Trouwlocaties in Gelderland: mijn favorieten

trouwlocaties in gelderland

Van kas tot kasteel: mijn favoriete trouwlocaties in Gelderland

Nu jullie verloofd zijn, kan de zoektocht naar de ideale trouwlocatie beginnen. Misschien wordt het een prachtig middeleeuws kasteel, een negentiende-eeuws landgoed omgeven door natuur, of juist een industriële locatie in een stad. Om jullie te helpen bij het vinden van een geschikte plek heb ik een lijst gemaakt met de tien mooiste trouwlocaties in Gelderland die ik ken. Bij elke locatie heb ik het Instagram-profiel en een link naar de website bijgevoegd, zodat jullie meteen kunnen bekijken of het iets voor jullie is. Hebben jullie vragen over de fotografische mogelijkheden op een van deze plekken, of willen jullie er een keer samen met mij gaan kijken? Vul dan onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact op.

In de Kas, Winssen

Houden jullie van licht en van groen? Dan is trouwen in een kas zeker een aanrader. En waar kan dat mooier dan bij In de Kas in Winssen. De eigenaren hebben een oude tuinbouwkas een tweede leven gegeven door deze mooi op te knappen en in te zetten voor bruiloften, recepties en andere evenementen. Een ideale locatie voor fotografie doordat er van alle kanten licht naar binnen valt. De keuken is biologisch en lokaal.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door In De Kas, beleef buiten (@indekas.beleefbuiten)

Slot Doddendael, Ewijk

Op een steenworp afstand van Nijmegen ligt Slot Doddendael, eveneens één van mijn favoriete trouwlocaties in Gelderland. Geschikt voor ceremonies, recepties, diners én grote feesten. Met een slotgracht, een boomgaard en diverse tuinen is het ook een prachtige plek voor een bruidsreportage. Op die manier kunnen jullie alle onderdelen van jullie trouwdag op één plek beleven, wel zo rustig op een dag die al voldoende hectisch kan zijn.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Slot Doddendael (@slotdoddendael)

Landgoed Bergzicht-De Raaf, Heumen

Een aantal van de leukste bruiloften heb ik op Landgoed Bergzicht-De Raaf in Heumen gefotografeerd. De tuinen bieden veel mogelijkheden voor de bruidsreportage en voor de trouwceremonie (zie de foto bovenaan dit bericht). Een ideale plek voor als de zon schijnt, maar ook bij slecht weer kun je hier goed terecht. Dineren kan zowel binnen als buiten, en er is ruimte voor een groot feest. Het personeel is bijzonder vriendelijk en behulpzaam.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Landgoed Bergzicht-deRaaf (@landgoed_bergzicht)

Kasteel Hernen, Hernen

Als jullie net als ik van middeleeuwse kastelen houden, dan is Kasteel Hernen een meer dan geschikte plek voor jullie bruiloft. Het kasteel heeft een mooie binnenplaats voor ceremonies en recepties en de groene omgeving is prachtig voor bruidsreportages. Veel ruimtes binnen, inclusief de indrukwekkende weergangen, zijn te bezoeken.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Kasteel Hernen (@kasteel_hernen)

Stadsvilla Sonsbeek, Arnhem

De ‘witte villa’ in het uitgestrekte park Sonsbeek is een prachtig ontworpen en ingericht gebouw uit 1744. Het interieurs ademt de sfeer van ‘Arnhems Design’ en is uitermate geschikt voor een stijlvol huwelijk. De groene omgeving biedt talloze opties voor bruidsreportages. Alle onderdelen van jullie bruiloft kunnen hier op één plek plaatsvinden.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Stadsvilla Sonsbeek (@stadsvillasonsbeek)

Kasteel Tongelaar, Mill

Het prachtige Kasteel Tongelaar in Mill heeft niet één, niet twee, niet drie, maar zelfs vier mooie plekken in huis voor de trouwceremonie. Wat te denken van een kleine bruiloft in de torenburcht? Of juist een grote bijeenkomst in de concertzaal? Voor zonnige dagen zijn er ook geschikte locaties buiten: in de boomgaard of op het binnenplein. Voor receptie, diner en feest heeft het kasteel eveneens alle faciliteiten in huis.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Kasteel Tongelaar Mill (@kasteeltongelaar)

Landgoed Rhederoord, De Steeg

In de Veluwse bossen ligt het authentieke Landgoed Rhederoord. Een historisch gebouw omringd door natuur, met alles wat jullie nodig hebben voor een droombruiloft. Geven jullie een groots feest? Er zijn 22 hotelkamers beschikbaar voor jullie en jullie gasten. De keuken is grotendeels biologisch.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Landgoed Rhederoord (@landgoed_rhederoord)

Kasteel Wijenburg, Echteld

Kasteel Wijenburg of Huis te Echteld is een middeleeuws kasteel in de gemeente Neder-Betuwe, niet al te ver van Nijmegen. Hier kunnen jullie intiem trouwen, of juist groots uitpakken. De ruimtes van het kasteel zijn bijzonder stijlvol, en de omgeving is groen en boomrijk. Geschikt voor alle onderdelen van de bruiloft, en na afloop kunnen jullie hier overnachten.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Kasteel Wijenburg (@kasteelwijenburg)

Kasteel De Schaffelaar, Barneveld

Kasteel De Schaffelaar in Barneveld is weliswaar gebouwd in de negentiende eeuw, maar oogt in de details vaak middeleeuws. Het is dan ook geïnspireerd op de Engelse neogotiek. Het beschikt over een prachtig interieur en een groene omgeving. Zoals meer trouwlocaties in deze lijst kunnen jullie hier terecht voor alle onderdelen van jullie bruiloft.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kasteel de Schaffelaar (@kasteel_de_schaffelaar)

Landgoed Groot Warnsborn, Arnhem

Last but not least is het Landgoed Groot Warnsborn aan de rand van de Veluwe. De geschiedenis van deze officiële trouwlocatie gaat terug tot de late Middeleeuwen, maar de huidige villa stamt uit de negentiende eeuw. Geschikt voor binnen- én buitenceremonies, recepties, diners en feesten. 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Landgoed Groot Warnsborn (@landgoedgrootwarnsborn)

Meer inspiratie nodig voor trouwlocaties in Gelderland? Ik denk graag met jullie! Vul onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met jullie op.

Ja, ik wil (meer info over trouwlocaties in Gelderland)!

GERELATEERDE BERICHTEN

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloft in binnen- en buitenland vast. Ik ben actief in onder meer Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Den Bosch. En graag reis ik met jullie mee naar Italië, Frankrijk of een ander mooi oord voor een destination wedding.

De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *