Loveshoot op de Posbank | Kathelijne & Ronald

verlovingsshoot op de veluwe bij avondlicht

Nog een paar weken en dan gaan Kathelijne en Ronald trouwen. Voor hun verlovingsshoot trokken we op een mooie zomeravond naar de Posbank, een natuurgebied in de buurt van Arnhem. We hoopten op een lekker avondzonnetje en dat was precies wat we kregen. We maakten een mooie wandeling, leerden elkaar wat beter kennen en stalkten een aantal paarden (of vice versa). Het resultaat: een fijne serie foto’s, waarvan er inmiddels twee op de uitnodiging prijken.

Over de Posbank

De Posbank is het hoogste punt van Nationaal Park Veluwezoom, het oudste nationale park van Nederland. Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht over de heuvels, bossen en heidevelden in de omgeving. De naam van het gebied verwijst naar de heer A. Post, die aan het begin van de vorige eeuw voorzitter van de ANWB was. Omdat die organisatie een belangrijke rol heeft gespeeld in de ontwikkeling van het toerisme in Nederland, is het uitkijkpunt Posbank gedoopt. Tegenwoordig is het gebied een populaire locatie voor natuurliefhebbers, wandelaars, hardlopers en fietsers. En aanstaande bruidsparen met hun fotograaf.

loveshoot op de Posbank bij avondlicht
prewedding shoot posbank
lachend stel tijdens loveshoot op de veluwe
verlovingshoot bij avondlicht op de posbank
loveshoot op de posbank met verliefd stel
verlovingsshoot op de veluwe bij avondlicht
stel wandelt over de veluwe bij avondlicht
verliefd stel tijdens verlovingsshoot op de posbank
verliefd koppel tijdens verlovingsshoot op de posbank in het avondzonnetje
stel wandelt over de posbank in avondlicht
posbank loveshoot
verlovingsshoot met paarden op de posbank
verliefd stel bij zonsondergang op de posbank

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland vast. De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *