Trouwfotograaf Amsterdam

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Amsterdam doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als bruidsfotograaf op jullie bruiloft doe, van de vroege ochtend tot in de late uurtjes.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf amsterdam

trouwfotograaf Amsterdam & bruidsfotograaf Amsterdam

trouwfotograaf amsterdam
bruidsfotograaf amsterdam
trouwfotograaf amsterdam

trouwfotograaf in amsterdam

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Amsterdam of omgeving. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de oude binnenstad of een groots spektakel op een industriële locatie, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Check jullie datum
trouwfotograaf amsterdam

echte momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt. En misschien leren jullie dan nog wel iets nieuws over elkaar!

Check jullie datum
winnaar masters wedding photography

bruidsfotograaf amsterdam

“Jeroen heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat deed hij super! Hij is heel de dag aanwezig geweest, en toch hebben we weinig van zijn aanwezigheid gemerkt tijdens de ceremonie, heel knap! Jeroen hielp ons enorm met zijn ideeën bij de fotoshoot, hij heeft duidelijk oog voor detail en geeft je de ruimte voor eigen inbreng. De foto’s van de dag geven precies weer hoe het was, we zijn er heel blij mee!”

Sharon & Jorn / via Masters of Wedding Photography
gay wedding amsterdam
bruid gooit bruidsboeket in publiek

trouwfotograaf amsterdam

Loveshoot | Bruidsfotograaf Amsterdam

De loveshoot is  een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Amsterdam

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 20x15cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Amsterdam

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Trouwlocaties in Amsterdam

Wat zijn de mooiste trouwlocaties in Amsterdam? Ik heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet. Dit zijn natuurlijk mijn persoonlijke favorieten, jullie denken er misschien heel anders over. Klik op de kaart voor meer locaties, voor mooie plekjes voor de bruidsreportage en voor een aantal parkeertips.

 1. The Grand
  Sofitel Legend The Grand Amsterdam, moet je geloof ik officieel zeggen. Maar belangrijker: dit is natuurlijk de locatie waar prinses Beatrix en prins Claus in 1966 zijn getrouwd. Dit prachtige hotel is dan ook met recht een koninklijke trouwlocatie. En wat zijn die gebrandschilderde ramen in de trouwzaal prachtig.
 2. Hortus Botanicus
  Zoeken jullie liever iets intiemers? Dan is de Hortus Botanicus, gelegen op een steenworp afstand van Artis, een goede optie. Trefwoorden: groen, licht, ongedwongen en romantisch.
 3. Huize Frankendael
  Een fantastische buitenplaats zoals je die in Amsterdam eigenlijk niet meer tegenkomt. Het huis zoals het er nu uitziet, stamt uit de achttiende eeuw. Een prachtige historisch plek om te trouwen en daarna lekker te borrelen. Gelegen in de Watergraafsmeer, niet ver van de UvA.
 4. West-Indisch Huis
  Dit oude hoofdkwartier van de West-Indische Compagnie is nu één van de mooiste trouwlocaties van Amsterdam. De statige zalen van het West-Indisch Huis vormen een prachtig decor voor jullie trouwceremonie, borrel en feest.
 5. Eye Filmmuseum
  Dit is misschien niet de meest voor de hand liggende keuze. Maar als je van moderne architectuur en van film houdt (en dat doe ik), dan is dit een prachtige plek om in het huwelijksbootje te stappen. Dat zou je zelfs letterlijk kunnen nemen, want vanaf het centrum neem je het pontje over het IJ om er te komen. Hoe Amsterdams wil je het hebben!

prijswinnende trouwfotograaf

Met deze foto van Ellen en Ruben, gemaakt in de bibliotheek van een oud schoolgebouw, won ik in 2020 en 2021 drie internationale prijzen: bij Wedisson Awards, Badass Photographers en One Eyeland. Een hele eer, want de jury’s bestaan meestal uit kritische vakgenoten.

Meer awards
jeroen savelkouls wedisson award

Trouwfotograaf Amsterdam

“Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen als trouwfotograaf. De communicatie verliep erg prettig, zowel voorafgaande aan de bruiloft, tijdens de dag zelf en achteraf. En we zijn heel erg tevreden over de mooie en unieke fotoreportage die we van onze trouwdag hebben, waar we nog lang van zullen nagenieten! We kunnen Jeroen absoluut aanbevelen!

Lydia & Rom / via Google Reviews
Lloyd Hotel Amsterdam
trouwen in amsterdam
receptie bruiloft amsterdam

Check jullie datum

TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM / BRUIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM

Ik ben ook actief in onder meer Nijmegen, Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Dordrecht. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.