Loveshoot met Nienke & Daan in Bottendaal

bottendaal

Bottendaal: een oude Nijmeegse wijk

Een thuiswedstrijd, deze loveshoot in de Nijmeegse wijk Bottendaal. Voordat ik later dit jaar de bruiloft van Nienke en Daan mag vastleggen, gingen we eerst samen op pad voor een pre-weddingshoot. Ik wilde altijd al een keer een reportage maken in mijn eigen buurt en aangezien dit knappe stel bij mij om de hoek woonde (zij zijn inmiddels verhuisd), was de keuze voor een locatie snel gemaakt.

Zeepfabriek & arbeiderswoningen

Bottendaal dus. Op een mooie herfstige middag wandelden we langs de oude arbeiderswoningen, de voormalige Zeepfabriek, de ROC aan het Vondelpark en door het kleine natuurparkje. Aan het einde van de shoot mochten de twee huisgenoten van Nienke en Daan ook nog even aanschuiven.

loveshoot nijmegen bottendaal
loveshoot nijmegen bottendaal
zeepfabriek bottendaal
fotograaf bottendaal
fotograaf bottendaal
roc nijmegen
roc nijmegen
roc nijmegen
silhouet
natuurparkje bottendaal
bottendaal
bottendaal
bottendaal
nijmegen wijk
nijmegen wijk
loveshoot nijmegen bottendaal

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland vast. Ik ben actief in onder meer Nijmegen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Arnhem en Den Bosch. En graag reis ik met jullie mee naar Italië, Frankrijk of een ander mooi oord voor een destination wedding.

De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *