Trouwfotograaf Utrecht

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Als bruidsfotograaf in Utrecht leg ik graag jullie huwelijk vast in een oprechte en kleurrijke reportage, vol liefde en emotie. Het liefst ben ik er van begin tot eind bij, zodat ik een compleet verslag voor jullie kan maken. Ik let op de grote lijn, maar ook op de kleinste details die jullie misschien wel ontgaan. Om het helemaal af te maken, bundel ik de mooiste foto’s in een gratis luxe album dat onderdeel is van elk trouwpakket en een leven lang meegaat. Ik ben benieuwd naar jullie wensen en ideeën!

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Lees meer over mij
bruidsfotograaf utrecht

bruidsfotograaf utrecht & trouwfotograaf utrecht

bruidsfotograaf utrecht
trouwfotograaf utrecht
bruidsfotograaf utrecht

bruidsfotograAf in Utrecht

In Utrecht, zowel de stad als de provincie, bevinden zich tal van mooie plekken die zich uitstekend lenen voor bruidsfotografie. Denk aan de binnenstad met zijn grachten en steegjes, verscholen tuinen en hofjes en natuurlijk de prachtige Metaal Kathedraal aan de rand van Leidsche Rijn. Buiten de stad zijn prachtige kastelen en buitenplaatsen te vinden, zoals Kasteel de Haar, Slot Zeist en Kasteel De Hooge Vuursche. De Utrechtse Heuvelrug is een van mijn favoriete buitenlocaties voor bruidsreportages.

check jullie datum
trouwfotograaf utrecht

Echte emoties & momenten

Mijn stijl valt het beste te omschrijven als journalistiek. Als bruidsfotograaf in Utrecht leg ik jullie trouwdag vast zoals die echt verloopt, zonder dat ik ingrijp of te veel op de voorgrond treed. Alleen tijdens de bruidsreportage zal ik af en toe aanwijzingen geven, maar ook dan houden we het zo spontaan, relaxed en echt mogelijk. Ik wil jullie graag laten zien zoals jullie echt zijn.

check jullie datum
trouwfotograaf utrecht

BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT

“Prachtige foto’s van een magische dag. Meteen bij de kennismaking met Jeroen voelden wij ons op ons gemak. Jeroen is professioneel, flexibel en rustig en had mooie inzichten en ideeën voor de beelden. Communicatie ging soepel, we kregen steeds snel een reactie bij vragen per mail. Wij kijken met enorm veel plezier terug op onze trouwdag en de foto’s geven die dag helemaal weer zoals wij het hebben beleefd.”

Yvonne & Dennis / via trouwblog ZankYou
fotograaf utrecht
trouwceremonie oude gracht

Trouwlocaties in Utrecht

De stad Utrecht beschikt over 25 officiële trouwlocaties, van het eenvoudige stadskantoor tot luxe kastelen en alles daar tussenin. Uniek is natuurlijk de Metaal Kathedraal, een negentiende-eeuws kerkgebouw dat tegenwoordig wordt gebruikt als ‘ecologisch cultureel centrum’. Gaan jullie graag voor een typisch Utrechts decor dan is de Michaëlskapel in de Domtoren een goede optie. Net buiten de stad zijn er nog tal van prachtige trouwlocaties te vinden. Bekijk de kaart hieronder voor meer inspiratie.

Check jullie datum

Kleine & grote hoogtepunten

Deze foto van Ellen & Ruben was in oktober 2020 prijswinnaar bij de internationale Wedisson Awards, en in februari 2021 bij trouwfotografennetwerk Badass Photographers en bij One Eyeland. Hoewel ik normaal gesproken meer van de spontane foto’s ben, had ik voor deze oude bibliotheek onmiddellijk dit beeld in mijn hoofd. En hij is precies geworden zoals ik het me had voorgesteld.

Bekijk meer awards
trouwfotograaf utrecht

TROUWFOTOGRAFIE IN UTRECHT & MEER

Loveshoot | Trouwfotograaf Utrecht

Tijdens een loveshoot gaan we anderhalf tot twee uur samen op pad. Op een plek waar jullie je prettig voelen en jezelf kunnen zijn, leg ik de liefde tussen jullie twee vast. Dat kan op jullie trouwlocatie, maar natuurlijk ook elders in Utrecht of daarbuiten. Na afloop ontvangen jullie circa vijftig digitale foto’s in een online galerij.

Album | Bruidsfotograaf Utrecht

Alle trouwpakketten bevatten een gratis mini-album. Het boek heeft een linnen cover met daarop jullie namen en het bevat circa twintig spreads van stevig fotopapier. Er zijn 24 coverkleuren beschikbaar. Grotere albums zijn los te bestellen. Ook is het mogelijk deze verder te verfraaien met luxe extraatjes.

Destination wedding | Trouwfotograaf Utrecht

Utrecht is prachtig, maar ik kom ook graag in het buitenland. En als trouwfotograaf vind ik het over de grens vastleggen van een bruiloft helemaal een feestje. Schroom dus niet mij te benaderen als jullie graag trouwen in bijvoorbeeld Italië, Frankrijk of verder weg. Ik reis graag met jullie mee!

TIPS VOOR DE BRUIDSREPORTAGE

Voor de bruidsreportage adviseer ik om minimaal een uur uit te trekken, liever anderhalf uur. Op die manier hebben we voldoende tijd om een mooie serie foto’s te maken. Bijkomend voordeel is dat jullie je tijdens de toch vaak drukke trouwdag ook even kunnen terugtrekken. Het kiezen van een locatie hoeft niet ingewikkeld te zijn. De sessie draait om jullie en ik kan op elke plek uit de voeten. Tijdens de shoot breng ik met kleine aanwijzingen en opdrachtjes spontaniteit in de foto’s, zodat poseren niet of nauwelijks nodig. Een laatste tip voor de bruid: als we een stukje moeten wandelen, neem dan ook een paar gemakkelijke schoenen mee.

check jullie datum
fotograaf utrecht

TROUWFOTOGRAAF UTRECHT

“De fotoreportage van Jeroen heeft ons en onze gasten de trouwdag opnieuw laten beleven.
Jeroen maakt echt mooie foto’s en weet ook juist bijzondere momenten vast te leggen die je helemaal niet hebt opgemerkt. Zeer prettig mee samen te werken en flexibel.”

Raisa & Stefan / via Facebook
dochter kleedt bruid aan
trouwen in utrecht
bruidspaar trouwt in utrecht

Laten we kennismaken

Trouwfotograaf Utrecht & bruidsfotograaf Utrecht

bruidsfotograaf Gelderland | bruidsfotograaf Arnhem | bruidsfotograaf Brabant | bruidsfotograaf Den Bosch | bruidsfotograaf Amersfoort