Hoger in Google. Maar hoe?

Je maakt prachtige foto’s en hebt een fantastische website. Toch kom je bij zoekopdrachten niet verder dan pagina twee of zelfs drie van Google. Voor veel beginnende én ervaren trouwfotografen is SEO nog altijd een mysterie. Maar dat hoeft het niet te zijn! Met een aantal eenvoudige stappen kunnen we ervoor zorgen dat meer bruidsparen jouw website gaan vinden en je meer aanvragen ontvangt. In deze privécursus SEO voor trouwfotografen neem ik je bij de hand bij jouw tocht door de wereld van zoekmachineoptimalisatie.

hoe ziet de workshop 'SEO voor trouwfotografen' er precies uit?

Intake & startrapport

Voordat we elkaar ontmoeten – in levende lijve of via videoverbinding – maak ik een uitgebreid rapport over de prestaties van je website. We gebruiken dit als uitgangspunt voor het aanbrengen van verbeteringen. Na afloop van de workshop maak ik een nieuw rapport en dan zul je zien dat je scores zijn verbeterd.

Twee uur durende privésessie

In deze workshop vertel ik je niet alleen wat de basisprincipes van goede SEO zijn, maar vooral ook hoe je die kunt toepassen op jouw website. Je krijgt tal van praktische tips die je meteen kunt toepassen. Ook reik ik je online tools aan waarmee je de prestaties van je site kunt meten en verbeteren.

Check-up & eindrapport

Na de workshop neem je twee of drie maanden de tijd om met alle tips aan de slag te gaan. Daarna komen we nogmaals een uur bij elkaar waarin we het eindrapport bespreken. Ook bekijken we dan of er nog meer mogelijkheden zijn om de vindbaarheid van jouw bedrijf in bruidsfotografie verder te vergroten.

Wat leer ik in de workshop 'SEO voor trouwfotografen'?

On page SEO

SEO begint bij een goed gestructureerde en gebruikersvriendelijke website. We kijken naar het gebruik van trefwoorden, naar de indeling van pagina’s, het gebruik van foto’s en de interne linkstructuur. Al je concurrenten hebben dit op orde, nu jij nog!

Linkbuilding

Je on page SEO kan dan wel nagenoeg perfect zijn, zonder verwijzigingen van andere websites zal Google je in deze hoogcompetitieve markt nog steeds niet heel hoog waarderen. Je leert daarom ook hoe je kwalitatief goede links kunt verkrijgen.

Page speed

Een derde factor van belang is de snelheid van je website, zeker op smartphones en tablets. Ik leer je hoe je dit kunt meten en verbeteren, ook als je weinig kaas hebt gegeten van de technische kant van sites bouwen. Google zal je dankbaar zijn!

boek de workshop 'SEO voor trouwfotografen'!

Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak

Geen velden gevonden.
masters of wedding photography
trouwfotograaf nijmegen
this is reportage
mywed logo