Trouwfotograaf Limburg

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Meer over mij
trouwfotograaf limburg

trouwfotograaf in Limburg & ver daarbuiten

trouwfotograaf limburg kerk
bruidsfotograaf limburg toast
trouwfotograaf limburg klooster

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droom bruiloft in het prachtige Limburg. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een groots spektakel op een kasteel, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken.

LATEN WE KENNISMAKEN
trouwfotograaf limburg bos

ECHTE MOMENTEN & EMOTIES

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder veel aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik wel aanwijzingen, maar laat ik jullie vooral genieten van een rustig moment op een drukke dag.

check jullie datum
masters wedding photography jeroen savelkouls fotografie

BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG


“Jeroen is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken op je trouwdag, je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is en foto’s maakt. Ook de pre-weddinshoot is een aanrader om alvast aan elkaar te wennen. De gemaakte foto’s zijn erg mooi geworden en we raden Jeroen van harte aan!!!”

Mirjam & Gerry / via Google Reviews
bruidsfotograaf zuid-limburg
bruidsfotograaf limburg danstent

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Loveshoot | Bruidsfotograaf Limburg

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Limburg

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat dertig pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Limburg

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Prijswinnende trouwfotograAF

Deze foto van Ellen & Ruben was in oktober 2020 prijswinnaar bij de internationale competitie voor trouwfotografen van Wedisson Awards. Ook Badass Photographers kende een award aan deze foto toe.

Bekijk meer awards
trouwfotograaf gelderland
voorbereidingen bruid
bruidstaart
limburg receptie

RESERVEER JULLIE DATUM

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG / BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG

Een aantal van mijn favoriete locaties in Limburg voor bruiloften en trouwfotografie: Kasteelhoeve De Grote Hegge in Thorn, Landgoed Kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch en Kasteeltje Hattem in Roermond.

Ik ben ook actief in onder meer Arnhem, Eindhoven, Utrecht en Dordrecht. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.