Loveshoot op Strijp-S in Eindhoven

pastry club machine kamer

Loveshoot op Strijp-S in Eindhoven

Eén van mijn favoriete locaties voor een loveshoot: het voormalige industrieterrein van Strijp-S in Eindhoven. Ik was dus ook extra enthousiast toen Johanna en Joas deze plek uitkozen. Het liefst hadden zij hier hun bruidsreportage laten maken, maar vanwege de afstand tot de trouwlocatie bleek dat niet in de planning te passen. Doordat zij voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot hebben geboekt konden we alsnog naar Eindhoven afreizen.

De machinekamer van de Pastry Club

We begonnen de shoot in de zogenoemde machinekamer. Dit is het gebouw waarin tegenwoordig banketbakker The Pastry Club is gevestigd. Door de grote ramen aan één zijde van de ruimte valt ontzettend veel licht naar binnen. Op bewolkte dagen is dat zacht en egaal, zoals tijdens de bruiloft van Mirjam & Victor in 2017. Maar deze dag stond er een felle zon aan een strakblauwe hemel, waardoor we te maken hadden met scherpe contrasten. Een heel andere look, maar zeker net zo mooi.

Karakteristieke blauwe trappen

Het tweede deel van onze loveshoot op Strijp-S brachten we buiten door. Eerst met een gebakje (hoe kan het ook anders) van de Pastry Club op een bankje in de zon, daarna op het traditionele uitzichtpunt bovenaan de karakteristieke blauwe trappen. We eindigden de middag met het maken van een foto in het trappenhuis van één van de moderne woontorens aan het terrein. Ik heb nu al zin in de bruiloft!

machinekamer eindhoven
loveshoot strijp-s eindhoven
loveshoot strijp-s eindhoven
machinekamer pastryclub
portretfotografie strijp-s
portretfoto strijp-s eindhoven
loveshoot strijp-s eindhoven
trouwen op strijp-s
loveshoot strijp-s eindhoven
pastry club machinekamer
pastry club machine kamer
loveshoot pastry club
pre wedding shoot pastry club
engagement shoot pastry club
loveshoot strijp eindhoven
lifestyle shoot
industriele trouwlocatie
philipsterrein
blauwe trappen strijp-s
loveshoot strijp-s eindhoven
uitzicht op strijp
uitzicht op eindhoven
strijp trappenhuis

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloft in binnen- en buitenland – waaronder in Eindhoven en elders in Brabant – vast. In 2022 studeerde ik af bij Two Mann U, een intensief opleidingstraject voor trouwfotografen. De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

GERELATEERDE BERICHTEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *