Jaaroverzicht 2021

trouwen utrecht

De liefde kent geen gevaar, zo heet het. Maar ook in 2021 slaagde de grote C erin de plannen van veel bruidsparen in de war te sturen. Minder gasten, meer afstand, geen feesten, kleinere groepen en in een enkel geval zelfs uitstel van de dag waar al zo lang naar werd uitgekeken.

Dit trouwseizoen kende vooral een moeilijke start en een moeilijk einde, met bruiloften die door plotselinge beperkende maatregelen een paar dagen voor de geplande datum moesten worden afgezegd. Frustratie en teleurstelling. Maar tussen de donkere wolken van nieuwe virusvarianten en daaropvolgende lockdowns braken toch geregeld  de zonnestralen van de liefde door.

En dus mocht ik, ondanks alle ellende, dit jaar toch achttien keer op pad voor het vastleggen van evenzoveel unieke verhalen. Geliefden die er al zo lang naar uit hadden gekeken en nu eindelijk mochten. Kinderen die een traantje wegpinkten bij het ja-woord van hun moeder. Emotionele speeches tijdens het diner. En, op de zeldzame momenten dat het mocht, dansen tot in de kleine uurtjes.

Onderstaande overzicht is het topje van de ijsberg. De bijna veertig foto’s staan voor vele duizenden andere bevroren momenten. Inmiddels is het volgende seizoen alweer nagenoeg volgeboekt, met doorgeschoven en nieuwe boekingen. Verse verhalen zijn in de maak, want de liefde kent geen gevaar.

makeup
hair spray backlight
bruiloft klooster haren
bruidegom trouwpak
aankleden
first look bruiloft
first look 02
bruid en vader
bruiloftsgasten
in de kas
kinderen bruiloft
cenakelkerk
trouwen op het strand nijmegen
ceremonie winssen
klooster trouwen
ringen kerk
bruiloft kus
bruiloftsgasten
trouwen klooster 2
trouwen utrecht
bruiloft rozeblaadjes
felicitaties corona
masters of wedding photography
champagne sabreren
toast en receptie
bruiloft utrecht 01
bruidstaart
bruiloft receptie
tuinbruiloft
bruiloft stukjes
bruiloft stukjes 2
wedisson awards
metaal kathedraal
off camera flash
trouwen hoogh huys winssen
bruiloft dansen
dansvloer ulvenhout fazant

Awards & partners

masters of wedding photography
one eyeland finalist
badass logo
this-is-reportage-member

Ik ben als trouwfotograaf actief in onder meer Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Utrecht en Amsterdam. En ik ga graag mee op avontuur naar Italië of een ander mooi oord over de grens!

Check jullie datum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *