Trouwfotograaf Den Haag

Hi, ik ben Jeroen Savelkouls, verhalenverteller en trouwfotograaf. Graag vertel ik jullie verhaal met kleurrijke foto’s van mooie momenten en echte emoties, samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe. Observeren en fotograferen.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & trouwfotograaf

Meer over mij
trouwfotograaf den haag

trouwfotograaf Den Haag & bruidsfotograaf Den Haag

trouwfotograaf den haag aankomst bruidspaar
bruidsfotograaf den haag bruidstaart
trouwfotograaf den haag dansfeest

Trouwfotograaf Den Haag

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droombruiloft in Den Haag. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een groots spektakel in het centrum van de stad, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken.

Laten we kennismaken
trouwfotograaf den haag ceremonie

Momenten & emoties

Als trouwfotograaf wil ik graag een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag maken. Dat betekent vooral dat ik mij concentreer op mooie momenten en echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder veel aanwijzingen te geven. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie straks helpen herinneren aan hoe jullie je toen voelden, en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. Tijdens de bruidsreportage geef ik wel aanwijzingen, maar laat ik jullie vooral genieten van een rustig moment op een drukke dag.

check jullie datum
award winning trouwfotograaf

Bruidsfotograaf Den Haag


“Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. De ochtend na de bruiloft hadden we al een preview van tien foto’s van onze grote dag. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad op de trouwfoto’s. Wij zouden zeggen: zoek niet verder naar een trouwfotograaf!

Kelly & Rogier / via Google Reviews
voorbereidingen bruiloft: aankleden bruid
toast op een bruiloft in zwart wit
kus op een bruiloft

Trouwfotograaf Den Haag

Loveshoot | Bruidsfotograaf Den Haag

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Den Haag

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover met daarop jullie namen. Jullie kunnen dit boek upgraden naar luxe trouwboek van 30×20 cm of 40×30 cm. Er zijn dan meer afwerkingsmogelijkheden.

Buitenland | Bruidsfotograaf Den Haag

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankrijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Prijswinnende trouwfotograaf

Bruidsparen die een enthousiast bericht sturen over hoe blij ze zijn met de foto’s die ze hebben ontvangen; dat zijn voor mij de hoogtepunten van mijn werk als trouwfotograaf. Kleine hoogtepunten zijn de prijzen die ik soms mag winnen in Nederlandse en internationale wedstrijden voor bruidsfotografen. In deze slider staan er een aantal.

Bekijk meer awards
bibliotheek in nijmegen
wedisson winner
this is reportage winner
wedisson winner
this is reportage winner
wedisson winner

Suggesties voor trouwlocaties in Den Haag

De gemeente Den Haag beschikt over drie zalen die zijn aangewezen als officiële trouwlocatie: aan het Spui, aan de Groenmarkt en aan de Leyweg. Maar het is ook mogelijk om op een andere plek te trouwen; dit wordt een ‘aangewezen locatie’ genomen. Bijvoorbeeld in jullie favoriete restaurant, in een museum of op het strand. Hieronder heb ik vijf uiteenlopende suggesties gedaan voor trouwlocaties in Den Haag. Kijk op de kaart voor meer ideeën voor jullie bruiloft.

  • Bleyenberg
  • Brasserie Berlage
  • Hotel des Indes
  • Escher Het Paleis.
  • Madurodam
Check jullie datum


Trouwfotograaf Den Haag


“Na het eerste gesprek met Jeroen hadden we meteen een goed gevoel en de foto’s die we al hadden gezien vonden we prachtig.Toch heeft hij onze verwachtingen nog kunnen overtreffen. De foto’s die hij gemaakt heeft op onze bruiloft zijn allemaal prachtig geworden! Hij heeft alle mooie momenten weten vast te leggen, zonder dat we het gevoel hadden dat er iemand met camera om ons heen liep. Daarnaast was Jeroen een heel fijn en prettig persoon om erbij te hebben op deze bijzondere dag. We zouden hem zo opnieuw boeken.

Lise & Tom / via Google Reviews
bruidsfotograaf den haag met bruid
bruidsreportage met bruid en bruidegom in Den Haag
trouwringen checken op een bruiloft

Check jullie datum

Trouwfotograaf Den Haag & Bruidsfotograaf Den Haag

Ik ben ook actief in onder meer Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Breda. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.