bruidsfotograaf italië

Trouwfotograaf Toscane

Dromen jullie van een bruiloft in Toscane? Deze trouwfotograaf droomt én reist graag met jullie mee. De streek van middeleeuwse dorpen, cipressenlanen en olijfboomgaarden is een van mijn favoriete bestemmingen voor bruiloften in Europa. Of jullie nu kiezen voor de historische binnensteden van Florence of Arezzo, of juist voor een landelijke omgeving in bijvoorbeeld de Crete Senesi, in Toscane ben je overal verzekerd van een prachtig decor.

Hi, ik ben Jeroen Savelkouls, trouwfotograaf en reiziger. Jaarlijks fotografeer ik zo’n dertig bruiloften, ook in Italië. Toscane is daarbij met stip mijn favoriet. Tijdens jullie trouwdag ga ik op zoek naar momenten die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik niks in scène zetten en jullie (bijna) nooit iets vragen speciaal voor de camera te doen. Ik wil dat de foto’s van jullie Toscaanse bruiloft jullie helpen herinneren aan hoe het voelde en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. Jullie verhaal staat centraal.

Jeroen Savelkouls, trouwfotograaf & reiziger

trouwfotograaf toscane

Trouwfotograaf in Toscane: van Pisa tot Siena

Als trouwfotograaf weet ik precies waar in Toscane de mooiste plekken te vinden zijn. De afgelopen vijftien jaar ben ik er bijna elk jaar wel eens geweest. Soms voor een aantal dagen, vaker voor meerdere weken. Ik heb de streek goed leren kennen en ben ervan gaan houden. De kunst in steden als Pisa, Florence en Siena, de eenvoudige maar fantastische keuken, en natuurlijk de landschappen vol olijfbomen en cipressen. Net als jullie ben ik nu niet alleen verliefd op mijn partner, maar ook op deze prachtige streek.

Check jullie datum
trouwfotograaf toscane

Een Toscaanse bruiloft: hoe pakken we dat aan?

Jullie trouwen natuurlijk niet zonder reden in Toscane. De plek die jullie zorgvuldig hebben uitgekozen als decor voor de bruiloft moet natuurlijk schitteren op de foto’s. Om ervoor te zorgen dat we tijdens jullie trouwdag (of trouwdagen) optimaal gebruik kunnen maken van alle mogelijkheden voor de fotografie help ik jullie graag al in een vroeg stadium met het maken van de planning. Indien nodig en gewenst neem ik zelf contact op met locaties waar jullie je fotoshoot willen doen, zoals een kasteel, een museum of een park. En er is altijd ruimte voor overleg.

Check jullie datum
trouwfotograaf toscane

Trouwen in Toscane: hoeveel uur fotografie?

Als jullie in Toscane trouwen, zijn zes uurtjes fotografie natuurlijk niet genoeg. Ik adviseer daarom een trouwfotograaf te boeken voor minimaal één hele dag (12-14 uur), maar het liefst nog iets meer. Op de dag van de bruiloft zelf kan dan alles worden vastgelegd vanaf de voorbereidingen in de vroege ochtend totdat de laatste gasten van het feest vertrekken. En de dag ervoor (of erna) plannen we nog een verlovingsshoot of een extra bruidsreportage op een mooie locatie in de buurt. De meeste bruidsparen die in Toscane trouwen, boeken mij voor anderhalve dag.

Check jullie datum
trouwen in rome

Journalistieke trouwfotografie, ook in Toscane

Mijn trouwfotografie is gebaseerd op journalistiek. En die stijl neem ik natuurlijk mee naar Toscane. Ik wil dat de foto’s die jullie straks ontvangen jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. Ik vind het belangrijk dat jullie optimaal van het moment kunnen genieten, alsof fotografie nog niet is uitgevonden. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend bij de make-up tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Meer over mijn werkwijze
journalistieke trouwfotografie italie

Tarief voor trouwfotografie in Toscane

Het starttarief voor trouwfotografie in Toscane is 2.750 euro. Inbegrepen hierin is veertien uur fotografie op jullie trouwdag, minimaal 400 foto’s in hoge resolutie en een album van 20x15cm. Een extra halve dag fotografie is mogelijk voor 500 euro. Op die manier kunnen jullie bijvoorbeeld ook de ondertrouw laten vastleggen, of de aankomst of het vertrek van de gasten. Ook kunnen we dan een extra fotoshoot met jullie tweeën doen. Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen. Is anderhalve dag fotografie niet voldoende? Ik blijf graag langer!

Tip: als ik op de trouwlocatie kan overnachten, houden jullie de kosten laag én kan ik makkelijk overal bij zijn.

TOSCAANS AVONTUUR

  • 14 uur fotografie op jullie trouwdag in Toscane
  • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
  • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
  • luxe trouwalbum van 20x15cm
  • videoslider met ca 100 hoogtepunten
  • extra halve dag fotografie voor 500 euro optioneel
  • albumupgrade mogelijk vanaf 450 euro
  • een op Toscane verliefde trouwfotograaf

2.750 euro

boek nu

Trouwfoto’s waar ik van hou

Trouwfoto’s waar ik van hou

trouwen in toscane
trouwen in toscane
toscaanse bruiloft 01
toscaanse bruiloft
bruidspaar aan het einde van de ceremonie tijdens bruiloft toscane
bruidspaar tijdens diner tijdens toscaanse bruiloft
bruidspaar bij zonsondergang in toscane

Espresso, cappuccino? Laten we kennismaken!

Plannen voor een bruiloft in Toscane? Stuur me een berichtje voor het plannen van een kennismakingsgesprek. Geen antwoord binnen 24 uur? Check dan je spambox!

trouwfotograaf nijmegen fearless
masters of wedding photography award winner
this is reportage jeroen savelkouls

Trouwfotograaf Toscane – Bruidsfotograaf Toscane

Florence – Prato – Siena – Pisa – San Gimignano – Certaldo – Arezzo – Fiesole