trouwfotograaf beuningen
bruidsfotograaf beuningen
trouwfotograaf beuningen

Trouwfotograaf Beuningen

Gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Als trouwfotograaf in Beuningen ben ik er graag bij om jullie dag vast te leggen in unieke beelden. Een trouwdag verloopt razendsnel: voordat je het weet is de dag waar jullie zo lang naar hebben uitgekeken alweer voorbij. Daarom zet ik als bruidsfotograaf de tijd voor jullie even stil. Ik vang de grote en kleine momenten, zodat jullie daar later altijd naar kunnen terugkeren. Hierbij komt mijn ervaring als journalist goed van pas; tijdens jullie trouwdag ben ik voortdurend op zoek naar het bijzondere én het gewone. De foto’s breng ik samen in een luxe album, dat jullie unieke verhaal vertelt en generaties meegaat.

Jeroen Savelkouls, verhalenverteller & fotograaf

jeroen savelkouls fotografie profielfoto

trouwfotograaf Beuningen & bruidsfotograaf Beuningen

Trouwfotograaf in beuningen

Mijn stijl valt het beste te omschrijven als journalistiek. Als trouwfotograaf in Beuningen leg ik jullie grote dag vast zoals die echt verloopt, zonder dat ik ingrijp of op de voorgrond treed. Vaak zullen jullie mijn aanwezigheid niet eens opmerken! Ik wil graag dat mijn foto’s jullie helpen herinneren aan hoe de jullie trouwdag voelde, niet aan wat ik jullie vroeg om te doen. Alleen tijdens de bruidsreportage zal ik af en toe aanwijzingen geven, maar ook dan houden we het zo spontaan en echt mogelijk.

Check jullie datum
trouwfotograaf beuningen

TROUWLOCATIES IN Beuningen & OMGEVING

Wat zijn de beste trouwlocaties in Beuningen en omgeving? Als jullie zo dicht mogelijk bij huis willen trouwen, is de raadszaal in het gemeentehuis van Beuningen de beste optie. Deze ruimte is ook buiten kantooruren beschikbaar, kan maximaal 75 gasten kwijt en jullie mogen je eigen babs meenemen. Voor wie graag iets anders wil, zijn er binnen de gemeente en op korte afstand ook andere mooie trouwlocaties beschikbaar. Ik heb er een aantal voor jullie op een rijtje gezet.

 1. Het Hoog Huys in Winssen
  Dit is één van mijn favoriete trouwlocaties van heel Nederland. Een heerlijk Frans sfeertje op een prachtige plek. Eigenaar Femmigje is zeer behulpzaam en attent.
 2. Slot Doddendael in Ewijk
  Ook al zo’n mooie plek, en lekker dichtbij. Geschikt voor alle onderdelen van de dag, inclusief diner (in een prachtige zaal) en spetterend avondfeest.
 3. Paviljoen Het Buitenhuis in Ewijk
  Een lekkere ongedwongen sfeer op een mooi plekje aan het water. Zeer geschikt ook als jullie kleine gasten hebben.
 4. In de Kas in Winssen
  Licht, groen en hip, dat zijn de trefwoorden waar ik aan moet denken bij In de Kas. Ik kom hier erg graag. Op het terrein zijn ook veel mogelijkheden voor de reportage/shoot met jullie twee.
Check jullie datum

trots op deze awards

Het belangrijkste voor mij is natuurlijk dat jullie blij zijn met de foto’s die ik jullie lever; dat ze voor altijd worden gekoesterd om ze een tastbaar aandenken vormen aan jullie prachtige trouwdag. Maar stiekem ben ik toch ook wel een beetje trots dat ik af en toe een prijs toegekend krijg van een jury van vakgenoten. Ik heb een een aantal van mijn eigen favorieten op een rijtje gezet in deze korte slideshow. Lees de verhalen achter deze foto’s via onderstaande knop.

meer awards
prijswinnende trouwfotografie
prijswinnende trouwfotografie
prijswinnende trouwfotografie

trouwfotografie & meer

Loveshoot | Trouwfotograaf Beuningen

Tijdens de loveshoot gaan we anderhalf uur samen op pad. Op een plek waar jullie je prettig voelen en jezelf kunnen zijn, leg ik de liefde tussen jullie twee vast. Het liefst tijdens zonsondergang! Na afloop ontvangen jullie zo’n 25 digitale foto’s.

Zwangerschapshoot | Bruidsfotograaf Beuningen

Je bent maar één keer zwanger van het kindje dat nu onderweg is. Een unieke periode om vast te leggen. De ideale tijd voor een zwangerschapshoot is tussen de 28 en 34 weken. Een zwangerschapsshoot duurt ongeveer anderhalf uur.

Buitenlandse bruiloft | Trouwfotograaf Beuningen

Locaties zoals Het Hoogh Huys doen wel wat mediterraan aan. Maar als jullie  een echte Italiaanse of Franse sfeer willen, dan kan natuurlijk niets op tegen de real deal. En ik ben er graag bij! Mijn apparatuur gaat makkelijk mee in trein of vliegtuig.

getting ready
shoot in het bos

TROUWFOTOGRAAF beuningen

recensie mirjam gerry

“Jeroen is een bijzonder prettig persoon om mee samen te werken op je trouwdag, je merkt nauwelijks dat hij aanwezig is en foto’s maakt. Ook de pre-weddinshoot is een aanrader om alvast aan elkaar te wennen. De gemaakte foto’s zijn erg mooi geworden en we raden Jeroen van harte aan!!!”

Mirjam & Gerry / via Google

ChECK JULLIE DATUM

BRUIDSFOTOGRAAF BEUNINGEN – TROUWFOTOGRAAF BEUNINGEN

Ik ben ook actief in onder meer Nijmegen, Wijchen, Arnhem en elders in Gelderland.