Trouwfotograaf Frankrijk

Zijn jullie op zoek naar een Nederlandse trouwfotograaf in Frankrijk? Ik help jullie graag met het realiseren van jullie droombruiloft in la douce France. Of het nu gaat om een intieme ceremonie in een oud klooster in de Bourgogne, een compleet trouwweekend tussen de olijfbomen in de Provence, of een groots spektakel in de schaduw van de Eiffeltoren; graag reis ik met jullie mee.

Ik ben Jeroen Savelkouls, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie verhaal in kleurrijke foto’s van momenten & emoties. Zonder iets in scene te zetten of te regisseren, zoals het echt is. Sinds 2016 ben ik werkzaam als trouwfotograaf. Jaarlijks fotografeer ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland, altijd op zoek naar nieuwe verhalen om te vertellen.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Meer over mij
trouwfotograaf frankrijk
trouwfotograaf frankrijk
bruidsfotograaf frankrijk
trouwfotograaf frankrijk

Trouwfotograaf in Frankrijk

Trouwen in Frankrijk, lang was dat ook mijn droom. Maar om praktische bezwaren werd het uiteindelijk toch wat dichter bij huis. Als trouwfotograaf kan ik toch nog een klein beetje van die Franse droom proeven door met liefde en aandacht jullie bruiloft vast te leggen. Of dat nu is tussen de olijfbomen of zonnebloemen, op een oud kasteel, of bij een mooie gite – ik help jullie aan een prachtige reportage van jullie droombruiloft.

Check jullie datum
bruiloft in frankrijk

Een Nederlandse of franse trouwfotograaf?

Een bruiloft over de grens organiseren is meer werk dan het plannen van een trouwdag in Nederland. De regels zijn anders, de taal is vreemd en de afstand is groot. Dan kan het helpen om thuis alvast een trouwfotograaf te regelen. Iemand die je even in de ogen kunt kijken en aan wie je duidelijk je wensen en ideeën kunt overbrengen. Dat laatste is vooral ook op de bruiloft zelf heel prettig. Ik reis ruim voor jullie trouwdatum naar Frankrijk, om zelfs bij stakingen of files op tijd te zijn voor het vastleggen van jullie grote dag(en).

Check jullie datum
kasteel in frankrijk

Hoeveel uur fotografie hebben we nodig in Frankrijk?

Als jullie in Frankrijk gaan trouwen, zijn zes uurtjes fotografie echt niet genoeg. Het zou ontzettend jammer zijn als jullie geen gebruik maken van de mogelijkheden die de locatie, die jullie met zorg hebben uitgekozen, te bieden heeft. Het Franse trouwpakket bevat daarom zestien uur fotografie, te besteden over maximaal twee dagen. Op die manier kan er niet alleen op de trouwdag zelf bij zijn, maar ook bij aankomst of juist het vertrek van de gasten. Ook is er dan ruimte voor een loveshoot of een extra bruidsreportage. Uiteraard is het mogelijk het pakket uit te breiden met extra uren of dagen.

Check jullie datum
trouwen in frankrijk

Tarief voor trouwfotografie in Frankijk

De kosten voor het Franse trouwpakket komen uit op 4.000 voor zestien uur fotografie. Dit is inclusief een luxe album én alle reis- en verblijfskosten. Extra uren zijn mogelijk voor 125 euro per uur.

Frans avontuur

  • 16 uur fotografie verdeeld over maximaal twee dagen
  • minimaal 450 foto’s in hoge resolutie
  • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
  • luxe 30x20cm trouwalbum met 50 pagina’s
  • videoslider met hoogtepunten
  • alle reis- en verblijfskosten
  • optioneel: extra uren voor 125 euro p/u

4.000 euro

check jullie datum

Kleine & grote hoogtepunten

Vaak krijg ik na het afleveren van de trouwfoto’s een appje of een mailtje van, meestal, de bruid. Dat ze ontzettend blij zijn met het resultaat. Voor mij zijn dat de grote hoogtepunten van dit werk. Wat kleinere hoogtepunten, maar ook ontzettend fijn, zijn de prijzen die ik af en toe mag winnen. Zoals met deze foto van de bruiloft van Senja & Jordy. Klik op onderstaande knop voor meer info over deze én andere prijswinnende trouwfoto’s.

Meer awards
winnaar masters wedding photography jeroen savelkouls
klaarmaken bruiloft frankrijk
provencaalse bruiloft
trouwen in zuid-frankrijk

Check jullie datum

Trouwfotograaf Frankijk & Bruidsfotograaf Frankrijk

Ik ben ook actief in onder meer Italië, Spanje en natuurlijk overal in Nederland, waaronder in Gelderland, Brabant en Utrecht.