Het verhaal van jullie bruiloft, nóg beter verteld

Ik vertel graag het verhaal van jullie bruiloft. In het trouwalbum komt dit verhaal het beste tot zijn recht. Door de selectie van de meest waardevolle foto’s, het zorgvuldige ontwerp en de diepte van de kleuren vormt het de ultieme herinnering aan die prachtige dag. Veel meer dan de digitale foto’s op computer of telefoon is het trouwalbum een tijdloos document, voor jullie en voor de generaties na jullie. En het staat ook nog eens indrukwekkend in jullie boekenkast!

cover trouwalbum hout

met de hand gemaakt

Het trouwalbum is een upgrade van het basisalbum dat deel uitmaakt van elk trouwpakket. De boeken zijn met de hand gemaakt door mijn favorieten leverancier in Portugal, een bedrijf met veertig jaar ervaring. Ze kunnen plat op tafel liggen, zonder dat de rug buigt. Het hoogwaardige fotopapier zorgt ervoor dat jullie foto’s er op hun best uitzien.

Hoe jullie trouwalbum er straks uitziet, is voor een groot deel aan jullie. De belangrijkste keuzes die jullie maken zijn die voor het materiaal (linnen of hout & kunstleer) en voor het formaat (30x20cm) of (40x30cm). Op de cover staan jullie namen, eventueel aangevuld met datum en plaats. Daarnaast zijn er tal van opties voor een luxe afwerking. Zo is er voor elk album een bijpassende bewaardoos. Het trouwalbum is leverbaar vanaf 450 euro.

linnen cover layflat

kleine albums voor een kleine prijs

Wie heeft er nóg liever een album met jullie trouwfoto’s in de kast staan dan jullie zelf? Ouders en schoonouders natuurlijk! En daarom is het mogelijk om een of twee replica’s van het luxe trouwalbum bij te bestellen. Deze ouderalbums zijn voor een kleine meerprijs leverbaar in het formaat 22x15cm. Ze zijn gemaakt van exact hetzelfde materiaal als hun grotere broertjes en zusjes, en beschikken ook over stevig en hoogwaardig fotopapier. Ik pak het ouderalbum graag in als een mooi cadeau met een handgeschreven kaartje.

hout kunstleer cover

gratis basisalbum bij elk trouwpakket

Is een luxe trouwalbum voor jullie niet nodig? Dan ontvangen jullie bij elk trouwpakket een gratis basisalbum van 20×15 cm. Dit boek bevat 12 spreads en een selectie van ongeveer dertig door jullie zelf gekozen hoogtepunten van de bruiloft. Het basisalbum heeft over een linnen cover, leverbaar in 8 kleuren. Net als de grotere varianten is dit boek gemaakt van materialen die lang meegaan.

Vragen? stuur me een berichtje!