Trouwfotograaf Arnhem

Een trouwdag verloopt meestal heel snel: voordat je het weet is de dag waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken alweer voorbij. Als trouwfotograaf in Arnhem zet ik voor jullie de tijd even stil. Ik vang de grote én kleine momenten, zelfs als die jullie niet eens zelf zijn opgevallen. Op die manier vertel ik het verhaal van jullie dag, het liefst van het vroege begin tot in de late uurtjes. Jullie foto’s breng ik samen in een luxe album, dat generaties meegaat. Mijn stijl is journalistiek, oprecht en kleurrijk.

Jeroen Savelkouls

Lees meer over mij
bruidsfotograaf arnhem

trouwfotograaf Arnhem & bruidsfotograaf Arnhem

trouwfotograaf arnhem
bruidsfotograaf arnhem
trouwfotograaf arnhem

Trouwfotograaf Arnhem

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Arnhem. Of jullie nu kiezen voor een klein feestje aan de gezellige Korenmarkt of voor een groot spektakel op één van de kastelen in de omgeving, ik leg jullie dag vast met veel aandacht voor momenten en emoties. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken.

Check jullie datum
trouwfotograaf arnhem

Momenten & emoties

Het liefst fotografeer ik jullie zoals jullie echt zijn. Dit betekent dat ik meestal op de achtergrond aanwezig ben, zonder dat jullie het merken, om spontane momenten met echte emoties vast te leggen. Je zou dit journalistieke bruidsfotografie kunnen noemen. Tijdens de bruidsreportage met jullie twee ben ik wel iets nadrukkelijker aanwezig als regisseur, maar ook dan houden we het zo ontspannen mogelijk. Poseren tijdens de bruidsreportage is niet nodig. Met speelse opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie de camera vergeten.

check jullie datum
journalistieke bruidsfotografie

trouwfotograaf arnhem

“Wij zijn heel blij dat we Jeroen hebben gekozen om onze bruiloft te fotograferen. We zijn onder de indruk van de kwaliteit van de foto’s en composities. Verder was Jeroen gedurende de dag op een prettige en natuurlijke manier aanwezig. Een absolute aanrader!”

Rosanne & Roel / via Google
trouwfotograaf arnhem

Check jullie datum

Veel bruidsparen boeken hun trouwfotograaf ruim op tijd, vaak meer dan een jaar van tevoren. Neem dus snel contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

stuur me een berichtje
awards trouwfotografie

trouwfotograaf Arnhem & bruidsfotograaf Arnhem

Grote & kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van, meestal, de bruid. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend fijn, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de bruiloft van Senja & Jordy. Klik op onderstaande knop voor meer info over deze én andere prijswinnende trouwfoto’s.

Meer awards

trouwlocaties in arnhem

De gemeente Arnhem heeft drie eigen locaties voor jullie bruiloft: de Trouwzaal en de Trouwkamer in het Stadhuis, en de Scheepenzaal in het Maarten van Rossumhuis. Daarnaast heeft het een aantal vaste trouwlocaties, waaronder de eerste vier van onderstaande lijstje. Willen jullie liever trouwen op een andere plek? Dat kan ook. Arnhem biedt de mogelijk om te kiezen voor zogenoemde vrije locatie, zoals je eigen woonkamer, je favoriete café of een museum. Zolang de locatie zelf akkoord gaat, vindt de gemeente het ook goed. Kijk hier voor meer info over trouwlocaties in Arnhem. De locaties hieronder vind ik zelf heel fijn, of staan hoog op mijn verlanglijstje. Klik op de kaart voor meer inspiratie.

 • Landgoed Groot Warnsborn
  Een prachtige plek midden in de natuur en toch op een steenworp afstand van het centrum van Arnhem. Hier kun je terecht voor een volledig verzorgde dag. Het landgoed biedt veel mogelijkheden voor de fotoshoot.
 • Stadsvilla Sonsbeek
  Een luxe villa in Park Sonsbeek, midden in de stad dus. Het gebouw staat bekend als de ‘witte villa’ en heeft een chique uitstraling. De fotoshoot kunnen we doen in het park, in de villa zelf, of in de stad; veel opties op korte afstand dus.
 • Nederlands Openluchtmuseum
  Heel wat anders dan de voorgaande twee locaties. Het leuke van het Nederlands Openluchtmuseum is dat je hier veel verschillende opties op één plek hebt. Je kunt hier bijvoorbeeld trouwen in een oud kerkje of op de kasteelboerderij. En de gasten worden vervoerd per trouwtram. Er zijn veel mogelijkheden voor de bruidsreportage.
 • Brasserie De Boerderij
  Een relaxte plek in het Sonsbeekpark.
 • Huis Zypendaal
  Een monumentale woning, nu in gebruik als museum én trouwlocatie.

Bruidsfotograaf arnhem

Tarieven | Bruidsfotograaf Arnhem

Mijn tarieven voor trouwfotografie beginnen bij 2.000 euro voor tien uur, inclusief mini-album en reiskosten. De pakketten met meer uren bevatten ook extraatjes zoals een tegoed voor afdrukken op fotopapier en korting op een loveshoot voorafgaand aan de bruiloft. Trouwen jullie in het buitenland? Ik reis graag mee!

Albums | Trouwfotograaf Arnhem

Elke foto die jullie ontvangen, vertelt een mini-verhaal. Het liefst breng ik die allemaal samen in een trouwalbum dat het complete verhaal vertelt. De boeken zijn van hoogwaardige materialen en gaan generaties lang mee. Er zijn veel keuzemogelijkheden. Tijdens de kennismaking laat ik jullie er een aantal zien.

Loveshoots | Bruidsfotograaf Arnhem

Tijdens de loveshoot of verlovingsshoot leg ik jullie liefde vast op een mooie locatie. Het is een perfecte generale repetitie voor de reportage tijdens jullie bruiloft. Zo kunnen jullie vast wennen hoe het is om op de foto te gaan. En jullie ontdekken zo ook dat poseren helemaal niet nodig is, liever niet zelfs.

bruiloft arnhem
aansnijden bruidstaart
feest korenmarkt

Check jullie datum

TROUWFOTOGRAAF ARNHEM & BRUIDSFOTOGRAAF BRABANT

Ik fotografeer bruiloften in heel Gelderland, waaronder in Nijmegen en Apeldoorn. Verder ik ook beschikbaar in andere regio’s, zoals Limburg, Brabant en Utrecht. En een mooi trouwweekend in Italië, Frankrijk of een ander mooi buitenland sla ik ook niet af!