Trouwfotograaf Amsterdam

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf amsterdam

trouwfotograaf in Amsterdam en ver daarbuiten.

trouwfotograaf amsterdam kerk
bruidsfotograaf amsterdam champagne
trouwfotograaf amsterdam klooster

trouwfotograaf in amsterdam

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Amsterdam of omgeving. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de oude binnenstad of een groots spektakel op een industriële locatie, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik ben benieuwd naar jullie verhaal!

Check jullie datum
trouwfotograaf amsterdam bruidsreportage

echte momenten & emoties

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik jullie kleine opdrachten zodat ook deze shoot spontaan en ontspannen verloopt. En misschien leren jullie dan nog wel iets nieuws over elkaar!

Check jullie datum
winnaar masters wedding photography

bruidsfotograaf amsterdam

“Jeroen heeft onze bruiloft gefotografeerd en dat deed hij super! Hij is heel de dag aanwezig geweest, en toch hebben we weinig van zijn aanwezigheid gemerkt tijdens de ceremonie, heel knap! Jeroen hielp ons enorm met zijn ideeën bij de fotoshoot, hij heeft duidelijk oog voor detail en geeft je de ruimte voor eigen inbreng. De foto’s van de dag geven precies weer hoe het was, we zijn er heel blij mee!”

Sharon & Jorn / via Masters of Wedding Photography
bruidsfotograaf amsterdam water
trouwfotograaf amsterdam bruidstaart
trouwfotograaf amsterdam trouwfeest

trouwfotograaf amsterdam

Loveshoot | Bruidsfotograaf Amsterdam

De loveshoot is  een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Amsterdam

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat dertig pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Amsterdam

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

prijswinnende trouwfotograaf

Met deze foto van Ellen en Ruben, gemaakt in de bibliotheek van een oud schoolgebouw, won ik in 2020 en 2021 drie internationale prijzen: bij Wedisson Awards, Badass Photographers en One Eyeland. Een hele eer, want de jury’s bestaan meestal uit kritische vakgenoten.

Check jullie datum
jeroen savelkouls wedisson award

TROUWFOTOGRAAF amsterdam

“Wij zijn ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen als trouwfotograaf. De communicatie verliep erg prettig, zowel voorafgaande aan de bruiloft, tijdens de dag zelf en achteraf. En we zijn heel erg tevreden over de mooie en unieke fotoreportage die we van onze trouwdag hebben, waar we nog lang van zullen nagenieten! We kunnen Jeroen absoluut aanbevelen!

Lydia & Rom / via Google Reviews
Lloyd Hotel Amsterdam
trouwen in amsterdam
receptie bruiloft amsterdam

Laten we kennismaken!

TROUWFOTOGRAAF AMSTERDAM / BRUIDSFOTOGRAAF AMSTERDAM

Een aantal van mijn favoriete fotolocaties in Amsterdam voor trouwfotografie:
Waldorf Astoria – Hortus Botanicus – Huize Frankendael – Pulitzer Amsterdam – The Grand

Ik ben ook actief in onder meer Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Dordrecht. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.