocaties in en rondom Den Bosch.

  1. MuseumBrasserie
    Fijne locatie in het historische centrum van Den Bosch. De MuseumBrasserie is onderdeel van het Noordbrabants Museum. Jullie kunnen hier terecht voor ceremonie, fotoshoot, receptie en diner.
  2. Willem Twee poppodium
    De concertzaal van Willem Twee is ook te boeken als trouwlocatie. Vanzelfsprekend is de akoestiek hier geweldig, fijn als jullie kiezen voor livemuziek tijdens de ceremonie. Het gebouw is een oude synagoge uit de negentiende eeuw.
  3. Kasteel Maurick
    Prachtig kasteel in Vught, op een steenworp afstand van Den Bosch. Kasteel Maurick is geschikt voor alle onderdelen van jullie dag: van de voorbereidingen tot en met het feest. Jullie kunnen er maximaal 450 gasten kwijt.

Grote en kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van, meestal, de bruid. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend fijn, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de voorbereidingen van bruidegom Bjorn (al dan niet toevallig de enige persoon op deze foto die slechts toekijkt). Klik op onderstaande knop voor meer info over deze én andere prijswinnende trouwfoto’s.

meer awards
aankleden bruidegom, wedisson award winner
trouwen in den bosch
trouwen in den bosch
den bosch receptie bruiloft

LATEN WE KENNISMAKEN!

Trouwfotograaf Den Bosch & Bruidsfotograaf Den Bosch

 

Ik ben ook actief in onder meer Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en andere plaatsen in Brabant. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.