trouwen bij klooster bethlehem
trouwen bij klooster behtlehem

Waarom trouwen bij Klooster Bethlehem?

Klooster Bethlehem in Haren is misschien wel de mooiste plek om trouwen die ik ken. De prachtige zestiende-eeuwse kapel met zijn bijzonder architectuur en kleurrijke gebrandschilderde ramen vormt een uniek decor voor een stijlvolle bruiloft. Ook fijn: de kleur van de subtiele verlichting in de kapel is aan te passen aan jullie wensen. Verder biedt de locatie alle faciliteiten voor de complete trouwdag, van de voorbereidingen in de ochtend tot en met het feest in de late uurtjes. Op het terrein van het klooster zijn volop mogelijkheden voor een mooie fotoshoot.

Ja, ik wil!
trouwen bij klooster bethlehem in haren

Bruidsreportage bij Klooster Bethlehem

Het laatste wat je op je trouwdag wil is stress. En daarom is het heel fijn dat jullie de fotoshoot gewoon op het terrein van Klooster Bethlehem zelf kunnen doen. Op korte afstand van elkaar bevinden zich veel mooie plekjes, die heel verschillende foto’s kunnen opleveren. Denk aan de grote treurwilgen, het bomenlaantje en aan het gebouw zelf. De omgeving van het klooster is geschikt voor een tochtje met de trouwauto. Veel bruidsparen plannen de bruidsreportage in de middag, maar overweeg ook eens om een halfuurtje vrij te houden rond zonsondergang. Bij goed weer levert dat mooie romantische beelden op.

Check jullie datum
bruiloft bij klooster bethlehem
trouwlocatie klooster bethlehem
ceremonie in klooster
bruiloft in kloostertuin

Veelgestelde vragen over trouwen bij Klooster Bethlehem in Haren

Een aantal veelgestelde vragen over bruiloften bij Klooster Bethlehem op een rijtje. Meer vragen? Stuur me een berichtje!

Ja, jullie kunnen hier trouwen voor wet zonder extra administratieve rompslomp.

Dat kan! Het klooster heeft faciliteiten voor alle onderdelen van de dag: aankleden, ceremonie, borrel, diner én feest. Wel zullen jullie voor de huwelijksnacht een andere locatie moeten zoeken; overnachten is niet mogelijk op Bethlehem.

Klooster Bethlehem organiseert evenementen tot wel 1.150 gasten. Ruimtegebrek is dus geen excuus om die ene oom of tante niet uit nodigen. 😉

Dé klassieke trouwfoto bij het klooster maak je in de tuin, onder de treurwilgen. Ook populair: het bomenlaantje. Verder biedt het terrein diverse mooie plekjes met bijvoorbeeld een groene achtergrond, of juist het klooster zelf als decor. In het seizoen kunnen we gebruikmaken van de kleurige bloemen in de tuin.

Ja! Normaal gesproken is het toegestaan om een drone te laten vliegen boven het klooster. Wel kan er sprake zijn van tijdelijke beperkingen. Jullie fotograaf of videograaf kan jullie adviseren.

Het klooster heeft geen mogelijkheden voor overnachtingen, ook niet voor de huwelijksnacht.

Jeroen Savelkouls Fotografie helpt jullie graag aan een oprechte, spontane en kleurrijke reportage van jullie trouwdag. 🙂

Stuur me een berichtje
bomenlaantje klooster bethlehem
fotograaf brakkesteyn nijmegen
Hebben jullie al een trouwfotograaf?

Trouwen jullie bij Klooster Bethlehem in Haren? Ik help ik jullie graag aan een kleurrijke reportage vol echte emoties en spontane momenten. Stuur me een berichtje om een keer samen koffie of thee te drinken.

Leuk, doen we!

Meer trouwfoto’s bij Klooster Bethlehem (en elders)

Een overzicht met de hoogtepunten van de bruiloften die ik als trouwfotograaf vorig jaar mocht fotograferen, waaronder één bij Klooster Bethlehem in Haren. Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik jullie graag meer zien.

Dat wil ik ook!

Trouwen bij Klooster Bethlehem in Haren – Jeroen Savelkouls Fotografie

Jeroen Savelkouls

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie unieke verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe trouwalbum. Ik fotografeer bruiloften door het hele land, en reis ook graag mee naar een mooi oord over de grens!

Tijdens jullie bruiloft bij Klooster Bethlehem in Haren let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller

trouwfotograaf limburg

Dit zeggen anderen

recensie klooster behtlehem

“Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we een heel prettig contact gehad, dit voelde eigenlijk meteen al vertrouwd. Jeroen is erg flexibel geweest, wij hebben meermaals onze bruiloftdata moeten aanpassen door corona en ook hierin was hij erg meedenkend. Op de dag zelf was het fijn om Jeroen erbij te hebben. Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren echt weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto’s die hij (ook snel) aanleverde. Kortom: wat ons betreft een enorme aanrader om Jeroen als trouwfotograaf te kiezen!! Als we nog een keer een renewal of the vows doen weten we hem te vinden ;)” – via Google Reviews

Senja & Jordy
recensie klooster behtlehem

“Wij wilden graag een goede fotograaf voor onze bruiloft. Na wat navraag bij bekenden bleek dat mensen in het algemeen wat twijfel hadden bij hun trouwfoto’s; vaak veel het toch een beetje tegen. Onze ervaring staat daar lijnrecht tegenover! Wij zijn meer dan tevreden dat wij voor Jeroen hebben gekozen. Bij het eerste gesprek hadden we meteen het gevoel dat we met hem verder wilden. Zijn persoonlijkheid, fijne en duidelijke communicatie en uiteraard de voorbeelden die hij liet zien waren zoals je zou wensen van een bruidsfotograaf. Jeroen wil kwaliteit leveren en dat kunnen wij ook goed terugzien. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken en raden Jeroen dan ook aan iedereen aan.” -> via Google Reviews

Daniëlle & Rutgher
recensie klooster behtlehem

Dankzij Jeroen is onze bruiloft prachtig vereeuwigd op beeld. Van het ontvangst bij Jeroen tot de oplevering van de foto’s kunnen we niet anders dan 5 sterren geven aan Jeroen. Hij neemt de tijd om naar je wensen te luisteren, heeft een prachtig portfolio waardoor je direct weet wat voor foto’s je kan verwachten en komt zelf met goede ideeën als je zelf nog niet zo goed weet wat je wilt. Op de bruiloft was Jeroen op tijd aanwezig en wist hij ook gelijk waar we het beste konden beginnen met foto’s maken, hierbij gaf hij handige tips om spontane reacties los te krijgen bij ons.Gedurende de dag, tijdens de ceremonie en het feest, wist hij ook alle momenten goed vast te leggen zonder dat de gasten daar last van hadden. -> via Google Reviews

Sanne & Marijn
fotograaf klooster bethlehem
trouwfotograaf klooster bethlehem
groepsfoto drone hart

Vragen? Stuur me een berichtje!