Trouwfotograaf in Den Bosch

Als bruidsfotograaf in Den Bosch mag ik jullie liefde documenteren. Een eer, en een flinke verantwoordelijkheid! Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik zo nauwkeurig mogelijk het verhaal van de dag wil vastleggen. Ik bevind mij meestal op de achtergrond, onzichtbaar voor jullie en voor de gasten. En natuurlijk ga ik op zoek naar de details in locatie, kleding en vormgeving, die jullie bruiloft uniek maken. Uiteindelijk leidt dit tot een authentieke serie foto’s van jullie bruiloft, vol liefde, emotie en met een vleugje humor.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf den bosch

trouwfotograaf in Den Bosch en ver daarbuiten.

 

trouwfotograaf den bosch
bruidsfotograaf den bosch chambreren
bruidsfotograaf den bosch trouwen

trouwfotograaf Den Bosch

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! En nog wel in één van de mooiste steden van het land. Den Bosch biedt ontzettend veel geschikte locaties voor een trouwceremonie en voor het maken van een bruidsreportage. Ik houd erg van de middeleeuwse straten rondom de Sint-Jan en de Binnendieze, maar er is ook volop groen en industrie dat geschikt is voor unieke foto’s. Waar jullie ook voor kiezen, ik ben er graag bij om jullie liefde te vangen!

Laten we kennismaken
trouwfotograaf den bosch bruidsreportage

echte momenten & emoties

Wat elke bruiloft uniek maakt, zijn de stellen die trouwen en hun gasten. Daarom vind ik het veel leuker om jullie vast te leggen zoals jullie zijn dan de te standaard gelikte plaatjes te maken. Dat betekent dat ik het grootste deel van jullie trouwdag op de achtergrond aanwezig ben, klaar om alle grote en kleine momenten vast te leggen die ik zie gebeuren. Ook als er dingen gebeuren die niet helemaal gepland waren. Natuurlijk neem ik af en toe de regie, als ik een mooi licht zie, of een prachtige plek. Maar elke foto die ik maak, moet bijdragen aan jullie verhaal en aan hoe jullie zijn.

bekijk mijn portfolio
masters wedding photography jeroen savelkouls

BRUIDSFOTOGRAAF DEN BOSCH

“Jeroen heeft onze bruiloft vastgelegd op de gevoelige plaat. De mooiste foto’s die je je maar kunt bedenken heeft hij van en voor ons gemaakt. Ook onze fotoshoot voor het trouwen heeft hij met ons gedaan. We voelden ons in het begin een beetje ongemakkelijk om op de foto te gaan, maar Jeroen wist ons erg op ons gemak te stellen waardoor alles heel natuurlijk ging. Zelfs de foto’s met onze hond zijn fantastisch gelukt. Wij raden het iedereen aan om Jeroen te vragen om een bijzonder moment als je bruiloft voor je vast te leggen.”

Mireille & Remco / via trouwblog ZankYou
bruidsreportage 's-Hertogenbosch
trouwfotograaf-den-bosch-bruidstaart
trouwfeest in den bosch

HOE KUNNEN WE JE BOEKEN?

Fijn dat jullie enthousiast zijn over mij trouwfotografie! De eerste stap op weg naar een boeking is het controleren van mijn beschikbaarheid op jullie datum. Dat kan via onderstaande knop. Is jullie datum nog vrij? Dan ontmoeten we elkaar voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik doe dat het liefst persoonlijk, zodat jullie een goed beeld krijgen van wie ik ben en hoe ik te werk ga. Maar telefonisch of via videobellen kan natuurlijk ook. Zijn jullie na het gesprek nog steeds enthousiast, dan reserveer ik jullie datum definitief. Voor, tijdens en na de bruiloft kunnen jullie altijd met vragen bij mij terecht.

check jullie datum
aankleden bruid

TROUWFOTOGRAAF DEN BOSCH

Loveshoot | Trouwfotograaf Den Bosch

De loveshoot is  een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Bruidsfotograaf Den Bosch

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat dertig pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders

Buitenland | Trouwfotograaf Den Bosch

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

TROTS OP DEZE INTERNATIONALE PRIJZEN

Met deze foto van Ellen & Ruben, gemaakt tijdens hun bruidsreportage in september 2020, won ik drie internationale prijzen. Eerst een prestigieuze Wedisson Award, later een prijs bij Badass Photographers en ten slotte was ik met deze foto finalist in de competitie van One Eyeland over heel 2020. De drie platforms hebben honderden tot duizenden aangesloten trouwfotografen en werken met een jury’s die bestaan uit ervaren vakgenoten.

Check jullie datum
jeroen savelkouls wedisson award
trouwen in den bosch
trouwen in den bosch
den bosch receptie bruiloft

LATEN WE KENNISMAKEN!

TROUWFOTOGRAAF DEN BOSCH & BRUIDSFOTOGRAAF DEN BOSCH

Een aantal van mijn favoriete trouwlocaties in Den Bosch & omgeving:
kathedraal van Sint-Jan, Golden Tulip Hotel Central, Klooster Bethlehem in Haren en de Kruisherenkapel in Uden.

Ik ben ook actief in onder meer Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Dordrecht. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.