trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland: van droom naar werkelijkheid

Een intieme ceremonie in een klein Provençaals kerkje, of een groots feest in een villa in Toscane. Trouwen in het buitenland, wie droomt er niet van? Ik in elk geval wel! Bij een destination wedding komt wat meer kijken dan bij een bruiloft in eigen land. Lees hieronder meer over mijn werkwijze voor bruiloften in het buitenland. Graag help ik jullie deze droom werkelijkheid te laten worden.

Waarom in het buitenland trouwen?

Natuurlijk kun je in Nederland een fantastische bruiloft op een prachtige locatie organiseren; ik heb er genoeg gefotografeerd om dat te kunnen weten. Maar als je net als ik houd van (oude) architectuur en idyllische landschappen dan is trouwen in het buitenland de logische keuze. En voor de fotografie is het natuurlijk ook fantastisch. Want wat te denken van een bruidsreportage in de steegjes van Parijs, op de pleinen van Madrid, of tussen de olijfbomen in Toscane?

Check jullie datum
trouwen in het buitenland

Hoe pakken we dat aan?

De organisatie van een buitenlandse bruiloft is meer werk dan wanneer jullie in eigen land trouwen. En dan heb je misschien ook nog te maken met een taalbarrière. Om ervoor te zorgen dat we tijdens jullie dag optimaal gebruik kunnen maken van de fotomogelijkheden van jullie bestemming, help ik met het maken van de planning. Indien nodig en gewenst neem ik zelf contact op met locaties waar jullie de fotoshoot willen doen, zoals een kasteel of een museum.

Laten we kennismaken
bruiloft toscaanse agriturismo

Hoeveel uur fotografie hebben wij nodig?

Als je in het buitenland gaat trouwen, zijn zes uurtjes fotografie echt niet genoeg! Het zou ontzettend zonde zijn als je geen gebruik maakt van de mogelijkheden die de locatie, die jullie met zoveel zorg hebben uitgekozen, ons biedt. Ik adviseer daarom minimaal één hele dag fotografie (12-14 uur), maar het liefst nog iets meer. Op de trouwdag zelf kan ik er dan bij zijn van de eerste voorbereidingen totdat de laatste gasten vertrekken. En de dag ervoor (of erna) plannen we dan nog een loveshoot of een extra bruidsreportage. Zo ontstaat een rijk en compleet beeld van jullie droombruiloft.

Vragen? Stel ze!
buitenlandse bruiloft 02

Wat zijn de kosten voor de fotografie

Het tarief voor de fotografie van een buitenlandse bruiloft begint bij 2.750 euro. Dit bedrag geldt voor bijna alle bestemmingen in Europa. Hiervoor krijgen jullie veertien uur fotografie, minimaal 450 digitale foto’s in hoge resolutie én een klein trouwalbum. De reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen. Trouwen jullie verder weg of op een lastig bereikbare locatie? Dan maak ik graag een offerte op maat.

Tip: Als ik op jullie trouwlocatie kan overnachten, houden we de kosten beperkt én kan ik overal snel en makkelijk bij zijn.

check jullie datum
destination wedding
buitenland trouwen
bruidsfotograaf italië
buitenlandse bruiloft

Wij zijn in het buitenland (Italië) getrouwd en Jeroen heeft onze huwelijksdag op prachtige wijze vastgelegd. Hij is professioneel en erg aardig, een absolute aanrader. Zoek niet verder!

Karlijn & Claudio / via Google
drone bruiloft buitenland
dronefoto mobiel