Trouwen in één van de mooiste steden

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag leg ik jullie bruiloft in Utrecht of omgeving vast in een oprecht, spontaan en kleurrijk verslag. Ik vind Utrecht een van de mooiste steden van het land, met veel prachtige locaties voor unieke trouwfoto’s. Graag denk ik met jullie mee over een mooie plek voor de bruidsreportage.

Jeroen Savelkouls, bruidsfotograaf

bruidsfotograaf gelderland

bruidsfotograaf in Utrecht

In Utrecht, zowel de stad als de provincie, bevinden zich tal van mooie plekken die zich uitstekend lenen voor het maken van trouwfoto’s. Denk aan de binnenstad met zijn grachten en steegjes, verscholen tuinen en hofjes en natuurlijk de prachtige Metaal Kathedraal. De Utrechtse Heuvelrug is een van mijn favoriete buitenlocaties.

bekijk mijn portfolio
bruidsfotograaf utrecht
trouwfotograaf utrecht
bruidsfotograaf utrecht

De foto’s in deze slider zijn gemaakt in de Metaal Kathedraal in de stad Utrecht.

journalistieke BRUIDSfotografie

Mijn stijl valt het beste te omschrijven als journalistiek. Als bruidsfotograaf in Utrecht leg jullie grote dag vast zoals die echt verloopt, zonder dat ik ingrijp of te veel op de voorgrond treed. Vaak zullen jullie mijn aanwezigheid niet eens opmerken als ik hard aan het werk ben om alle grote en kleine momenten vast te leggen. Uiteindelijk leidt dit tot een verslag met echte emoties. Alleen tijdens de bruidsreportage zal ik af en toe aanwijzingen geven, maar ook dan houden we het zo spontaan en echt mogelijk.

meer over mijn werkwijze
bruidsfotograaf soesterduinen
bruidsfotograaf utrecht
bruidsfotograaf leersum

De foto’s in deze slider zijn gemaakt op de Utrechtse Heuvelrug. Kijk hier voor meer van deze shoot.

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Maar het draait natuurlijk niet om mij, maar om jullie! Ik ben dan ook vooral benieuwd naar jullie eigen ideeën. Of jullie kiezen voor een grote en meeslepende bruiloft, of juist voor een heel intieme sfeer. Ik nodig jullie daarom uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, waarin we elkaar het hemd van het lijf kunnen vragen! Ook kan ik dan wat meer van mijn trouwfoto’s laten zien, en de trouwalbums die ik aanbied.

maak een afspraak
bruidsfotograaf utrecht
bruidsfotograaf utrecht
bruidsfotograaf utrecht

De foto’s in deze slider zijn gemaakt tijdens een loveshoot in de binnenstad van Utrecht. Kijk hier voor meer van deze shoot.

Check jullie datum!

BRUIDSFOTOGRAAF UTRECHT