Loveshoot van Giada & Loris in Venetië

loveshoot venetië

Loveshoot in Venetië

Betere gidsen in Venetië dan Giada en Loris zijn nauwelijks voor te stellen. Dit leuke stel kent namelijk niet alleen de mooiste plekken in de stad, maar ook de allerbeste eettentjes, wijnbars en ijssalons. Eén van hun favoriete wijken is Cannaregio, de meest noordelijke buurt die toeristen doorgaans links laten liggen. Daar moesten we dus naar toe. Op een warme zomeravond dwaalden we samen door de straten rondom de Chiesa dell Abbazia della Misericordia, een prachtige kerk aan de Rio della Senza. Terwijl de zon langzaam zakte, liepen we over pleintjes en bruggetjes, door steegjes en tunneltjes, en pauzeerden we voor een heerlijke gelato.

Voor mij is Italië één van de mooiste bestemmingen ter wereld. Ik hou van de geschiedenis, de kunst en het eten. Venetië staat hoog op mijn favorietenlijst, maar ook in andere steden en regio’s kom ik graag. Dus zoeken jullie een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Italië? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen. Ik reis graag met jullie mee!

De foodtours van Giada & Loris zijn te boeken via Your Local in Venice. Een dikke aanrader!

bruggen venetië
verlovingsshoot venetie
engagement shoot venice
loveshoot venetië
loveshoot venetië
loveshoot venetië
steegjes venetië
venetiaanse steegjes
loveshoot venetië
bruggen venetië
bruggetje venetie
fotoshoot venetië
venetie bij zonsondergang
loveshoot venetië
loveshoot venetië
steegjes venetië

GERELATEERDE BERICHTEN

LATEN WE KENNISMAKEN!

Awards & partners

masters of wedding photography
one eyeland finalist
badass logo
this-is-reportage-member

Ik ben als trouwfotograaf actief in onder meer Gelderland, Brabant, Utrecht en Limburg. En ik ga graag mee op avontuur naar een mooi oord over de grens!

Check jullie datum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *