Kasteelbruiloft in Zuid-Limburg | Lise & Tom

trouwen in vaals

Er is weinig waar je mij ’s nachts voor wakker mag maken, maar voor een echte Limburgse vlaai sta ik graag wat eerder op. En voor een bruiloft natuurlijk. Vandaag heb ik dan ook geluk. Want op de trouwdag van Lise en Tom op Kasteel Bloemendal in Vaals worden de gasten ontvangen met een ruime selectie aan originele vlaaien.  

Maar meer nog had ik ernaar uitgekeken dit leuke stel in het echt te ontmoeten. In het voortraject hebben we vanwege de afstand elkaar alleen online gezien en gesproken. Daardoor was ik er al van overtuigd geraakt dat een heel fijne bruiloft moest worden; de warmte en positiviteit van Lise en Tom waren ook via het scherm voelbaar. In levende lijve blijkt dat ik me niet heb vergist. Want ook al is het hún grote dag, dit bruidspaar wil er zeker van zijn dat iedereen het naar zijn zin heeft – ook de fotograaf.

De locatie is prachtig. Het kasteel heeft wel iets weg van het Witte Huis, een gevoel dat wordt bevestigd door de trouwfoto’s van John F. Kennedy en Jackie Bouvier in de bruidssuite. De hoogteverschillen in de grote tuin, maken dit een ideale locatie voor de bruidsreportage. Ook voor de ceremonie werkt dit goed; er zijn veel mogelijkheden voor mooie doorkijkjes. En wat te denken van een droneshot van kasteel en tuin samen? Hier kom ik graag nog eens terug!

trouwen in vaals
trouwen in vaals
trouwen in vaals
aantrekken bruidsjurk
trouwen in limburg
uitzoeken stropdas
trouwen in vaals
aantrekken trouwschoenen
first look op kasteel bloemendal
trouwen op kasteel bloemendal in vaals
trouwen in limburg
bruidsreportage in vaals
kasteel bloemendal vaals
limburgse bruiloft
bruidsreportage in het groen
sluier bruidsreportage
limburgse vlaaien op bruiloft
kasteel bloemendal drone
witte loper trouwceremonie
bruidegom voor kasteel bloemendal vaals
bruidspaar ceremonie vaals
trouwen in vaals
trouwen in limburg
bruiloft op een kasteel
trouwen ringen omdoen
ringen close-up
bruiloft champagne na ceremonie
felicitaties op bruiloft
trouwringen bekijken
receptie
cadeautjes op bruiloft
bruidstaart aansnijden
bruidstaart eten
trouwringen bekijken
stukjes op een bruiloft
trouwen in vaals
stukjes bruiloft
trouwen op een kasteel in limburg
knuffels
idee groepsfoto bruiloft

bruidsjurk: Mariage Bruidsmode
schoenen Lise: Tamaris
trouwpak: Michael & Giso
schoenen Tom: Floris van Bommel
bruidstaart: Middelberg
ringendoosje, taarttopper & bedankjes: Casa di Lise

Jeroen Savelkouls

Hi, ik ben Jeroen, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie unieke verhaal met foto’s van spontane momenten en echte emoties. Mijn fotografie is gebaseerd op journalistiek. Dat betekent dat ik liever observeer dan regisseer, vanaf de vroege ochtend in de make-upstoel tot in de kleine uurtjes op de dansvloer. Jullie verhaal staat centraal.

Ik werk sinds 2016 als trouwfotograaf. Jaarlijks leg ik zo’n dertig bruiloften in binnen- en buitenland vast, waaronder in Limburg. En graag reis ik met jullie mee naar het buitenland voor een destination wedding.

De afgelopen jaren mocht ik awards winnen bij onder andere bij Masters of Wedding Photography en This is Reportage. Mijn foto’s zijn gepubliceerd op fotografiewebsites zoals SLR Lounge, Fstoppers en Rangefinder.

Meer over mij
profielfoto jeroen savelkouls bio

GERELATEERDE BERICHTEN

Laten we kennismaken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *