trouwfotograaf rotterdam

Trouwfotograaf Rotterdam

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Rotterdam doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie unieke verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe trouwalbum.

Tijdens jullie bruiloft let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen.

Naast bruidsfotograaf heb ik ook jarenlang als journalist gewerkt. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie trouwdag doe, van de vroege ochtend tot in de late uurtjes. Observeren en fotograferen. Zonder dat jullie het doorhebben.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Lees meer over mij
trouwfotograaf rotterdam
bruidsfotograaf rotterdam
trouwfotograaf rotterdam
bruidsfotograaf rotterdam

trouwfotograaf in Rotterdam

Wat leuk dat jullie in Rotterdam gaan trouwen! Graag help ik jullie met het realiseren van jullie droombruiloft in de stad aan de Maas. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in een klein café of een groots spektakel in een luxe hotel: ik zorg ervoor dat jullie trouwdag wordt vastgelegd zoals jullie het hebben beleefd. En natuurlijk ga ik graag met jullie de stad in voor een fotoshoot bij de Erasmusbrug, de Euromast, Hotel New York of een van de vele andere Rotterdamse iconen.

Check jullie datum
trouwen in rotterdam

Verlovingsshoot| Bruidsfotograaf Rotterdam

Tijdens de verlovingsshoot leg ik jullie liefde vast op een mooie locatie: tussen de wolkenkrabbers, aan de Maas, of elke andere plek die jullie na aan het hart ligt. Het is een perfecte generale repetitie voor jullie bruiloft. Zo kunnen jullie vast wennen hoe het is om op de foto te gaan.

Album | Trouwfotograaf Rotterdam

Elke trouwfoto die jullie ontvangen, vertelt een mini-verhaal. Het liefst breng ik die allemaal samen in een album dat het complete verhaal vertelt. De trouwboeken zijn van hoogwaardige materialen en gaan generaties lang mee. Er zijn veel keuzemogelijkheden.

Buitenland | Bruidsfotograaf Rotterdam

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dus ik ga graag met jullie mee op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik met jullie mee over de invulling van de dag of dagen, en help ik de investering zo beperkt mogelijk te houden. Frankrijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd of vlieg overal naartoe!

Jeroen is te gek!! Super relaxed in de omgang, goed geluisterd naar onze wensen. In de aanloop naar onze dag ook nog regelmatig contact gehad, zodat alles soepel verliep. Jeroen heeft onze trouwdag vastgelegd door op de achtergrond de mooiste momenten te vangen op camera. Enorm blij en dankbaar!

V & J / via Google Reviews
verlovingsshoot in rotterdam met erasmusbrug
loveshoot in rotterdam met de hef op de achtergrond
verlovingsshoot in Rotterdam

bruidsfotograaf in Rotterdam

Mijn stijl is ongedwongen en journalistiek. Het grootste deel van de dag bevind ik mij op de achtergrond, onopvallend maar wél alert om alle belangrijke momenten te vangen. Zelfs de momenten die jullie zelf niet eens opvallen. Heel soms neem ik de regie, als ik een mooi licht zie, of een bijzondere compositie. Elke foto’s die jullie na afloop van mij ontvangen, draagt bij aan het verhaal van jullie dag.

Check jullie datum
aankleden bruidegom, wedisson award winner

trouwlocaties in rotterdam

Een stad zoals Rotterdam vind je nergens, en dus zijn jullie hier verzekerd van een uniek decor voor jullie bruiloft. Ook bijzonder: van de gemeente Rotterdam mag je overal trouwen, zolang de locatie maar veilig en voor iedereen toegankelijk is. Hieronder vinden jullie vijf tips voor een mooie trouwlocatie in Rotterdam, klik op de kaart voor nog veel meer opties.

RDM Kantine

Dudok in het Park

De Machinist

Landhuis De Oliphant

Wereldmuseum

Check jullie datum

grote en kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van de bruid of bruidegom. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend fijn, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto, waarop de broer van de bruid zijn zus voor het eerst in trouwjurk ziet. Klik op onderstaande knop voor meer info over deze én andere prijswinnende trouwfoto’s.

Meer awards
winnaar masters wedding photography jeroen savelkouls

“We zijn heel blij dat we de keuze gemaakt hebben om onze bruiloft vast te laten leggen door Jeroen. Al tijdens het kennismakingsgesprek hadden we een goed gevoel bij Jeroen, wat een rustige vriendelijke man. In de aanloop naar de bruiloft is er nog contact geweest om alles nog een keer door te spreken. Op de dag zelf merkten we nauwelijks dat hij foto´s maakte. De preview foto´s waren prachtig! We konden niet wachten op de rest. Ze zijn erg mooi geworden, een mooie herinnering aan een fantastische dag!”

S & S / via Masters of Wedding Photography
aankleden bruid tijdens trouwdag
bruidstaart proeven
trouwfotograaf dansfeest in rotterdam

Check jullie datum

Trouwfotograaf Rotterdam & bruidsfotograaf Rotterdam

Ik ben ook actief in onder meer Nijmegen, Amsterdam, Utrecht, Tilburg en Roermond. En ik reis graag met jullie mee voor een mooie bruiloft over de grens.