Hoogtepunten van 2022

trouwfotograaf apeldoorn

December is een tijd van terugblikken. Stilstaan bij alle mooie en minder mooie gebeurtenissen van het afgelopen jaar: de liefde die we hebben ontdekt, de vriendschap die we hebben gevierd, de naasten die we zijn verloren. Als trouwfotograaf kijk ik vooral ook naar al die prachtige bruiloften die ik de afgelopen twaalf maanden heb mogen vastleggen. Zoveel blije mensen, fijne momenten en mooie verhalen. Ik heb ze geprobeerd samen te vatten in een overzicht van drie minuten.

Tegelijkertijd richt ik mijn blik op de toekomst, zoals altijd aan het einde van het jaar. Want dit is de periode dat de agenda voor het komende seizoen moet vollopen met nieuwe bruiloften. En omdat ik in 2023 mijn vaste baan in de journalistiek vaarwel zeg en fulltime ga fotograferen, is dat dit keer extra bijzonder. Spannend, maar ik kijk er vooral enorm naar uit. Nóg meer dagen waarin ik op zoek mag naar wat echt, opvallend of juist heel gewoon is.

Met dank aan: Daniëlle & Rutgher, Véronique & René, Lydia & Rom, Monique & Kay, Nienke & Daan, Sandra & Martin, Ilse & Jeroen, Laura & Bjorn, Kelly & Rogier, Michelle & Marc, Lise & Tom, Monica & Gert-Jan, Jolien & Robin, Carla & Marc, Sanne & Max en alle andere bruidsparen die ik het afgelopen jaar mocht vastleggen!

Tips voor jullie bruiloft

CHECK JULLIE DATUM

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland vast, onder meer in Nijmegen, Arnhem, Utrecht, Roermond en Den Bosch. In 2022 studeerde ik af bij Two Mann U, een intensief opleidingstraject voor trouwfotografen. De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *