Trouwfotograaf Roermond

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik het verhaal van jullie bruiloft in Roermond, met spontane en kleurrijke foto’s gebundeld in een luxe album dat generaties lang meegaat.

Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details én op de grote lijn. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren en dat neem ik mee in mijn fotografie, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Roermond heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het is de stad waar ik opgroeide, naar school ging, voor het eerst verliefd werd (en een blauwtje liep), veel vrienden maakte, leerde fotograferen, en die ik na dertien jaar helaas verliet. Mooie herinneringen die ik nog altijd koester, ook al is het al weer even geleden. Ik maak er graag samen met jullie nieuwe herinneringen.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Lees meer over mij
jeroen savelkouls fotografie profielfoto
trouwfotograaf roermond
bruidsfotograaf roermond
trouwfotograaf roermond

trouwfotograaf in Roermond

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Roermond. Of jullie nu voor een intiem feestje in het historische centrum of voor een groots spektakel op een kasteel in de omgeving, ik leg jullie trouwdag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Check jullie datum
trouwfotograaf roermond

echte momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Ik graag dat mijn foto’s jullie helpen herinneren aan hoe jullie je tijdens de bruiloft voelden, en niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen. Alleen tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine, speelse opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt.

Check jullie datum
trouwen in roermond fotograaf

bruidsfotograaf roermond

“We zijn erg blij met hoe Jeroen onze bruiloft heeft vastgelegd. Van te voren hebben we regelmatig contact gehad en de communicatie liep altijd soepel. Hij stelde zich flexibel op en heeft goed meegedacht. Zonder op de voorgrond aanwezig te zijn heeft onze bruiloft en alle emoties geweldig goed vastgelegd. Ook de momenten die we zelf niet bewust mee hebben gemaakt heeft hij prachtig vastgelegd. Tijdens de fotoshoot me z’n tweeën kwam hij met leuke ideeën en goed advies. Dat was prettig en we voelden ons daardoor meer op ons gemak. We zijn Jeroen erg dankbaar voor z’n werk en ik zou hem zeker aanraden! ”

Lisanne & Jarno / via Masters of Wedding Photography
moeder en bruid
bruid en oma
schoonvader en bruidegom

trouwlocaties in roermond

Zijn jullie nog op zoek naar een trouwlocatie in Roermond? Ik heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet. Klik op de kaart voor meer locaties, waaronder een aantal in de omgeving van de stad.

 1. Kasteeltje Hattem (Roermond)
  Prachtig kasteel in een rustig stadspark, aan de rand van het centrum. Kasteeltje Hattem staat bekend als het kleinste kasteel van Nederland. Daarmee is het een fijne locatie voor een intieme bruiloft. Het kasteel heeft een lange geschiedenis, die teruggaat tot de vijftiende eeuw. Het park biedt volop mogelijkheden voor een romantische bruidsreportage, maar we kunnen ook het historische centrum ingaan voor het maken van trouwfoto’s.
 2. Hotel Het Arresthuis (Roermond)
  Het woord uniek is hier wel op zijn plaats, want Het Arresthuis is namelijk een voormalige gevangenis. Tegenwoordig is het in gebruik als hotel én als officiële trouwlocatie. Fun fact. Mijn opa en oma hebben een flink aantal jaren tegenover de gevangenis gewoond. Ooit zag mijn opa, voor zijn pensionering politie-agent, een gevange over de muur heen klimmen. Witheet belde hij zijn collega’s.
 3. Landgoed Kasteel Daelenbroeck (Herckenbosch)
  Een alles-in-één trouwlocatie in een groene omgeving. Perfect voor als jullie niet willen pendelen tussen verschillende plekken. Ook geschikt voor de bruidsreportage en de huwelijksnacht.
 4. Beach Club Oolderhof (Herten)
  Trouwen aan het strand, dan denk je waarschijnlijk meteen aan het westen van het land. Maar Roermond is natuurlijk heel waterrijk en Beach Club Oolderhof maakt daar goed gebruik van. Vanzelfsprekend is deze locatie in Herten alleen beschikbaar in het seizoen.
 5. Landhotel Bosrijk (Roermond)
  Op het eerste gezicht niet meteen de mooiste plek om te trouwen, maar toch verdient Landhotel Bosrijk hier een vermelding. Mijn ervaring met Fletcher-hotels is erg goed en de omgeving is prachtig. Net als locatie nummer drie is het landhotel geschikt voor alle onderdelen van jullie trouwdag.


grote en kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van, meestal, de bruid. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend fijn, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de voorbereidingen van bruidegom Bjorn (al dan niet toevallig de enige persoon op deze foto die slechts toekijkt). Klik op onderstaande knop voor meer info over deze én andere prijswinnende trouwfoto’s.

Meer awards
trouwfotograaf roermond award

trouwfotograaf Roermond

Verlovingsshoot | Bruidsfotograaf Roermond

Tijdens de verlovingsshoot leg ik jullie liefde vast op een mooie locatie. Het is een perfecte generale repetitie voor de reportage tijdens jullie bruiloft. Zo kunnen jullie vast wennen hoe het is om op de foto te gaan. En jullie ontdekken zo ook dat poseren helemaal niet nodig is, liever niet zelfs.

Album | Trouwfotograaf Roermond

Elke trouwfoto die jullie ontvangen, vertelt een mini-verhaal. Het liefst breng ik die allemaal samen in een album dat het complete verhaal vertelt. De trouwboeken zijn van hoogwaardige materialen en gaan generaties lang mee. Er zijn veel keuzemogelijkheden.

Zwangerschapsshoot | Bruidsfotograaf Roermond

Een nieuw leven is op komst! Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. De zwangerschapsshoot is niet heel anders dan de verlovingsshoot. We zoeken een mooie plek en een goed tijdstip (het liefst rond zonsondergang), en creëren fijne en spontane momenten.

TROUWFOTOGRAAF Roermond

“We zijn erg blij met onze keuze voor Jeroen als trouwfotograaf. Jeroen is zeer responsief en erg flexibel. Zo was hij al ruim een uur eerder aanwezig op onze fotolocatie om te kijken naar goede fotoplekjes! De foto’s zijn van topkwaliteit. Kortom, zoek je een bruidsfotograaf? Niet verder zoeken, maar kies voor Jeroen.”

Lisa & Justin / via Masters of Wedding Photography
voorbereidingen bruiloft haarspray
trouwen in amersfoort
trouwen dansfeest

Check jullie datum

Trouwfotograaf Roermond / Bruidsfotograaf Roermond

Ik ben ook actief in onder meer Limburg (bijvoorbeeld in Maastricht), Gelderland en Noord-Brabant. En ik reis graag met jullie mee naar Italië of een andere mooi land voor een buitenlandse bruiloft.