Een prachtige trouwreportage maken we samen

Dat ik mag vastleggen hoe twee mensen samen de liefde vieren, vind ik altijd weer heel bijzonder. Bruidsfotografie is niet alleen mijn werk, het is ook een voorrecht om de hele dag in jullie nabijheid te mogen verkeren. Zeker in de wetenschap dat er nog vaak aan deze momenten zal worden teruggedacht. Hieronder vertel ik jullie wat jullie van mij kunnen verwachten; in het voortraject, op de bruiloft zelf en na afloop. Maar ik ben natuurlijk vooral benieuwd naar jullie eigen ideeën. Samen maken we er samen een prachtige trouwreportage van!

Jeroen Savelkouls, bruidsfotograaf

bruidsfotografie

 

1

vrijblijvend kennismakingsgesprek

Een trouwfotograaf is de hele trouwdag dicht bij jullie in de buurt, vaak van vanaf het aankleden en de ‘first look’ in de ochtend tot en met het feest in de kleine uurtjes. Dan wil je natuurlijk wel dat er sprake is van een klik. Daarom nodig ik jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij in Nijmegen. We nemen dan zo net lang de tijd als nodig is om al jullie vragen te beantwoorden.

vraag een gesprek aan
bruidsfotografie
Bruidsreportage van Jeanine & Gijs in Nijmegen
bruidsfotografie
Bruidsreportage van Raisa & Stefan in Heumen
bruidsfotografie
Bruidsreportage van Anoeshka & Maarten in Lunteren

 

2

voorafgaand aan de bruiloft

Tijdens de kennismaking hebben we in grote lijnen de trouwdag al doorgesproken. Maar ongetwijfeld zullen er kleine of grote dingen in de planning worden aangepast. Ik denk daar graag over mee. Daarom hebben we voor de trouwdag nog een of meerdere keren contact met elkaar. Vaak is dat per e-mail, maar jullie kunnen mij ook altijd bellen. En als er behoefte is aan een tweede persoonlijk gesprek dan is dat ook mogelijk. Het belangrijkste is dat jullie met een gerust hart jullie trouwdag kunnen ingaan en is goede bruidsfotografie gegarandeerd.

bekijk mijn portfolio
jeroen savelkouls fotografie
Bruiloft van Ayda & Boris in Nijmegen
fotograaf nijmegen
Bruiloft van Josanne & Max in Bemmel

 

3

de loveshoot

Met veel bruidsparen plan ik voorafgaand aan de trouwdag een loveshoot. We gaan dan met z’n drieën -of meer: kinderen zijn van harte welkom!- twee uurtjes op locatie een prachtige reportage van jullie maken. Dit levert niet alleen een mooie serie foto’s op, maar jullie kunnen dan ook vast een beetje wennen aan hoe het is om samen op de foto te gaan. Op die manier kunnen tijdens de grote dag zelf nóg meer halen uit de bruidsreportage. Bij het trouwpakket GOUD krijg je 75 euro korting op de loveshoot.

meer over loveshoots
loveshoot
bruidsfotograaf florence
Loveshoot met Erika & Filippo in Florence
pastry club machine kamer

 

4

de bruiloft

Als fotograaf ben ik de hele dag bij jullie, maar probeer ik toch zoveel mogelijk onzichtbaar te blijven. Door op de achtergrond vast te leggen wat er gebeurt, zonder jullie daarbij in de weg te zitten. Heel soms zal ik iets meer de regie nemen; als de situatie of het licht daar om vraagt. De bruidsreportage houden we zo ontspannen mogelijk, met veel ruimte voor spontaniteit en geen ingewikkelde poses. Het liefst fotografeer ik jullie complete dag: van het aantrekken van de trouwjurk en/of het trouwkostuum tot en met het feest. Willen jullie liever wat minder uren bruidsfotografie boeken? Dan denk ik graag mee over hoe we de tijd zo effectief mogelijk kunnen gebruiken.

 

bekijk de trouwpakketten trouwen in het buitenland
bruidsfotografie
Ceremonie van Karlijn & Claudio in Rome
bruidsfotografie gelderland
Ceremonie van Ellen & Ruben in Ewijk
bruidsfotografie nijmegen
Ceremonie van Rosalien & Stijn in Hauwert

 

5

de online galerij & het trouwalbum

Na afloop van de bruiloft lever ik jullie foto’s aan in een online galerij. Dit is een beveiligde omgeving, van waaruit je de foto’s kunt downloaden, delen en laten afdrukken. Ook is het mogelijk om prints op canvas te bestellen. Daarnaast ontvangen jullie twee tot drie maanden daarna het gratis mini-album dat bij elk pakket hoort. Liever een groter trouwalbum? Ook dat is mogelijk!

bekijk de trouwalbums check jullie datum
trouwalbum binnenwerk
tarieven trouwalbum
tarieven trouwalbum
tarieven trouwalbum
tarieven trouwalbum

Laten we kennismaken!

masters of wedding photography
trouwfotograaf nijmegen
this is reportage
mywed logo