Trouwfotograaf Frankrijk

Zijn jullie op zoek naar een Nederlandse trouwfotograaf in Frankrijk? Ik help jullie graag met het realiseren van jullie droombruiloft in la douce France. Of het nu gaat om een intieme ceremonie in een oud klooster in de Bourgogne, een compleet trouwweekend tussen de olijfbomen in de Provence, of een groots spektakel in de schaduw van de Eiffeltoren; ik droom én reis graag met jullie mee!

Enchanté, Ik ben Jeroen Savelkouls, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie verhaal in kleurrijke foto’s van momenten & emoties. Zonder iets in scene te zetten of te regisseren, zoals het echt is. Sinds 2016 ben ik werkzaam als trouwfotograaf. Jaarlijks fotografeer ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland, altijd op zoek naar nieuwe verhalen om te vertellen.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Meer over mij
trouwfotograaf frankrijk
trouwfotograaf frankrijk
bruidsfotograaf frankrijk
trouwfotograaf frankrijk

Trouwfotograaf in Frankrijk

Trouwen in Frankrijk, lang was dat ook mijn droom. Maar om praktische bezwaren werd het uiteindelijk toch wat dichter bij huis. Natuurlijk heb ik daar spijt van! Maar als trouwfotograaf kan ik toch nog een klein beetje van die Franse droom proeven door jullie bruiloft vast te leggen. Of dat nu is tussen de olijfbomen of zonnebloemen in de Provence, op een oud kasteel in de Bourgogne, of in een grote stad zoals Parijs of Lyon – ik help jullie aan een prachtige reportage van jullie droombruiloft.

Check jullie datum
bruiloft in frankrijk

Een Nederlandse of Franse trouwfotograaf?

Een bruiloft in Frankrijk organiseren is meer werk dan het plannen van een trouwdag in Nederland. De regels zijn anders, de taal is vreemd en de afstand is groot. Dan kan het helpen om thuis alvast een trouwfotograaf te regelen. Iemand die je even in de ogen kunt kijken en aan wie je duidelijk je wensen en ideeën kunt overbrengen. Dat laatste is vooral ook op de bruiloft zelf heel prettig.

Check jullie datum
kasteel in frankrijk

Hoeveel uur fotografie hebben we nodig in Frankrijk?

Als jullie in Frankrijk gaan trouwen, zijn zes uurtjes fotografie echt niet genoeg. Het zou ontzettend jammer zijn als jullie geen gebruik maken van de mogelijkheden die de locatie, die jullie met zorg hebben uitgekozen, te bieden heeft. Het Franse trouwpakket bevat daarom veertien uur fotografie, met de optie tot verlenging. Op die manier kan ik er niet alleen op de trouwdag zelf bij zijn, maar ook bij aankomst of juist het vertrek van de gasten. Ook is er dan ruimte voor een loveshoot of een extra bruidsreportage. De meeste bruidsparen die in het buitenland trouwen, boeken mij voor anderhalve dag.

Check jullie datum
trouwen in frankrijk

Journalistieke trouwfotografie

Mijn trouwfotografie is gebaseerd op journalistiek. En die stijl neem ik natuurlijk mee naar Frankrijk. Ik wil dat de foto’s die jullie straks ontvangen jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend bij de make-up tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Check jullie datum
journalistieke trouwfotografie italie

Tarief voor trouwfotografie in Frankijk

Het starttarief voor trouwfotografie in Frankrijk is 2.750 euro. Inbegrepen hierin is veertien uur fotografie op jullie trouwdag, minimaal 400 foto’s in hoge resolutie en een album van 20x15cm. Een extra halve dag fotografie is mogelijk voor 500 euro. Op die manier kunnen jullie bijvoorbeeld ook de ondertrouw laten vastleggen, of de aankomst of het vertrek van de gasten. Ook kunnen we dan een extra fotoshoot met jullie tweeën doen. Reis- en verblijfskosten zijn niet inbegrepen.

Tip: als ik op de trouwlocatie kan overnachten, houden jullie de kosten laag én kan ik makkelijk overal bij zijn.

 

Frans avontuur

  • 14 uur trouwfotografie in Frankrijk
  • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
  • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
  • 20x15cm trouwalbum
  • videoslider met hoogtepunten
  • extra halve dag fotografie voor 500 euro
  • albumupgrade mogelijk vanaf 450 euro

2.750 euro

check jullie datum

Grote & kleine hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van het bruidspaar. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend fijn, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de bruiloft van Senja & Jordy. Klik op onderstaande knop voor meer info over deze én andere prijswinnende trouwfoto’s.

Meer awards
winnaar masters wedding photography jeroen savelkouls
klaarmaken bruiloft frankrijk
provencaalse bruiloft
trouwen in zuid-frankrijk

Check jullie datum

Trouwfotograaf Frankijk & Bruidsfotograaf Frankrijk

Ik ben ook actief in onder meer Italië, Spanje en natuurlijk overal in Nederland, waaronder in Gelderland, Brabant en Utrecht.