Loveshoot van Giada & Loris in Venetië

loveshoot venetië

Loveshoot in Venetië

Betere gidsen in Venetië dan Giada en Loris zijn nauwelijks voor te stellen. Dit leuke stel kent namelijk niet alleen de mooiste plekken in de stad, maar ook de allerbeste eettentjes, wijnbars en ijssalons. Eén van hun favoriete wijken is Cannaregio, de meest noordelijke buurt die toeristen doorgaans links laten liggen. Daar moesten we dus naar toe. Op een warme zomeravond dwaalden we samen door de straten rondom de Chiesa dell Abbazia della Misericordia, een prachtige kerk aan de Rio della Senza. Terwijl de zon langzaam zakte, liepen we over pleintjes en bruggetjes, door steegjes en tunneltjes, en pauzeerden we voor een heerlijke gelato.

Voor mij is Italië één van de mooiste bestemmingen ter wereld. Ik hou van de geschiedenis, de kunst en het eten. Venetië staat hoog op mijn favorietenlijst, maar ook in andere steden en regio’s kom ik graag. Dus zoeken jullie een trouwfotograaf voor jullie bruiloft in Italië? Schroom dan niet om mij een berichtje te sturen. Ik reis graag met jullie mee!

De foodtours van Giada & Loris zijn te boeken via Your Local in Venice. Een dikke aanrader!

bruggen venetië
verlovingsshoot venetie
engagement shoot venice
loveshoot venetië
loveshoot venetië
loveshoot venetië
steegjes venetië
venetiaanse steegjes
loveshoot venetië
bruggen venetië
bruggetje venetie
fotoshoot venetië
venetie bij zonsondergang
loveshoot venetië
loveshoot venetië
steegjes venetië

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland vast. In 2022 studeerde ik af bij Two Mann U, een intensief opleidingstraject voor trouwfotografen. De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

GERELATEERDE BERICHTEN

LATEN WE KENNISMAKEN!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *