Hoogtepunten van 2022

trouwfotograaf apeldoorn

December is een tijd van terugblikken. Stilstaan bij alle mooie en minder mooie gebeurtenissen van het afgelopen jaar: de liefde die we hebben ontdekt, de vriendschap die we hebben gevierd, de naasten die we zijn verloren. Als trouwfotograaf kijk ik vooral ook naar al die prachtige bruiloften die ik de afgelopen twaalf maanden heb mogen vastleggen. Zoveel blije mensen, fijne momenten en mooie verhalen. Ik heb ze geprobeerd samen te vatten in een overzicht van drie minuten.

Tegelijkertijd richt ik mijn blik op de toekomst, zoals altijd aan het einde van het jaar. Want dit is de periode dat de agenda voor het komende seizoen moet vollopen met nieuwe bruiloften. En omdat ik in 2023 mijn vaste baan in de journalistiek vaarwel zeg en fulltime ga fotograferen, is dat dit keer extra bijzonder. Spannend, maar ik kijk er vooral enorm naar uit. Nóg meer dagen waarin ik op zoek mag naar wat echt, opvallend of juist heel gewoon is.

Met dank aan: Daniëlle & Rutgher, Véronique & René, Lydia & Rom, Monique & Kay, Nienke & Daan, Sandra & Martin, Ilse & Jeroen, Laura & Bjorn, Kelly & Rogier, Michelle & Marc, Lise & Tom, Monica & Gert-Jan, Jolien & Robin, Carla & Marc, Sanne & Max en alle andere bruidsparen die ik het afgelopen jaar mocht vastleggen!

Tips voor jullie bruiloft

CHECK JULLIE DATUM

Awards & partners

this is reportage jeroen savelkouls
one eyeland finalist
badass logo
best wedding photography

Ik ben als trouwfotograaf actief in onder meer Arnhem, Den Bosch, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. En ik ga graag mee op avontuur naar Italië of een ander mooi oord over de grens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *