Trouwen in het buitenland

Een intieme ceremonie in een klein Provençaals kerkje, of een groots feest in een villa in Toscane. Trouwen in het buitenland, wie droomt er niet van? Ik in elk geval wel! Graag help ik jullie deze droom werkelijkheid te laten worden door mee te denken over de planning en de investering zo laag mogelijk te houden.

trouwen in het buitenland

 

Waarom in het buitenland trouwen?

Natuurlijk kun je in Nederland een fantastische bruiloft op een prachtige locatie organiseren; ik heb er genoeg gefotografeerd om dat te kunnen weten. Maar als je net als ik houd van (oude) architectuur en idyllische landschappen dan is een destination wedding de logische keuze. En voor de fotografie is het natuurlijk ook fantastisch. Want wat te denken van een bruidsreportage in de steegjes van een Frans dorp, of op het Italiaanse platteland?

Check jullie datum
trouwen in het buitenland
trouwen in het buitenland
trouwen in rome
trouwenn in het buitenland
jeroen savelkouls fotografie

De bruiloft van Karlijn & Claudio in Rome. In samenwerking met Italië-blog Ciao Tutti.

 

hoe pakken we dat aan?

Een destination wedding is voor een bruidspaar meer werk dan een bruiloft in Nederland, zelfs als jullie een weddingplanner in de arm nemen. En dan heb je misschien ook nog te maken met een taalbarrière. Om ervoor te zorgen dat we tijdens de grote dag optimaal gebruik kunnen maken van de fotografische mogelijkheden van jullie bestemming help ik jullie graag al in een vroeg stadium met het maken van de planning. Indien nodig en gewenst neem ik zelf contact op met locaties waar jullie je bruidsreportage willen doen, zoals een kasteel of een museum. Zo neem ik jullie werk uit handen en kunnen jullie je op andere onderdelen van de bruiloft richten.

Laten we kennismaken
destination wedding
bruidsfotograaf venetie
bruidsfotograaf italie
destination wedding
destination wedding

De bruidsreportage van Kinga & Maciej in Venetië. Check hier mijn speciale aanbieding voor bruiloften in Italië & mijn tips voor trouwen in Italië.

 

 

hoeveel uur fotografie hebben wij nodig?

Als je in het buitenland gaat trouwen, zijn zes uurtjes fotografie echt niet genoeg! Het zou ontzettend zonde zijn als je geen gebruik maakt van de mogelijkheden die de locatie, die jullie met zoveel zorg hebben uitgekozen, ons biedt. Ik adviseer daarom minimaal één hele dag fotografie (twaalf uur), maar het liefst nog iets meer. Op de trouwdag zelf kan ik er dan bij zijn van de eerste voorbereidingen totdat de laatste gasten vertrekken. En de dag ervoor (of erna) plannen we dan nog een loveshoot of een extra bruidsreportage. Zo ontstaat een rijk en compleet beeld van jullie droombruiloft.

Vragen? Stel ze!
trouwen in het buitenland
trouwen in het buitenland
trouwen in italië
trouwen in het buitenland
trouwen in florence

Loveshoot met Erika & Filippo in Florence.

 

Wat zijn de kosten voor de fotografie?

Het maken van een offerte voor een destination wedding is maatwerk. Daarom denk ik graag met jullie mee over de invulling van de dag (of dagen). Ik begrijp dat trouwen in het buitenland niet goedkoop is. Samen bekijken we hoe we de kosten zoveel mogelijk kunnen beperken.

check jullie datum
vaticaan sint-pieter rome

Uitzicht op de Sint-Pieter in Rome.

Wij zijn in het buitenland (Italië) getrouwd en Jeroen heeft onze huwelijksdag op prachtige wijze vastgelegd. Hij is professioneel en erg aardig, een absolute aanrader. Zoek niet verder!

Karlijn & Claudio / via Google

Vraag een offerte aan

masters of wedding photography
trouwfotograaf nijmegen
this is reportage
mywed logo