trouwen bij het hoogh huys
trouwen bij het hoogh huys
trouwen bij het hoogh huys

Waarom trouwen bij Het Hoogh Huys?

Het Hoogh Huys is een ontzettend fijne trouwlocatie en bed & breakfast in het Gelderse Winssen. Voor iedereen die een beetje verliefd is op Frankrijk maar wel gewoon in Nederland wil trouwen, is dit de perfecte plek. Eigenaar en beheerder Femmigje heeft hier een heerlijk sfeertje neergezet voor een mooie en ontspannen bruiloft. Het Hoogh Huys besteedt veel aandacht aan styling en dat is goed te zien.  Zelf vind ik de de ceremonielocatie (extra mooi tijdens de bloeitijd van de blauwe regen, van mei tot en met juli), de kas en de tuin met de unieke buxusbollen erg mooi. De locatie is beschikbaar voor alle onderdelen van jullie dag, behalve het avondfeest. Overnachten kan in de bruidssuite van de B&B. 

Ja, ik wil!
trouwen bij het hoogh huys

Bruidsreportage bij Het Hoogh Huys

Eigenlijk mag je dit niet overslaan tijdens jullie bruiloft bij Het Hoogh Huys: een bruidsreportage bij zonsondergang in de unieke tuin. Een halfuurtje is genoeg voor een mooie serie foto’s van het kersverse bruidspaar, dwalend tussen de zorgvuldig bijgehouden buxusbollen. Ook een aanrader voor de familie- en vriendenfoto’s. Overdag is hier weinig schaduw, waardoor een shoot op een hete zomermiddag niet ideaal is.

Check jullie datum
bruidsreportage hoogh huys winssen
bruid haarspray winssen
bruidsreportage zwart/wit
bruid en bruidegom tijdens bruidsreportage

Veelgestelde vragen over trouwen bij Het Hoogh Huys in Winssen

Een aantal veelgestelde vragen over bruiloften bij Het Hoogh Huys op een rijtje. Meer vragen? Stuur me een berichtje!

De buxustuin is de beste plek bij Het Hoogh Huys voor de shoot met jullie tweeën, maar eigenlijk is de hele locatie geschikt. Zonsondergang is het beste tijdstip.

Dat kan! Wel ligt de locatie ligt in een gebied dat is geclassificeerd als ‘gebied met hoog risico’. Dat betekent dat er tijdelijke beperkingen kunnen zijn.

Nee, dat is niet mogelijk. Het Hoogh Huys is beschikbaar voor jullie bruiloft tot 22.00u. Een receptie met drankjes en hapjes kan wel.

Het schijnt dat Jeroen Savelkouls Fotografie jullie bruiloft graag komt vastleggen! 😉

Zeker, Het Hoogh Huys heeft een mooie en comfortabele bruidssuite. Het is ook mogelijk om de nacht voor de bruiloft op de locatie te overnachten. Hiervoor kunnen jullie gebruiken maken van twee afzonderlijke maar met elkaar verbonden kamers. Handig als jullie apart willen slapen.

Stuur me een berichtje
trouwceremonie met babs
fotograaf brakkesteyn nijmegen
Hebben jullie al een trouwfotograaf?

Trouwen jullie bij Het Hoogh Huys in Winssen? Ik help ik jullie graag aan een kleurrijke reportage vol echte emoties en spontane momenten. Stuur me een berichtje om een keer samen koffie of thee te drinken.

Leuk, doen we!

Meer trouwfoto’s bij Het Hoogh Huys (en elders)

Een overzicht met de hoogtepunten van de bruiloften die ik vorig jaar mocht fotograferen. Tijdens het kennismakingsgesprek laat ik jullie graag meer zien.

Dat wil ik ook!

Trouwen bij Het Hoogh Huys in Winssen – Jeroen Savelkouls Fotografie

Jeroen Savelkouls

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie unieke verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe trouwalbum. Ik fotografeer bruiloften door het hele land, waaronder elk jaar een aantal in Nijmegen en omgeving, en reis ook graag mee naar een mooi oord over de grens!

Tijdens jullie bruiloft bij Hoogh Huys let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller met camera

trouwfotograaf limburg

Dit zeggen anderen

review bloemendal

“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig. Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen. ” – via Google Reviews

Lise & Tom
recensie kelly rogier

Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad. -> via Google Reviews

Kelly & Rogier
review bloemendal
Jeroen is heel goed bereikbaar, heel aardig, goed in zijn vak en hij neemt de tijd om je te leren kennen. Hij luisterde goed naar onze wensen en we hebben goede contact gehad over het draaiboek van onze trouwdag. Wij zijn heel blij met de foto’s van de dag! Wij zijn heel erg blij dat Jeroen ons wilde vastleggen op onze mooie dag. -> via Google Reviews
Nienke & Daan
voorbereidingen bruid trouwen
felicitaties bruidegom
eerste kus bij buitenbruiloft

Vragen? Stuur me een berichtje!