bruidsfotograaf italië

Trouwfotograaf Italië

Een bruiloft in Italië, wie droomt daar niet van? Deze trouwfotograaf droomt én reist graag met jullie mee. Graag help ik jullie bij het realiseren van jullie droombruiloft in het land van historische steden, uitgestrekte wijngaarden en groene heuvels. Ik denk met jullie mee over de mooiste locaties en de beste tijdstippen voor het maken van foto’s. Zo kunnen jullie er zeker van zijn dat jullie naar huis gaan met een prachtige tastbare herinnering aan jullie Italiaans avontuur!

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks fotografeer ik zo’n dertig bruiloften, ook in het buitenland. Tijdens jullie trouwdag ga ik op zoek naar momenten die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik niks in scène zetten en jullie (bijna) nooit iets vragen speciaal voor de camera te doen. Ik wil dat de foto’s van jullie Italiaanse bruiloft jullie helpen herinneren aan hoe het voelde en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. Jullie verhaal staat centraal.

Jeroen Savelkouls, trouwfotograaf & reiziger

bruidsfotograaf italie

Trouwfotograaf in Italië: van Milaan tot Sicilië

De afgelopen vijftien jaar heb ik een groot deel van Italië bezocht: van het statige en chique Milaan in het noorden tot aan het historische en groene Sicilië in het zuiden. Net als jullie ben ik daardoor nu niet alleen verliefd op mijn partner, maar ook op dit prachtige land. Venetië is favoriet, maar Toscane en Sicilië staan ook hoog op mijn lijst. Tegenwoordig kom ik ook als trouwfotograaf regelmatig in Italië: ik fotografeerde bruiloften en verliefde stelletjes in op bruggetjes in Venetië, in paleistuinen in Rome en bij de dom van Florence.

Check jullie datum
bruidsfotograaf italie

Een Italiaanse bruiloft: hoe pakken we dat aan?

Jullie trouwen natuurlijk niet zonder reden in Italië. De plek die jullie zorgvuldig hebben uitgekozen als decor voor de bruiloft moet natuurlijk schitteren op de foto’s. Om ervoor te zorgen dat we tijdens jullie trouwdag (of trouwdagen) optimaal gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden voor de fotografie help ik jullie graag al in een vroeg stadium met het maken van het draaiboek. Indien nodig en gewenst neem ik zelf contact op met locaties waar jullie je fotoshoot willen doen, zoals een kasteel, een museum of een park. Zo neem ik jullie werk uit handen en kunnen jullie je op andere onderdelen van de bruiloft richten.

Tip: Lees ook mijn artikel met tips voor trouwen in Italië.

Check jullie datum
trouwfotograaf italie

Hoeveel uur fotografie hebben we nodig?

Als jullie in Italië gaat trouwen, zijn zes uurtjes fotografie natuurlijk niet genoeg. Ik adviseer daarom een fotograaf te boeken voor minimaal één hele dag (12-14 uur), maar het liefst nog iets meer. Op de dag van de bruiloft zelf kan dan alles worden vastgelegd vanaf de voorbereidingen in de vroege ochtend totdat de laatste gasten van het feest vertrekken. En de dag ervoor (of erna) plannen we nog een loveshoot of een extra bruidsreportage op een mooie locatie in de buurt. De meeste bruidsparen die in Italië trouwen, boeken mij voor anderhalve dag.

Check jullie datum
trouwen in rome

Journalistieke trouwfotografie

Mijn trouwfotografie is gebaseerd op journalistiek. En die stijl neem ik natuurlijk mee naar Italië. Ik wil dat de foto’s die jullie straks ontvangen jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend bij de make-up tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Check jullie datum
journalistieke trouwfotografie italie

Tarief voor trouwfotografie in Italië

Het starttarief voor trouwfotografie in Italië is 2.750 euro. Inbegrepen hierin is veertien uur fotografie op jullie trouwdag, minimaal 400 foto’s in hoge resolutie en een album van 20x15cm. Een extra halve dag fotografie is mogelijk voor 500 euro. Op die manier kunnen jullie bijvoorbeeld ook de ondertrouw laten vastleggen, of de aankomst of het vertrek van de gasten. Ook kunnen we dan een extra fotoshoot met jullie tweeën doen. Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.

Tip: als ik op de trouwlocatie kan overnachten, houden jullie de kosten laag én kan ik makkelijk overal bij zijn.

ITALIAANS AVONTUUR

  • 14 uur fotografie op jullie trouwdag
  • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
  • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
  • luxe trouwalbum van 20x15cm
  • videoslider met hoogtepunten
  • extra halve dag fotografie voor 500 euro optioneel
  • albumupgrade mogelijk vanaf 450 euro
  • een op Italië verliefde trouwfotograaf

2.750 euro

boek nu

Wat zeggen andere bruidsparen?

Wij zijn in het buitenland (Italië) getrouwd en Jeroen heeft onze huwelijksdag op prachtige wijze vastgelegd. Hij is professioneel en erg aardig, een absolute aanrader. Zoek niet verder!

Karlijn & Claudio / getrouwd in Rome
trouwfotograaf italië
bruidsfotograaf italië
trouwfoto in venetië
trouwen in italie
loveshoot in venetie
diner in italië

Espresso? Cappuccino? laten we kennismaken!

Trouwfotograaf Italië – Bruidsfotograaf Italië

Milaan – Venetië – Florence – Siena – San Gigimignano – Umbrië – Rome – Napels – Puglia – Sicilië – Noto – Palermo