trouwen kasteel bloemendal

Waarom trouwen op Kasteel Bloemendal?

Kasteel Bloemendal in Vaals is een ontzettend fijne en veelzijdige trouwlocatie. Bijzonder is vooral de gelaagde kloostertuin, die bestaat uit verschillende terrassen met waterpartijen. Dit is een ideaal plekje voor jullie ceremonie, mits het mooi weer is natuurlijk. Het is ook mogelijk om binnen te trouwen, in een van de statige zalen. Verder beschikt het kasteel over een goed restaurant, een feestruimte én een luxe bruidssuite. Dat betekent dat jullie hier terecht kunnen voor alle onderdelen van jullie grote dag, wel zo handig.

Ja, ik wil!

Bruidsreportage bij Kasteel Bloemendal

De grote kloostertuin van Kasteel Bloemendal is de perfecte locatie voor de shoot met jullie tweeën. De tuin bestaat uit verschillende niveaus, waardoor het fijn spelen is met perspectief en hoogteverschillen. Er is veel groen, een wandelpad en een aantal waterpartijen. Hebben jullie ruimte in het draaiboek om er rond zonsondergang even tussenuit te gaan? Dan is de tuin een mooie plek voor romantische trouwfoto’s bij avondlicht.

Check jullie datum
kasteel Bloemendal Vaals
trouwceremonie vaals
trouwen kasteel bloemendal 2

Veelgestelde vragen over trouwen op Kasteel Bloemendal

Een aantal veelgestelde vragen over bruiloften op Kasteel Bloemendal in Vaals op een rijtje. Meer vragen? Stuur me een berichtje!

Kasteel Bloemendal geldt als officiële trouwlocatie van de gemeente Vaals.

Bij Kasteel Bloemendal kunnen jullie zowel buiten in de kloostertuin als binnen in één van de mooie zalen trouwen. Verder biedt de locatie gelegenheid voor alle onderdelen van jullie dag, waaronder receptie/borrel, diner en feest.

De kloostertuin biedt volop mogelijkheden voor mooie trouwfoto’s. In het geval van regen kunnen we ook binnen foto’s maken.

Het is toegestaan om boven het kasteel en de tuin te vliegen met een drone. Zoals overal in Nederland kan er sprake zijn van tijdelijke vliegbeperkingen. Jullie fotograaf zoekt dit voor jullie uit.

Zeker kan dat. Het kasteel beschikt over een geschikte ruimte voor het geven van een mooi dansfeest.

Zeker! Het kasteel beschikt over een ruime en luxe bruidssuite met ligbad. Leuk detail: op verschillende plekken hangen trouwfoto’s van JFK en Jackie Onassis. Aangezien het kasteel in gebruik is als hotel kunnen ook jullie gasten er blijven slapen.

Het kasteel is eind achttiende eeuw gebouwd door in opdracht van de Akense textielfabrikant Johann von Clermont. De zijvleugels van Bloemendal dateren uit de jaren negentig van de overige eeuw. Het gebouw is ruim anderhalve eeuw in gebruik geweest door een Franse religieuze congregatie. Vandaar dat de tuin nog altijd kloostertuin wordt genoemd.

Jullie zouden het eens kunnen proberen bij Jeroen Savelkouls Fotografie. 😉

Stuur me een berichtje
kasteel bloemendal drone
Hebben jullie al een fotograaf?

Trouwen jullie op Kasteel Bloemendal in Vaals? Ik help ik jullie graag aan een kleurrijke reportage vol echte emoties en spontane momenten. Stuur me een berichtje om een keer samen koffie te gaan drinken.

Koffie, klink goed!

Meer trouwfoto’s op Kasteel Bloemendal (en elders)

In 2022 mocht ik een prachtige bruiloft op Kasteel Bloemendal vastleggen. Een aantal foto’s daarvan vinden jullie terug in onderstaande overzicht met de hoogtepunten van het jaar. Willen jullie meer zien? Stuur me dan een berichtje!

Dat wil ik ook!

Trouwen op Kasteel Bloemendal in Vaals – Jeroen Savelkouls Fotografie

Jeroen Savelkouls

Ik ben een verhalenverteller. En als fotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie unieke verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe trouwalbum. ik fotografeer bruiloften door het hele land, en zeker ook in het prachtige Limburg waar ik ben opgegroeid.

Tijdens jullie bruiloft let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller

trouwfotograaf limburg

Dit zeggen anderen

review bloemendal

“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig. Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen. ” – via Google Reviews

Lise & Tom
recensie kelly rogier

Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad. -> via Google Reviews

Kelly & Rogier
review bloemendal
Jeroen is heel goed bereikbaar, heel aardig, goed in zijn vak en hij neemt de tijd om je te leren kennen. Hij luisterde goed naar onze wensen en we hebben goede contact gehad over het draaiboek van onze trouwdag. Wij zijn heel blij met de foto’s van de dag! Wij zijn heel erg blij dat Jeroen ons wilde vastleggen op onze mooie dag. -> via Google Reviews
Nienke & Daan
bloemendal bruid voorbereidingen
taart aansnijden bloemendal

Vragen? Stuur me een berichtje!