Trouwfotograaf Apeldoorn

Ik ben een verhalenverteller. En als trouwfotograaf in Apeldoorn doe ik dat met beelden. Het liefst vertel ik jullie verhaal, met spontane en kleurrijke foto’s samengebracht in een luxe album. Tijdens jullie trouwdag let ik op de kleinste details, maar ook op de grote lijn. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag stadsgezichten in binnen- of buitenland. Naast bruidsfotograaf ben ik ook journalist. In de journalistiek heb ik geleerd goed te observeren. En dat is nu juist wat ik als fotograaf op jullie bruiloft van de vroege ochtend tot in de late uurtjes doe.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

Meer over mij
trouwfotograaf apeldoorn

trouwfotograaf in Apeldoorn & ver daarbuiten

trouwfotograaf apeldoorn
bruidsfotograaf apeldoorn
bruidsfotograaf apeldoorn

TROUWFOTOGRAAF APELDOORN

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Graag help ik jullie met realiseren van jullie droom bruiloft in Apeldoorn. Of jullie nu kiezen voor een intiem feestje in de eigen achtertuin of een groots spektakel op een kasteel, ik leg jullie grote dag met liefde, zorg en aandacht voor detail vast. Graag nodig ik jullie uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie plannen & ideeën te bespreken.

LATEN WE KENNISMAKEN
trouwen in apeldoorn

ECHTE MOMENTEN & EMOTIES

Als bruidsfotograaf is mijn doel om een zo oprecht mogelijk verslag van jullie dag te maken. Dat betekent vooral: echte emoties, inclusief de spreekwoordelijke lach en traan. Je zou dit journalistieke trouwfotografie kunnen noemen. Ik leg vast wat er gebeurt zonder veel aanwijzingen te geven. Tijdens de bruidsreportage geef ik wel aanwijzingen, maar laat ik jullie vooral genieten van een rustig moment op een drukke dag.

check jullie datum
emoties op bruiloft

BRUIDSFOTOGRAAF APELDOORN


“Vanaf het begin al hele goede en fijne communicatie/voorbereiding vanaf Jeroen zijn kant. De trouwfoto’s zijn van geweldige kwaliteit en zijn prachtig geworden. Ook veel momenten die we zelf die dag hebben gemist heeft Jeroen vast weten te leggen. De ochtend na de bruiloft hadden we al een preview van tien foto’s van onze grote dag. Alleen maar positieve en enthousiaste reacties gehad op de trouwfoto’s. Wij zouden zeggen: zoek niet verder naar een trouwfotograaf!

Kelly & Rogier / via Google Reviews
trouwfotograaf apeldoorn
trouwfotograaf apeldoorn
trouwfotograaf apeldoorn

TROUWFOTOGRAAF APELDOORN

Loveshoot | Bruidsfotograaf Apeldoorn

De loveshoot is een liefdevolle reportage van jullie tweeën, gemaakt op een mooie locatie. Niet alleen ontvangen jullie na afloop een mooie serie foto’s, maar het biedt tevens het voordeel alvast te wennen aan de camera. En dat levert tijdens de bruiloft nóg mooiere beelden op.

Album | Trouwfotograaf Apeldoorn

Bij elk trouwpakket ontvangen jullie een gratis luxe album van 15x20cm. Het trouwalbum bevat 24 pagina’s en is voorzien van een linnen cover. Uiteraard is het mogelijk om grotere fotoboeken te bestellen. Het mini-album is dan een mooi cadeau voor jullie ouders.

Buitenland | Bruidsfotograaf Apeldoorn

Ik hou van bruiloft én van reizen. Dat betekent dat ik graag met jullie mee ga op avontuur in het buitenland. Uiteraard denk ik vooraf me jullie mee over de invulling van de dagen, en help ik de investering beperkt te houden. Frankrijk en Italië zijn favoriet, maar ik rijd, vlieg of vaar overal naartoe!

Prijswinnende trouwfotograAF

Deze foto van Ellen & Ruben was in het najaar van 2022 prijswinnaar bij de competitie Masters of Wedding Photography Benelux.

Bekijk meer awards
award winning wedding photographer
bruid make-up
bruidsreportage met hond
bruidsreportage met zonsondergang

Check jullie datum

TROUWFOTOGRAAF APELDOORN / BRUIDSFOTOGRAAF APELDOORN

Ik ben ook actief in onder meer Gelderland, Utrecht en Limburg. En ik reis graag met jullie mee naar het buitenland voor een mooie bruiloft over de grens.