Jeroen Savelkouls

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Meer over mij
trouwfotograaf zwolle

Jeroen Savelkouls  – bruidsfotograaf in Zwolle & ver daar buiten

trouwfotograaf zwolle
bruidsfotograaf zwolle
trouwen in klooster

TROUWFOTOGRAAF IN ZWOLLE

 Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droom bruiloft in het prachtige Zwolle of omgeving. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een groots spektakel op een kasteel, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken.

LATEN WE KENNISMAKEN
bruidsfotografie zwolle

ECHTE EMOTIES

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder veel aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik wel aanwijzingen, maar laat ik jullie vooral genieten van een rustig moment op een drukke dag.

check jullie datum
trouwfotografie zwolle

BRUIDSFOTOGRAFIE in zwolle


“Jeroen is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken op je trouwdag, je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is en foto’s maakt. Ook de pre-weddinshoot is een aanrader om alvast aan elkaar te wennen. De gemaakte foto’s zijn erg mooi geworden en we raden Jeroen van harte aan!!!”

Mirjam & Gerry / via Google Reviews
bruiloft speech
bruiloftsgasten
trouwfeest

TROUWFOTOGRAFIE & meer

Jullie wensen & ideeën | Trouwfotograaf Zwolle

Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvende kennismaking. Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen & ideeën voor jullie trouwdag. Daarnaast kan ik jullie helpen bij de planning en het draaiboek. Ook laat ik dan meer van mijn werk zien, waaronder de trouwalbums.

Duurzame albums | Bruidsfotograaf Zwolle

Jullie ontvangen altijd alle geselecteerde foto’s digitaal. Natuurlijk in de hoogste resolutie en zonder logo. Daarnaast bevat elk trouwpakket een luxe mini-album. Hierin komen jullie foto’s nóg beter tot hun recht. Grotere albums zijn los leverbaar.  Alle trouwboeken gaan een leven lang mee.

Altijd maatwerk | Trouwfotograaf Zwolle

Ik bied drie trouwpakketten. Het kleinste pakket bevat zes uur, het grootste tien. De grotere pakketten bevatten ook extraatjes, zoals een afdruktegoed en korting op de loveshoot. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om extra uren bij te boeken. Ook op andere gebieden is maatwerk mogelijk: het is jullie bruiloft!

Prijswinnende trouwfotografie

Deze foto van Ellen & Ruben was in oktober 2020 prijswinnaar bij een internationale competitie voor trouwfotografen.Ook Badass Photographers kende een award aan deze foto toe!

Bekijk meer awards
trouwfotograaf gelderland

BRUILOFTEN OP HET BLOG


“Jeroen heeft ieder bijzonder en belangrijk moment perfect vastgelegd. Behalve een prachtige trouwreportage heeft hij ook de dag eerlijk gedocumenteerd en ons gefotografeerd zoals we ons voelden. De reportage is daardoor heel persoonlijk geworden, we herkennen ons precies in onze gebaren en blikken!”

Ayda & Boris / via Google Reviews

bruidsfotograaf zwolle & trouwfotograaf zwolle

RESERVEER JULLIE DATUM

partners

zankyou logo
masters of wedding photography
badass logo
trouwfotograaf nijmegen fearless