trouwfotograaf maastricht

Trouwfotograaf Drenthe

Wat leuk dat jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Mijn doel als trouwfotograaf in Drenthe is het vertellen van jullie unieke verhaal. Dat doe ik in kleurrijke beelden met echte emoties. Jullie foto’s helpen jullie straks herinneren aan al die mooie momenten: de tranen tijdens de ceremonie, de slappe lach tijdens een speech, jullie moves op de dansvloer.

In mijn ogen is dat veel meer waard dan een mooi plaatje van een ongemakkelijke pose. Ik wil graag dat mijn foto’s jullie helpen herinneren aan hoe die prachtige dag voelde, en niet aan wat ik jullie vroeg om te doen.

Naast bruidsfotograaf ben ik ook jarenlang journalist geweest. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie trouwdag doe, van de vroege ochtend tot in de late uurtjes. Observeren en fotograferen. En dat meestal zonder dat jullie het doorhebben.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller

trouwfotograaf drenthe

trouwfotograaf Drenthe & bruidsfotograaf Drenthe

trouwfotograaf drenthe bruid
bruidsfotograaf drenthe
trouwfotograaf drenthe

Trouwfotograaf Drenthe

Een bruiloft verloopt altijd razendsnel: voordat je het weet is de dag waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken alweer voorbij! Als trouwfotograaf in Drenthe zet ik voor jullie de tijd stil. Ik vang alle grote hoogtepunten én de kleine momenten die jullie zelf niet eens opvallen. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of we een match zijn. We nemen dan net zo lang de tijd als nodig is om al jullie vragen te beantwoorden. Ook laat ik jullie meer van mijn werk zien, inclusief een aantal trouwalbums.

Check jullie datum
trouwen in drenthe

MOMENTEN & EMOTIES

Als bruidsfotograaf is het mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie trouwdag te maken. Ik vind het belangrijk dat jullie optimaal kunnen genieten, alsof fotografie nog niet is uitgevonden. Dat betekent dat ik nooit iets in scène zal zetten en jullie (bijna) nooit zal vragen iets voor mij te doen. Ik leg momenten en emoties vast, zonder de regie te voeren. Poseren tijdens de bruidsreportage is niet nodig, liever niet zelfs. Met eenvoudige en speelse opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie de camera vergeten.

check jullie datum
aankleden bruid kasteel
bruidsreportage in park
proosten bruiloft

trouwlocaties in drenthe

1. Landgoed Overcinge in Havelte
2. Kasteel Coevorden in Coevorden
3. Café De Kruimel in Gasselte
4. Koloniekerkje in Wilhelminaoord
5. Havixhorst in Meppel

Bruidsfotograaf Drenthe


“Wat zijn wij ontzettend blij met onze keuze voor Jeroen!!! Van begin tot het einde hebben we een heel prettig contact gehad, dit voelde eigenlijk meteen al vertrouwd. Jeroen is erg flexibel geweest, wij hebben meermaals onze bruiloftdata moeten aanpassen door corona en ook hierin was hij erg meedenkend. Op de dag zelf was het fijn om Jeroen erbij te hebben. Hij heeft voor ons onbeschrijfelijk dierbare momenten weten vast te leggen en we waren echt weggeblazen door de kwaliteit en diversiteit van de foto’s die hij (ook snel) aanleverde. Kortom: wat ons betreft een enorme aanrader om Jeroen als trouwfotograaf te kiezen!! Als we nog een keer een renewal of the vows doen weten we hem te vinden.”

Senja & Jordy / via Google Reviews

Locaties in Drenthe voor de Fotoshoot

1. Wildlands Adventure Zoo in Emmen
2. Hunnenbedden in onder meer Exloo en Borger
3. Gasterse Duinen
4. Nationaal Park Dwingelerveld

Check jullie datum

Trouwfotograaf Drenthe

Loveshoot | Bruidsfotograaf Drenthe

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Drenthe

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 20x15cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Dit basisalbum is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Zwangerschapsshoot | Bruidsfotograaf Drenthe

Een nieuw leven is op komst! Graag leg ik deze bijzondere tijd voor jullie vast. De zwangerschapsshoot is niet heel anders dan de verlovingsshoot. We zoeken een mooie plek en een goed tijdstip (het liefst rond zonsondergang), en creëren fijne en spontane momenten.

Prijswinnende trouwfotograAF

Een paar keer per jaar doe ik mee aan landelijke en internationale wedstrijden voor trouwfotografen. Met dit beeld van Ellen & Ruben in een oude bibliotheek won ik tot nu toe vijf prijzen, waaronder die van de Masters Of Wedding Photography Benelux. De foto is niet gemaakt in Drenthe, maar ik wilde ‘m toch graag laten zien. Want stiekem ben ik wel een beetje trots op. Lees het verhaal achter deze en andere prijswinnende foto’s via de knop hieronder.

Bekijk meer awards
award masters of wedding photography 2022

tarieven voor trouwfotografie

Alle trouwpakketten voor bruiloften in Drenthe zijn inclusief btw en reiskosten. Altijd inbegrepen zijn een online galerij met alle downloadbare foto’s, een videoslider op muziek én een basisalbum met 24 pagina’s. Extra uren en grotere albums zijn natuurlijk mogelijk.

GOUD

 • tot 14 uur fotografie
 • minimaal 400 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20×15 luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed
 • 75 euro korting op een loveshoot (normaal 350 euro)

2.500 euro

ZILVER

 • tot 12 uur fotografie
 • minimaal 350 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20×15 luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur
 • 25 euro afdruktegoed

2.250 euro

BRONS

 • tot 10 uur fotografie
 • minimaal 300 foto’s in hoge resolutie
 • online galerij voor bekijken, downloaden, delen en afdrukken
 • videoslider met de hoogtepunten van jullie bruiloft
 • 20×15 luxe album met 24 pagina’s
 • extra uren voor 125 euro per uur

2.000 euro

aankleden bruid kasteel
trouwfotograaf drenthe
ringen trouwen bruiloft

Check jullie datum

bruidsmeisjes