Waarom trouwen op Landgoed Bergzicht?

Landgoed Bergzicht-De Raaf in Heumen is een ontzettend fijne trouwlocatie met veel opties voor binnen- en buitenbruiloften. Het landgoed bestaat uit onder meer een villa, een voormalige bierbrouwerij De Raaf en een grote tuin. Met een totaal oppervlak van 9 hectare kunnen jullie hier meer mensen uitnodigen dan jullie kennen. Tegelijkertijd is het mogelijk om te kiezen voor een klein opstelling, waardoor ook een heel intieme sfeer gecreëerd kan worden. De locatie is goed bereikbaar en beschikt over veel parkeergelegenheid.

Ja, ik wil!
bruiloft landgoed bergzicht de raaf

Bruidsreportage bij Bergzicht-De Raaf

De grote siertuin van Landgoed Bergzicht leent zich heel goed voor een ongedwongen shoot met jullie tweeën. Dat is fijn, want dat betekent dat jullie de hele dag op één locatie kunnen doorbrengen en verplaatsingen niet nodig zijn. Mijn favoriet plekjes zijn het bomenlaantje en het pad dat precies door het midden van de tuin loopt. Bij zonsondergang is het mooi om het grasveld op te lopen, waar het zachte avondlicht voor een fijn romantisch sfeertje zorgt. Houd daar vooral een kwartiertje voor vrij in jullie draaiboek.

Check jullie datum
bruiloft bij landgoed bergzicht
trouwen in heumen
huwelijk in heumen
feest kelder bergzicht

Veelgestelde vragen over trouwen op Landgoed Bergzicht

Een aantal veelgestelde vragen over bruiloften op Landgoed Bergzicht-De Raaf in Heumen op een rijtje. Meer vragen? Stuur me een berichtje!

Voor de ceremonie is vooral de (sier)tuin heel geschikt, maar het is bij Bergzicht-De Raaf ook mogelijk om binnen te trouwen. Verder kunnen jullie hier voor alle onderdelen van de dag terecht, tot en met het diner en het feest.

Ja! De siertuin is een perfectie locatie voor het maken van trouwfoto’s. Het open grasveld is heel geschikt voor foto’s bij avondlicht.

In principe is het toegestaan om in Heumen met een drone te vliegen. Maar er kunnen altijd tijdelijke beperkingen van kracht zijn. Informeer hiernaar bij de fotograaf.

Dat kan zeker! Bergzicht heeft verschillende ruimtes voor een spetterend avondfeest met alles erop en eraan, bijvoorbeeld in de kelder of in de historische kuiperij.

Het is niet mogelijk bij Bergzicht te overnachten. Wel zijn er goede hotels en B&B’s op korte afstand.

Jullie zouden Jeroen Savelkouls Fotografie kunnen proberen. 😉

Stuur me een berichtje
trouwen op landgoed bergzicht
fotograaf brakkesteyn nijmegen
Hebben jullie al een fotograaf?

Trouwen jullie op Landgoed Bergzicht? Ik help ik jullie graag aan een kleurrijke reportage vol echte emoties en spontane momenten. Stuur me een berichtje om een keer samen koffie te gaan drinken.

Koffie, klink goed!

Meer trouwfoto’s op Landgoed Bergzicht (en elders)

In 2022 mocht ik verschillende bruiloften op Landgoed Bergzicht-De Raaf fotograferen. Een aantal daarvan vinden jullie terug in onderstaande overzicht met hoogtepunten van het jaar. Meer zien? Stuur me een berichtje!

Dat wil ik ook!

Meer trouwlocaties

Trouwen op Landgoed Bergzicht – Jeroen Savelkouls Fotografie

Jeroen Savelkouls

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Nijmegen vertel ik graag jullie unieke verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe trouwalbum. De afgelopen jaren heb ik verschillende bruiloften op Landgoed Bergzicht in Heumen mogen fotograferen en ook voor komend jaar staat er weer een aantal gepland.

Tijdens jullie bruiloft let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. Ik ben altijd op zoek naar echte momenten, die iets vertellen over wie jullie zijn. Daarom zal ik nooit iets in scene zetten. Graag wil ik dat jullie trouwfoto’s jullie helpen herinneren aan hoe de bruiloft voelde, niet aan wat ik als fotograaf jullie vroeg om te doen.

– Jeroen Savelkouls, verhalenverteller

trouwfotograaf limburg

Dit zeggen anderen

recensie mirjam gerry brakkesteyn

“Jeroen is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken op je trouwdag, je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is en foto’s maakt. Ook de pre-weddinshoot is een aanrader om alvast aan elkaar te wennen. De gemaakte foto’s zijn erg mooi geworden en we raden Jeroen van harte aan!!!” – via Masters of Wedding Photography

Mirjam & Gerry
recensie kelly rogier

Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad. -> via Google Reviews

Kelly & Rogier
recensie brakkenstein
Wij zijn superblij met de gemaakte foto’s door Jeroen van onze bruiloft. Het is heel fijn als je een klik hebt met de fotograaf tijdens de bruiloft, dit was zeker het geval. Mede daardoor was het voor ons een hele fijne en relaxte dag met na afloop prachtige foto’s! 
 
-> via Google Reviews
Sanne & Max
ceremonie in heumen

Vragen? Stuur me een berichtje!