trouwfotograaf maastricht
trouwfotograaf maastricht

Trouwfotograaf Maastricht

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Als trouwfotograaf in Maastricht vertel ik graag jullie unieke verhaal in kleurrijke beelden met echte emoties. De tranen tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een speech, jullie dansmoves tijdens het avondfeest.

Die momenten kunnen terugzien, dat is zoveel meer waard dan een mooi plaatje van een ongemakkelijk pose. Mijn doel is dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe die prachtige dag voelde, niet wat ik jullie vroeg om te doen.

Naast bruidsfotograaf ben ik ook jarenlang journalist geweest. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie trouwdag doe, van de vroege ochtend tot in de late uurtjes. Observeren en fotograferen. Zonder dat jullie het doorhebben.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

bruidsfotograaf jeroen savelkouls

trouwfotograaf Maastricht & bruidsfotograaf Maastricht

trouwfotograaf maastricht
bruidsfotograaf maastricht
trouwfotograaf maastricht

Trouwfotograaf Maastricht

 Graag help ik jullie met het realiseren van jullie bruiloft in Maastricht of omgeving. Of jullie nu kiezen voor een klein feestje in een café aan het Vrijthof of voor een groots spektakel op een kasteel in de heuvels, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Jullie zijn van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken. Ik neem uitgebreid de tijd om alle vragen te beantwoorden en vertel jullie graag iets meer over mijn werkwijze.

Laten we kennismaken
trouwen in maastricht

ECHTE MOMENTEN & EMOTIES

Als bruidsfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie trouwdag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke of documentaire  trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder de regie te voeren. Poseren tijdens de bruidsreportage is niet nodig, liever niet zelfs! Met speelse opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie de camera vergeten en lekker jezelf kunnen zijn.

check jullie datum
aankleden bruid kasteel
bruidsreportage in park
proosten bruiloft

trouwlocaties in Maastricht

De gemeente Maastricht is in zijn geheel aangewezen als trouwlocatie. Dit betekent dat jullie op elke locatie kunnen trouwen, ook op minder gebruikelijke locaties en zelfs bij jullie thuis. En wat te denken van een café, museum of een winkel? Zolang de eigenaar/beheerder ermee instemt, staat niets jullie de weg. Wie graag op chique trouwt, kan terecht op een van de vele landgoederen en kastelen in de heuvelrijke omgeving van Maastricht. Hieronder vinden jullie een aantal suggesties. Kijk op de kaart voor meer trouwlocaties in de regio.

1. Chateau Neercanne
2. Generaalshuis
3. Prinsenkamer
4. Thiessen Wijnkopers
5. Buitenplaats Vaeshartelt

Bruidsfotograaf Maastricht


“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig. Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er iemand met camera om ons heen liep. Daarnaast was Jeroen een heel fijn en prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzondere dag. We zouden hem zo opnieuw boeken.”

Lise & Tom / via Google Reviews

Locaties in Maastricht voor de bruidsreportage

Voor een mooie bruidsreportage is niet veel nodig: een gelukkig stel, mooi licht en een ervaren fotograaf zijn genoeg. We kunnen (bijna) overal een prachtige serie foto’s maken. Maar een bijzondere locatie geeft elke fotoshoot net iets speciaals.

1. Historisch centrum
De binnenstad van Maastricht heeft tal van prachtige plekken voor de bruidsreportage. Denk aan de straten rondom het Vrijthof en bezienswaardigheden zoals de Sint Servaes en de Onze-Lieve-Vrouwe Basiliek. Een mooi decor vormen ook de oude stadswallen van het Lang Grachtje en het Klein Grachtje. En waarom zouden we niet even de boekhandel in de Domincanenkerk of het Bonnefantenmuseum binnen wandelen?

2. Frontenpark
Een bijzonder park, midden in de stad. Het Frontenpark is geen standaard stadspark, maar een stukje ruige natuur tussen de gebouwen. Het is twintig hectare groot en biedt volop mogelijkheden voor mooie trouwfoto’s

3. Sint Pietersberg
Wie houdt van groen kan ook goed terecht op en rondom de Sint Pietersberg. Dit is een mooi natuurgebied met uitzicht over de Maas en op Maastricht.

Check jullie datum
aansnijden bruidstaart maastricht

Trouwfotograaf Maastricht

Loveshoot | Bruidsfotograaf Maastricht

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Maastricht

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 20x15cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Dit basisalbum is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Zwangerschapsshoot | Bruidsfotograaf Maastricht

Een nieuw leven is op komst! Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. De zwangerschapsshoot is niet heel anders dan de verlovingsshoot. We zoeken een mooie plek en een goed tijdstip (het liefst rond zonsondergang), en creëren fijne en spontane momenten.

Prijswinnende trouwfotograaf

Een paar keer per jaar doe ik mee aan landelijke en internationale wedstrijden voor trouwfotografen. Met dit beeld van Ellen & Ruben in een oude bibliotheek won ik tot nu toe vijf prijzen, waaronder die van de Masters Of Wedding Photography Benelux. De foto is niet gemaakt in Maastricht, maar ik wilde ‘m toch graag laten zien. Want stiekem ben ik wel een beetje trots op. Lees het verhaal achter deze en andere prijswinnende foto’s via de knop hieronder.

Bekijk meer awards
award masters of wedding photography 2022
bruiloft aankleden trouwjurk
ringen trouwen bruiloft
dansfeest trouwen bruiloft

Check jullie datum

Trouwfotograaf Maastricht & Bruidsfotograaf Maastricht

Ik fotografeer ook bruiloften in andere plaatsen in Limburg, zoals in Roermond. Uiteraard kunnen jullie mij ook boeken voor een bruiloft in een van de andere provincies, waaronder Brabant en Gelderland, of voor een destination wedding.