trouwen buitenplaats sparrendaal
bruiloft buitenplaats sparrendaal

Waarom trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal?

Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg is één van de meest stijlvolle trouwlocaties die ik ken. Het chique achttiende-eeuwse hoofdgebouw beschikt over een aantal mooi beschilderde zalen, die een prachtig decor vormen voor jullie trouwdag. De ruimtes zijn vaak voorzien van grote raampartijen, wat heel fijn is voor de fotografie. Trouwen kan ook in de tuin van het landgoed, met het herenhuis op de achtergrond. What’s not to like?

Ja, ik wil!
trouwen bij buitenplaats sparrendaal

Bruidsreportage bij Buitenplaats Sparrendaal

Wat meteen opvalt op het landgoed rondom Sparrendaal is de unieke haagtunnel; zelfs als het slecht weer is, kunnen jullie daar foto’s laten maken. Verder bevat de omgeving veel mooie wandelpaadjes, een bruggetje, bos; volop mogelijkheden voor een mooie shoot. En wat fijn is aan de trouwlocatie is dat het ook een mooie plek is om binnen foto’s te laten maken. De beschilderde wanden in combinatie met de grote ramen zijn ideaal. Slecht weer hoeft dus geen stress op te leveren.

Check jullie datum
bruiloft buitenplaats sparrendaal
trouwen buitenplaats sparrendaal
bruiloft buitenplaats sparrendaal
trouwreceptie in Driebergen

Veelgestelde vragen over trouwen bij Buitenplaats Sparrendaal

Een aantal veelgestelde vragen over bruiloften bij Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg op een rijtje. Meer vragen? Stuur me een berichtje!

De tunnelhaag is de eerste plek waar je aan denkt voor trouwfoto’s op deze locatie. Maar Buitenplaats Sparrendaal biedt nog veel meer mogelijkheden, zowel binnen als buiten. Denk het bruggetje over het water. Of de mooie beschilderde binnenruimten. Dat betekent jullie hier met zowel goed als met slecht weer terecht kunnen.

Dat kan zeker! Jullie kunnen bij Buitenplaats Sparrendaal terecht voor alle onderdelen van jullie dag, vanaf de voorbereidingen in de ochtend tot en met het feest.

Dat mag! Wel kunnen er, zoals overal in Nederland, tijdelijke beperkingen zijn. Jullie fotograaf kunnen jullie hierover adviseren.

Je zou Jeroen Savelkouls Fotografie eens kunnen proberen.

Sparrendaal heeft een uitgebreide Wikipedia-pagina. Daar lees je onder meer dat Lodewijk Napoleon er in 1806 logeerde. Ook de Amerikaanse president Herbert Hoover was ooit te gast op de Buitenplaats.

Stuur me een berichtje
dronefoto sparrendaal
fotograaf brakkesteyn nijmegen
Hebben jullie al een fotograaf?

Trouwen jullie bij Buitenplaats Sparrendaal? Ik help ik jullie graag aan een kleurrijke reportage vol echte emoties en spontane momenten. Stuur me een berichtje om een keer samen koffie of thee te gaan drinken.

Leuk, doen we!

Meer trouwfoto’s van Buitenplaats Sparrendaal (en elders)

In 2022 mocht ik weer een bruiloft vastleggen op Buitenplaats Sparrendaal. Een aantal foto’s daarvan vinden jullie terug in onderstaande overzicht met de hoogtepunten van het jaar. Willen jullie meer zien? Stuur me dan een berichtje!

Dat wil ik ook!

Trouwen op Kasteel Bloemendal in Vaals – Jeroen Savelkouls Fotografie

Jeroen Savelkouls

Ik ben een verhalenverteller. En als fotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie unieke verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe trouwalbum. Ik fotografeer bruiloften door het hele land, en zeker ook in de provincie Utrecht.

Tijdens jullie bruiloft let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller

trouwfotograaf limburg

Dit zeggen anderen

review bloemendal

“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig. Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen. ” – via Google Reviews

Lise & Tom
recensie kelly rogier

Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad. -> via Google Reviews

Kelly & Rogier
review bloemendal
Jeroen is heel goed bereikbaar, heel aardig, goed in zijn vak en hij neemt de tijd om je te leren kennen. Hij luisterde goed naar onze wensen en we hebben goede contact gehad over het draaiboek van onze trouwdag. Wij zijn heel blij met de foto’s van de dag! Wij zijn heel erg blij dat Jeroen ons wilde vastleggen op onze mooie dag. -> via Google Reviews
Nienke & Daan
bruid aankleden trouwjurk
bruidspaar sparrendaal
bruidspaar in zwart wit

Vragen? Stuur me een berichtje!