trouwfotograaf eindhoven
bruidsfotograaf eindhoven
trouwfotograaf eindhoven

Trouwfotograaf Eindhoven

Hi, ik ben Jeroen. Ik hou van het vertellen van verhalen, en als trouwfotograaf in Eindhoven doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, in foto’s van echte emoties en spontane momenten, samengebracht in een luxe album dat generaties meegaat.

Tijdens jullie bruiloft ben ik altijd op zoek naar momenten die iets vertellen over wie jullie zijn. Van de vroege uurtjes in de make-upstoel toen de zweetdruppels op de dansvloer. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten, of de regie nemen. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen. Jullie verhaal staat centraal.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller met camera

Lees meer over mij
Trouwfotograaf Jeroen Savelkouls

trouwfotograaf eindhoven

TROUWFOTOGRAAF IN EINDHOVEN

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Eindhoven. Zowel in de stad als in de omgeving zijn veel mooie plekken te vinden om te trouwen. Vooral Strijp-S, het voormalige Philips-terrein, biedt een aantal fijne trouwlocaties. Voor de fotoshoot hoef je niet te reizen, want dit deel van de stad heeft veel geschikte opties. Houden jullie meer van natuur? Dan is Groendomein Wasven een fijne plek. Ik nodig jullie graag uit voor een kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken.

check jullie datum
bruidsfotograaf eindhoven machinekamer

Lees hier het artikel van het Eindhovens Dagblad over Strijp-S als fotolocatie met een aantal citaten en foto’s van mij.

journalistieke fotografie

Mijn stijl valt het beste te omschrijven als journalistiek. Als trouwfotograaf in Eindhoven leg ik jullie grote dag vast zoals die echt verloopt, zonder dat ik ingrijp of op de voorgrond treed. Vaak zullen jullie mijn aanwezigheid niet eens opmerken als ik hard aan het werk ben om alle grote en kleine momenten vast te leggen. Uiteindelijk leidt dit tot een verslag met echte emoties. Tijdens de fotoshoot zal ik jullie coachen, maar ook dan houden we het zo spontaan en echt mogelijk.

meer over mijn werkwijze
journalistieke trouwfotografie in eindhoven

Prijswinnende trouwfotografie

Het is ontzettend fijn om na levering van de foto’s bedankjes van bruidsparen te krijgen. De wetenschap dat het resultaat nog lang gekoesterd wordt, is precies waarvoor ik dit werk doe. Daarnaast is het natuurlijk ook leuk om erkenning te krijgen van vakgenoten in de vorm van een prijs. Zoals met de award van de Masters of Wedding Photography voor deze foto van een bruidspaar met een geëmotioneerde broer.

meer awards
award trouwfotografie eindhoven

Trouwlocaties in Eindhoven

Zijn jullie nog op zoek naar een fijne locatie voor jullie bruiloft? Eindhoven telt negen officiële trouwlocaties, inclusief het Stadhuis. Op onderstaande kaart zijn die met paarse vlaggetjes aangegeven. Populair zijn onder meer Het Ketelhuis op Landgoed De Grote Beek, Groendomein Wasven en Fifth. Maar jullie kunnen ook voor een andere plek kiezen door aan de gemeente te vragen een trouwlocatie voor één dag aan te wijzen. Daarnaast bevindt zich op korte afstand van Eindhoven ook een aantal prachtige trouwlocaties, waaronder Landgoedkasteel Geldrop.

Check jullie datum


Tarieven trouwfotografie in eindhoven

Het liefst ben ik de hele dag bij jullie. Op die manier kan ik het complete verhaal van jullie trouwdag vertellen, met alle mooie en soms onverwachte momenten die daar bij horen. Alle trouwpakketten zijn inclusief reiskosten en een gratis mini-album. Indien toegestaan en van meerwaarde maak ik ook een dronebeelden op jullie bruiloft. Extra uren en grotere albums zijn altijd mogelijk.

Check jullie datum

GOUD

 • tot 14 uur fotografie
 • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed
 • 75 euro korting op een loveshoot (normaal 275 euro)

2.500 euro

ZILVER

 • tot 12 uur fotografie
 • minimaal 350 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed

2.250 euro

BRONS

 • tot 10 uur fotografie
 • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20x15cm luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur

2.000 euro

Loveshoot | Trouwfotograaf Eindhoven

Tijdens een loveshoot gaan we anderhalf tot twee uur samen op pad. Poseren is (bijna) niet nodig, we houden het zo spontaan mogelijk. De foto’s kunnen jullie gebruiken voor de uitnodigingskaart. Bekijk de loveshoot van Johanna & Joas op Strijp-S in Eindhoven.

Album | Bruidsfotograaf Eindhoven

Alle trouwpakketten bevatten een gratis mini-album. Het boek heeft een linnen cover met daarop jullie namen en bevat 12 spreads van stevig fotopapier. Er zijn 8  coverkleuren beschikbaar. Grotere albums zijn los te bestellen. Andere wensen? Laat het weten!

Contact | Trouwfotograaf Eindhoven

Heb je nog vragen of wil je graag kennismaken? Neem dan contact op en we plannen een vrijblijvend gesprek. Mijn voorkeur gaat uit naar een persoonlijke ontmoeting, zodat jullie 100% zeker weten dat jullie de goede keuze maken. En ik kan dan meer van mijn werk laten zien.

bruidspaar tijdens ceremonie in omgeving eindhoven
bruidsreportage met kinderen
huwelijksfeest

Check jullie datum

Jullie zijn van harte welkom bij mij thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Liever online? Dat kan ook. Vul onderstaande formulier in en stuur jullie binnen 24 uur een reactie. Als het langer duurt, check dan je spambox!

Trouwfotograaf Eindhoven & Bruidsfotograaf Eindhoven

Ik ben ook actief in onder meer Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Tilburg en andere plaatsen in Noord-Brabant. En ik reis graag met jullie mee naar Italië, Frankrijk of elders voor een mooi buitenlands avontuur!