Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Aangezien jullie op deze pagina zijn uitgekomen, is de kans groot dat jullie op zoek zijn naar een trouwfotograaf uit Nijmegen of omgeving. Mijn naam is Jeroen Savelkouls en ik ben gevestigd in de oudste stad van het land. Veruit de meeste bruiloften die ik fotografeer vinden plaats in mijn eigen woonplaats, of in omringende steden en dorpen zoals Wijchen, Bemmel, Heumen, Hernen, Bergharen of Lent. Hierdoor ken ik veel locaties die geschikt zijn voor mooie bruidsreportages. Denk daarbij aan sfeervolle straten en steegjes in de binnenstad van Nijmegen, sfeervolle parken en stoere industriële gebouwen. Ook is het mogelijk om samen de bossen in te trekken. Ik help jullie graag bij het kiezen van een geschikte plek.

Kennismakingsgesprek

Voordat we afspraken maken over de fotografie van jullie bruiloft, plannen we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen dan jullie wensen bespreken, en ik vertel iets over mijn werkwijze. Ook geef ik jullie tips over de indeling van de dag: wat is het beste moment voor de bruidsreportage, wanneer maken we de groepsfoto’s, etc. Ook laat ik jullie dan wat meer van mijn werk zien en voorbeelden van de trouwalbums die leverbaar zijn. Het kennismakingsgesprek vindt meestal plaats in de Commanderie van Sint Jan in het centrum van Nijmegen, in de kookstudio van mijn vrouw. Na afloop stuur ik jullie een offerte, waar jullie even rustig over kunnen nadenken. Zodra de offerte is geaccepteerd, hebben we een afspraak met elkaar.

Journalistieke bruidsfotografie

Als trouwfotograaf vind ik het ontzettend belangrijk dat mijn foto’s een zo getrouw mogelijk beeld geven van jullie dag. Daarom fotografeer ik zo veel mogelijk op een journalistieke manier. Dat wil zeggen dat ik vastleg wat er gebeurt, met echte emoties en zonder veel aanwijzingen. Alleen tijdens de bruidsreportage met jullie tweeën ben ik wat nadrukkelijker aanwezig als regisseur, maar ook dan probeer ik jullie zo veel mogelijk van het moment te laten genieten. Als jullie mij hebben geboekt, stuur ik jullie een digitale brochure toe met daarin tips voor de beste trouwfoto’s.

Nieuwsgierig geworden?

Natuurlijk willen jullie ook graag iets zijn van mijn fotografiestijl. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van foto’s gemaakt tijdens loveshoots en bruiloften in de regio Nijmegen. Hebben jullie vragen, of willen jullie kennismaken? Ik hoor het graag!

 

gemeentehuis nijmegen trouwfotograaf jeroen savelkouls

Het oude gemeentehuis van Nijmegen.

bruiloft marielle daan gemeentehuis nijmegen

De bruiloft van Mariëlle & Daan in het gemeentehuis van Nijmegen.

Bruiloft van Olga en Hugo in Nijmegen

Bruiloft van Olga & Hugo in Nijmegen. Deze foto is genomen in het Valkhofpark met uitzicht op de Waalbrug.

Bruiloft van Raisa & Stefan in Heumen

Bruiloft van Raisa & Stefan in Heumen. Een favoriet van de bruidsreportage op landgoed Bergzicht-De Raaf.

Als de zon net zo hard schittert als de liefde. Een heerlijke shoot met Noraly en Noud in Nijmegen

Loveshoot met Noraly & Noud in Nijmegen. Rondom de Sint Stevenskerk zijn er volop plekjes die mogelijkheden bieden voor sfeervolle foto’s.

Bruiloft van Jeanine en Gijs in Nijmegen

Bruiloft van Jeanine en Gijs in Nijmegen. Deze foto is gemaakt aan de rand van het Hunnerpark.

bruiloft Yvonne & Dennis

Bruiloft in middeleeuwse stijl van Yvonne & Dennis op Kasteel Hernen.

Bruiloft van Sabine & Willem in Nijmegen

Bruiloft van Sabine & Willem in Nijmegen. De oude Honig-fabriek is een prachtige industriële locatie, ook geschikt als het regent.

bo anke trouwfotograaf nijmegen 15

Bruiloft van Anke & Bo in Nijmegen. Gemaakt in een van de smalle steegjes rondom de Sint Stevenskerk.

Bruiloft van Josanne en Max in Bemmel. Gemaakt na de ceremonie op het gemeentehuis, een prachtig kasteeltje.

Wat vinden anderen?

Ik ben altijd ontzettend blij met bruidsparen die de moeite nemen mij te beoordelen op sociale media; dat is de beste reclame die ik mij kan wensen. Kijk op Facebook, Google of trouwblog ZankYou om te lezen hoe anderen mijn werk hebben ervaren.