Trouwfotograaf Limburg

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Limburg doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie unieke verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe trouwalbum.

Tijdens jullie bruiloft let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen.

Naast bruidsfotograaf ben ik ook jarenlang journalist geweest. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie trouwdag doe, van de vroege ochtend tot in de late uurtjes. Observeren en fotograferen. Zonder dat jullie het doorhebben.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

trouwfotograaf limburg
trouwfotograaf limburg kerk
bruidsfotograaf limburg toast
trouwfotograaf limburg klooster

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in het prachtige Limburg. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een groots spektakel op een kasteel in de heuvels, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik neem uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en vertel jullie iets meer over mijn werkwijze.

LATEN WE KENNISMAKEN

ECHTE MOMENTEN & EMOTIES

Als bruidsfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder de regie te voeren. Poseren tijdens de bruidsreportage is niet nodig. Met speelse opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie de camera vergeten.

check jullie datum
masters wedding photography jeroen savelkouls fotografie
bruidsfotograaf zuid-limburg
bruidsfotograaf limburg danstent

BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG


“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig. Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er iemand met camera om ons heen liep. Daarnaast was Jeroen een heel fijn en prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzondere dag. We zouden hem zo opnieuw boeken.”

Lise & Tom / getrouwd in Vaals

De mooiste trouwlocaties in Limburg

Kastelen en heuvels, dat maakt Limburg voor mooi één van de mooiste provincies om te trouwen. Favoriet onder de steden is voor mij Roermond, de plaats waar ik ruim twaalf jaar heb gewoond: de Munsterkerk, de Roerkade, de Rattentoren en al die andere mooie locaties hebben een bijzonder plekje in mijn hart. Maar natuurlijk sla ik een bruiloft in Maastricht niet af! Zijn jullie nog op zoek naar een mooie trouwlocatie in Limburg? Ik heb er een aantal op rijtje gezet waar ik eerder ben geweest, of graag nog eens naar toe ga. Kijk op de kaart hieronder voor nog meer opties.

1. Kasteel Bloemendal in Vaals
2. Kasteel Groot Bruggenum in Bruggenum
3. Thiessen Wijnkopers in Maastricht
4. Domani in Venlo
5. Kasteeltje Hattem in Roermond

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG

Loveshoot | Bruidsfotograaf Limburg

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Limburg

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 20x15cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Dit basisalbum is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Limburg

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Prijswinnende trouwfotograAF

Een paar keer per jaar doe ik mee aan landelijke en internationale wedstrijden voor trouwfotografen. Met dit beeld van Ellen & Ruben in een oude bibliotheek won ik tot nu toe vijf prijzen, waaronder die van de Masters Of Wedding Photography Benelux. De foto is niet gemaakt in Limburg, maar ik wilde ‘m toch graag laten zien. Want stiekem ben ik wel een beetje trots op.

Bekijk meer awards
award masters of wedding photography 2022
voorbereidingen bruid
bruidstaart
limburg receptie

Reserveer jullie datum

TROUWFOTOGRAAF LIMBURG / BRUIDSFOTOGRAAF LIMBURG / TROUWEN IN LIMBURG / BRUILOFT IN LIMBURG

Ik fotografeer bruiloften in onder meer Maastricht, Roermond, Nijmegen, Eindhoven, en Utrecht. En een mooi trouwweekend in Italië, Frankrijk of een ander mooi buitenland sla ik ook niet af!