Bruidsfotograaf in Amsterdam

Wat leuk dat jullie bij mij zijn uitgekomen tijdens jullie zoektocht naar een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Amsterdam. Tijdens jullie mooiste dag vang ik alle grote en kleine momenten in kleurrijke en tijdloze beelden. Ik doe dat op een ongedwongen en ontspannen manier. Dat betekent dat jullie voor mooie trouwfoto’s maar één ding hoeven te doen: genieten. Het resultaat breng ik samen in een luxe album, een cadeautje bij elk pakket, dat generaties meegaat. Mijn stijl is gebaseerd op journalistiek.

Jeroen Savelkouls, bruidsfotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf amsterdam

trouwfotograaf in amsterdam

bruidsfotograaf amsterdam
trouwfotograaf amsterdam
bruidsfotograaf amsterdam

trouwfotograaf in amsterdam

Ik hou van oude steden en jullie hebben gekozen voor één van de mooiste! Het veelzijdige Amsterdam biedt veel geschikte locaties voor een complete trouwdag. En de historische binnenstad is een ideale plek voor een bruidsreportage zoals ik die graag maakt: echt, spontaan en ontspannen. Wat jullie plannen ook zijn, ik sta klaar om jullie liefde vast te leggen!

Check jullie datum
bruiloft in amsterdam

Loveshoot | Bruidsfotograaf Amsterdam

De loveshoot is niets anders dan een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een locatie die jullie na aan het hart ligt. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Amsterdam

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat veertig pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders

Buitenland | Bruidsfotograaf Amsterdam

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dag of dagen, en help ik de investering zo beperkt mogelijk te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

“Jeroen heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat deed hij super! Hij is heel de dag aanwezig geweest, en toch hebben we weinig van zijn aanwezigheid gemerkt tijdens de ceremonie, heel knap! Jeroen hielp ons enorm met zijn ideeën bij de fotoshoot, hij heeft duidelijk oog voor detail en geeft je de ruimte voor eigen inbreng. De foto’s van de dag geven precies weer hoe het was, we zijn er heel blij mee!”

S & J / via Masters of Wedding Photography

bruidsfotograaf in amsterdam

Mijn stijl is ongedwongen en journalistiek. Het grootste deel van de dag bevind ik mij op de achtergrond, onopvallend maar wél alert om alle belangrijke momenten te vangen. Zelfs de momenten die jullie zelf niet eens opvallen. Heel soms neem ik de regie, als ik een mooi licht zie, of een bijzondere compositie. Elke foto’s die jullie na afloop van mij ontvangen, draagt bij aan het verhaal van jullie dag.

Check jullie datum
masters of wedding photography award winner

trouwfotogaaf in amsterdam

Met deze foto van Ellen en Ruben, gemaakt in de bibliotheek van een oud schoolgebouw, won ik in 2020 en 2021 drie internationale prijzen: bij Wedisson Awards, Badass Photographers en One Eyeland. Een hele eer, want de jury’s bestaan uit kritische vakgenoten.

Check jullie datum
jeroen savelkouls wedisson award
Lloyd Hotel Amsterdam
trouwfoto's amsterdam
bruidsreportage vondelpark

Laten we kennismaken!

BRUIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM / TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM / TROUWEN IN AMSTERDAM / FOTOLOCATIES AMSTERDAM

Een aantal van mijn favoriete fotolocaties in Amsterdam voor bruidsfotografie:
Waldorf Astoria – Hortus Botanicus – Huize Frankendael – Pulitzer Amsterdam

Ik ben ook actief in onder meer Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Dordrecht. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.