bruidsfotograaf italië
bruidsfotograaf italië
trouwfotograaf italië
bruidsfotograaf italië
bruidsfotograaf florence
bruidsfotograaf italië

Trouwen in Italië: een avontuur!

Trouwen in Italië, wie droomt daar niet van? Graag help ik jullie bij het realiseren van jullie droombruiloft in één van de mooie steden van ‘de laars’ of op het  heuvelrijke platteland. Ik denk met jullie mee over de mooiste locaties en de beste tijdstippen voor het maken van foto’s. Op die manier kunnen jullie er zeker van zijn dat jullie naar huis gaan met een prachtige tastbare herinnering aan jullie Italiaans avontuur!

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & reiziger

bruidsfotograaf italie

trouwfotograaf italië & bruidsfotograaf italië

tROUWFOTOGRAAF in italië

De afgelopen vijftien jaar heb ik een groot deel van Italië bezocht: van het statige en chique Milaan in het noorden tot aan het historische en groene Sicilië in het zuiden. Net als jullie ben ik daardoor nu niet alleen verliefd op mijn partner, maar ook op dit prachtige land! Tegenwoordig kom ik er ook regelmatig als trouwfotograaf: ik fotografeerde bruiloften en verliefde stelletjes in op bruggetjes in Venetië, in paleistuinen in Rome en bij de dom van Florence in het prachtige Toscane.

Check jullie datum
bruidsfotograaf italië
bruidsfotograaf italië
trouwfotograaf italië
bruidsfotograaf italië
bruidsfotograaf italië

De bruidsreportage van Kinga & Maciej in Venetië.

Hoe pakken we dat aan?

Een Italiaanse bruiloft is voor een bruidspaar meer werk dan een bruiloft in Nederland, zelfs als jullie een weddingplanner in de arm nemen. Om ervoor te zorgen dat we tijdens de grote dag optimaal gebruik kunnen maken van de fotografische mogelijkheden van jullie bestemming help ik jullie graag al in een vroeg stadium met het maken van de planning. Indien nodig en gewenst neem ik zelf contact op met locaties waar jullie je bruidsreportage willen doen, zoals een kasteel of een museum. Zo neem ik jullie werk uit handen en kunnen jullie je op andere onderdelen van de bruiloft richten.

laten we kennismaken
bruidsfotograaf italië
bruidsfotograf italië
trouwen in rome
trouwfotograaf italië

De bruiloft van Karlijn & Claudio in Rome. Deze reportage is tot stand gekomen in samenwerking met Italië-blog Ciao Tutti.

hoeveel uur fotografie hebben we nodig?

Als je in het Italië gaat trouwen, zijn zes uurtjes fotografie echt niet genoeg! Het zou ontzettend zonde zijn als je geen gebruik maakt van de mogelijkheden die de locatie, die jullie met zoveel zorg hebben uitgekozen, ons biedt. Ik adviseer daarom minimaal één hele dag fotografie (twaalf uur), maar het liefst nog iets meer. Op de trouwdag zelf kan ik er dan bij zijn van de eerste voorbereidingen totdat de laatste gasten vertrekken. En de dag ervoor (of erna) plannen we dan nog een loveshoot of een extra bruidsreportage. De aanbieding voor Italiaanse bruiloften in 2021 en 2022 maakt een uitgebreid fotografiepakket zeer betaalbaar!

vraag een offerte aan
trouwen in het buitenland
trouwen in florence
trouwen in het buitenland
trouwen in italië

Loveshoot met Erika & Filippo in Florence.

Prijswinnende trouwfotografie

Deze foto van Ellen & Ruben in een fantastische oude bibliotheek is bekroond door Wedisson Awards, Badass Photographers en One Eyeland.

bruidsfotograaf nijmegen canisius

bruidsfotograaf Italië & trouwfotograaf italië

TARIEF voor trouwfotografie in italië

Voor alle bruiloften in Italië geldt een tarief van 4.000 euro. Inbegrepen hierin is zestien uur fotografie verdeeld over maximaal twee dagen, minstens 450 foto’s in hoge resolutie, een luxe trouwalbum van 30x20cm én de reis- en verblijfskosten. Het is altijd mogelijk om extra uren bij te boeken, ook op het laatste moment. Hebben jullie andere wensen? Neem contact op voor maatwerk.

ITALIAANS AVONTUUR

  • 16 uur fotografie verdeeld over maximaal twee dagen
  • minimaal 450 foto’s in hoge resolutie
  • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
  • luxe trouwalbum van 30x20cm
  • videoslider met hoogtepunten
  • een op Italië verliefde trouwfotograaf

4.000 euro

boek nu

Wat zeggen andere bruidsparen?

Wij zijn in het buitenland (Italië) getrouwd en Jeroen heeft onze huwelijksdag op prachtige wijze vastgelegd. Hij is professioneel en erg aardig, een absolute aanrader. Zoek niet verder!

Karlijn & Claudio / getrouwd in Rome
trouwfotograaf italië
bruidsfotograaf italie
trouwfotograaf italie

laten we kennismaken!

BRUIDSFOTOGRAAF ITALIË / TROUWFOTOGRAAF ITALIË / TROUWEN IN ITALIË

Milaan – Venetië – Toscane – Florence – Siena – San Gigimignano – Rome – Napels – Puglia – Sicilië – Noto – Palermo